Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
MOCD opening

Az általunk elképzelt tökéletes opening dal a Monster OC Days történetnek:

Magyar dalszöveg

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Lil: tudod fontos a  fiataloknál, hogy ne érezzék azt hogy ez rossz dolog amit szégyelniük kell -mosoly- hisz ez egy természetes dolog, meg akarja ismerni a testét.....

Indivar: -aggódó pofi-

Lil: -figyeli Indivar pofiját- de ne aggódj szerintem jól reagáltál, mármint ezt nem lehet máshogy, a lényeg hogy nem szídtad le vagy ilyesmi -mosoly-

Indivar: mégis hogy szídtam volna le? -vörös fej-

Lil: csak azt mondom hogy akkor lenne gond, de így valószínüleg minden oké

Indivar: -másfele pillant- gondolod, hogy köze van ahhoz hogy az én pólóm van rajta?

Lil:-pislog- teljes mértékben

Indivar: -nagy szemek-

Lil: de eddig is tudtuk hogy beléd van zúgva

Indivar: jó de...akkor épp rám gondol...-felnyög megint eltakarva pofiját-

Lil: -kínos mosoly- ennek inkább örülnöd kéne...mármint a férfiak örülni szoktak ilyesmiknek

Indivar: de ha ezek után rá nézek akkor ez fog eszembe jutni...

Lil: nos.....ezt le kell győznöd és ne add alá a lovat azzal, hogy neki adod a pólódat

Indivar: -vízcsepp és rá néz-

Lil: -mosoly- de komolyan...

Indivar: nem aludhatott mesztelenül

Lil: nincs pizsije? -pislog-

Indivar: nem volt tisztája

Lil: szívesen adtam volna neki kölcsön
vagy akár a tesója is biztos

Indivar: -homlokon csapja magát-"

Izabella

"Indivar: megértem, hogy aggódsz, de szerintem túl sötéten látod a dolgokat...

Maya: hah...hát persze

Indivar: és nem vagy egyedül...

Maya: tudom, épp Irától jövök

Indivar: igen, de...miért akarsz mindenki mást eltaszítani magadtól?

Maya: nem akarok...

Indivar: igazán? mert nekem nagyon nem úgy tûnik...

Maya: nem kell eltaszítanom másokat.....maguktól távolodnak.. Wetának pl kb csak a kopasz srác létezik

Indivar: -pislog, majd nevet- szóval nem tetszenek a kopasz srácok?

Maya: nekem van ízlésem nem úgy mint Wetának -bólogat-

Indivar: -kuncog és megáll-

Maya:-megáll mellette-

Indivar: -elõveszi pénztárcáját és kivesz belõle egy fotót, majd mutatja neki-

Maya:-pislog és a fotóra pillant-

-a fotón több szörny srác is van, katona ruhában, tipikusan pasisan pózolva, de mindegyiküknek kopaszra nyírva a feje, Indivar is közöttük van-

Maya:-pislog meglepetten és megérinti a képen Indivart-

Indivar: -mosolyogva figyeli-

Maya: neked jól állt...

Indivar: na persze -vigyor- az elõbb még azt mondtad, hogy neked van ízlésed, ergo nem jönnek be a kopasz alakok

Maya: de te...katona voltál -elpirúl halványan- harcos....még most is az vagy -Indivarra pillant-"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

   

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2019

 

Chibilagoona OCi

Név: Luna Rider Blaise
(szörny) Szülők: Johnny Blaise
                                 Roxanne Simpson

Kor: 21 év de hallhatatlan vagyok

Stílus: Szeretem ötvözni a vadnyugati stílust a divatos ruhákkal. Szellemlovas létemre nem  szeretem a bőrruhákat.  A ruháim az átváltozásomat követően nem égnek  el, enyhe  égett hatást keltenek. Valljuk be elég ciki lenne ha elégnének a ruháim.

Fura hiba: Ha mérges leszek, a testem elkezd enyhe lángokat kibocsátani. Ha nagyon mérges leszek, az egész testem lángba borul, így láthatóvá téve az egész csontvázamat. Így akaratom ellenére is megégethetem a körülöttem lévőket.  Ha  szerelmes vagyok, enyhe kék  lángot  bocsát ki a fejem.  Ez mind két formámban érvényes.

Kedvenc szín: fehér

Kedven étel:  krumplis tészta

Legidegesítőbb:  Az emberek és a normik közötti kapcsolattartás. Nem értem, hogy miért kell a szörnyeket a normiknak  utálni és fordítva? Hiszen mindannyian érző lények vagyunk. Visszaváltozásomat követően én is normi vagyok  akárcsak Jackson. Aminek előnye, d hátránya is van egy szörny iskolában.Én mind két világba „beleszülettem”, és tudom milyen nehéz elfogadni a másikat. De nem lehetetlen. A szeretet és a barátság ereje csodákra képes. A normiknak ha valami nem tetszik elkezdenek tőle félni, és a félelem gyűlöletet szül.  Nem kell félniük, hiszen megértjük mi is őket attól hogy mások vagyunk. Nem az számít a szörny és a normi hogyan kezdi az életét, hanem az milyen befejezést választ.

Kedvenc elfoglaltság:  A természetben egy padon ülve mélázni egyedül, vagy állatkáim társaságában. A másik kedvenc elfoglaltságom apuval tartani az éjszakai vadászataira. Én White 1-on követem apumat. Ugyanolyan gyors tudok lenni mint ő, hiszen White 1 is akárcsak apum motorja ha a nyergébe ülök átváltozik az akaratomra. Lélekégetésre nem vagyok képes, a tekintetemmel bénítani tudok. A lélekégetést apu végzi. Csak azokkal az emberekkel teszi ezt meg akiknek  az azonnali halálbüntetés jár.
Ha sérülést szerzek, a sebeim hamar begyógyulnak. Bár mikor visszaváltozom a sebeim helyei néha nagyon tudnak fájni. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg vizet kell fogyasztanom napfelkelte után.

Legjobb barát: a párom, Seraphina Conley, Lagoona Blue, Julia Stark de mindenkivel jóban vagyok.

Kedvenc tantárgy:  Bitology

Útált tantárgy: nincs

Állatka: White a hófehér postagalamb. Igaz barát, aki kedves és megértő. Mindig velem tart bárhol is legyek. Iskolai tanórák  alatt, a többi kis kedvenccel  a katakombákban töltik az időt. Levél szállításban is első, mikor a párommal levelezek  nagyon szívesen elviszi a levelemet a páromnak és fordítva.
White 1 az én fehér lovam. Nagyon gyors, és akár csak White igaz barát, és hűséges társ. Őt nem viszem magammal az iskolába, mert elég nagy, emellett jobban szeret kint a levegőn legelészni  és vágtatni a katakombákban töltött idő helyett. A hátán űlve vágtázni olyan érzés mintha repülnék.


Név:  Kitty Wagner

Szülők:  Kurt Wagner ( Nightcrawler)
               Katherine Anne (Kitty) Pryde ( Shadowcat)

Kor: 21 év

Stílus:  Divatos, kényelmes darabokat szeretem. Nem vagyok az a jaj letört a körmöm típus.

Fura hiba: Akár apum, én is képes vagyok teleportációra. A teleportáció számomra korlátolt, ami annyit jelent hogy olyan helyre nem tudok teleportálni ahol azelőtt még nem jártam. Mert könnyen előfordulhat, hogy olyan helyen kötök ki amely a halálomat okozza. A szilárd tárgyakon, vagy élőlényeken képes vagyok részben csak a felsőtestemmel áthaladni, felsőtestem anyagtalanná tételével. Teljes áthaladásra nem vagyok képes. Áthaladáskor is vigyáznom kell, nem szilárdíthatom meg a felsőtestem mert megsérülhetek. Mivel a szemem világító sárga, bizonyos szörnyeknek ijesztő lehet, ez sötétben, főleg ha nem tudják, hogy én vagyok. De aki ismer, tudja, hogy én vagyok.

Kedvenc szín:  rózsaszín, kék

Kedvenc étel: Vegetáriánus vagyok. Minden vegetáriánus ételt szeretek. De a kedvencem mégis: az  Erdei gyümölcs leves és a Gesztenyepüré

Legidegesítőbb: A farkam. Az érzelmi változásokra a farkam is meglengetem. De tényleg, néha nem is veszem észre, így a többi szörnyet fejen, derékon, hátba vagy egyéb helyen is megüthetem a farkammal ami elég ciki. Vagy bármit leverhetek a helyéről.

Kedvenc elfoglaltság: Bulizás. Persze a nyugodtabb, beszélgetős, táncolós bulikat szeretem.

Legjobb barát: Lagoona, Draculaura, és Indivar Doryu Jamyang

Kedvenc tantárgy: nincs

Utált tantárgy: nincs

Állatka: Gabriel az Iguana és Angyal a sólyom. Mindketten gyönyörű állatok, jó barátok, és tökéletesen kiegészítik az életem. Angyal minden tavasszal gyönyörű kicsiket nevel fészkében a párjával. Megengedi, hogy megszemléljen és kicsit megsimogassam a kicsinyeit. Tisztelem a bizalmát. Már a párja is engedékenyebb ez iránt mint korábban. Imádom mikor repülni tanítják párjával a kicsinyeiket. Ilyenkor én is szoktam a kicsiknek segíteni. Gabriel nagyon szeret a nyakamban lenni, és a mellkasomon pihenni. Még nem érte el a teljes testsúlyát, ezért könnyebben veszem a nyakamba.


Név: Julia Stark ( Iron Girl)

Szülők:  Tony Stark ( Iron Man)
                Virginia „Pepper” Potts

Kor: 18 év

Stílus:  Nagyon szeretem az úgymond iroda stílusú viseletet. Ebben anyukámra ütöttem. Néha az Iron Girl páncélomban, amelyet apumtól kaptam születésnapomra, megyek a suliba. Furcsa? Nekem nem az. Igaz hogy a páncélom minden eshetőségre gondolva a közelemben van, de ha rajtam van akkor már indulhatok is. Mikor milyen a kedvem.

Fura hiba:  A mellkasomban lévő kis reaktor, amely korábban apukámnak is volt. A múlt néha megismétli önmagát, ez esetben megismételte. A mellkasomban lévő reaktor, felfogja azokat a repeszeket amelyek olyannyira közel vannak a szívemhez, hogy az eltávolításuk műtéttel nagyon kockázatos lenne. Más részt normi vagyok egy szörny suliban. Én döntöttem úgy hogy ide iratkozom.

Kedvenc szín: arany és tűzpiros

Kedvenc étel: Gesztenyepüré

Legidegesítőbb: Mikor a szörnyek azt hiszik, hogy ha az ember/szörny milliomos családból származik akkor biztosan egy elkényeztetett személy. De ez nem így van. Nem az számít, hogy mennyi pénzünk van, hanem az mekkora a szívünk.

Kedvenc elfoglaltság: Anyunak segíteni az irodában, talán ez furcsa, de szeretem. Valamint apummal és Lunáékkal tartani a jó védelmében.  Lunával ketten, nagyon jó csapatot tudunk alkotni, akár Batman és Robin.

Legjobb barát:  Luna Rider Blaise, Clawdia Wolf, de mindenkivel jóban vagyok.

Kedvenc tantárgy: Holt nyelvek

Utált tantárgy: Mikor melyik, de főleg a tesi. A vízről ne is beszéljünk.

Állatka: White Hill a fehérfejű réti sas. Vele való repülés és idő töltés szuper.


Név: Freyana

Szülők: Thor
              Jeanne Foster

Kor: 19 év

Stílus: Ókori görög stílus keverése az Asgardi viselettel. Imádók tógát viselni, amelyet feldobok néhány Asgardi vagy görög stílusú kiegészítõvel.

Fura hiba:  Nagyobb erõvel rendelkezem mint a hétköznapi szörny lányok, félisteni mivoltomnak köszönhetõen. Ezért néha elég kellemetlen helyzetekbe kerülök. Ha valamit megfogok, elõfordúl, hogy akaratomon kívül nagyobb erõt fejtek ki rá. Ha megkérnek rá, vagy akár csak magamnak kinyitom a szekrény ajtót, elõfordúl hogy a kezemben marad. A nagyobb erõkifejtés tehát mind az élettelen dolgokra, mind az élõlényekre érvényes. Ez eléggé kellemetlen számomra. Ha valakit vállon veregetek? Lehet hogy a fa tetején köt ki, jobb esetben. Nem gyõzök bocsánatot kérni. Még nehezen kezelem az erõm, de már tanulom a kordában tartását.

Kedvenc szín:  Fehér és arany

Kedvenc étel: Horiatiki és Baklava

Legidegesítőbb: A legidegesítõbb számomra, hogy hangulat ingadozó vagyok, meg pici dolgokon kapom fel a vizet. Aztán késõbb rájövök, hogy ilyen apróságon kaptam fel. Na ez a legidegesítõbb!

Kedvenc elfoglaltság: Lovaglás, tengerben való fürdés

Legjobb barát:  Luna Rider Blaise, Olya, Ingmargandr, Idonygandr

Kedvenc tantárgy: Háztartástan. Imádok fõzni, és sütni.

Utált tantárgy:  Matek. Ha fejre állok akkor sem értem.

Állatka: Flute, az Asgardi nádi poszáta. Sokkal szelídebb, és barátságosabb Midgardi társainál. Jó barát, emellett édes, tollas, és aranyos.


Név: Olya

Szülők: driád ( anya)
               faun ( apa)

Kor: 144 év, de szörny években 18.

Stílus: Nagyon szeretem a sportos felsőket, amelyekben mindig készen állhatok egy kis testmozgásra.

Fura hiba: Félig driád vagyok, ezért elég kellemetlen tud lenni, ha a felső vagy az alsó testem elkezd a természet változásaihoz vagy az évszakok változásainak megfelelően reagálni. Az érzelmi változásokra is hasonló képen reagálok. Ki örülne egy rikító színű alsó vagy felső testnek amit egy napon át kell viselni? Komolyan! Mint egy kaméleon!

Kedvenc szín: változó

Kedvenc étel: Gyümölcs saláta, egy kis friss fűvel isteni.

Legidegesítőbb: Mivel még tanulom a driád erőm használatát, ezért néha még rá is tetézek a kellemetlen helyzetre nem hogy javítanék, vagy megszüntetném azt.

Kedvenc elfoglaltság: Természetesen a testedzés. Ennek bármely formája jöhet!

Legjobb barát: Freyana

Kedvenc tantárgy: Na vajon? Gymnastic

Utált tantárgy: Azok a tanórák, amelyeken sokat kell egy helyben ülni. S mint tudjuk a legtöbb tanóra ilyen.

Állatka: Ahellona az őz suta, és Ophira a szarvas tehén. Igaz barátok. Imádok velük együtt futni a réteken, és az erdőkön át.


 

 
A hónap szülöttei

Május

03 Bassant
03 Míra
22 Blanche
24 Itzpaloty
28 Farrar
29 Sohaila

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 26 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 25 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 05.18-06.01)

Milyen "származású" OCk iránt érdeklődsz a legjobban?
Mitológiai származású
Film/könyv/egyéb fikció származású
A készítő által teljesen kitalált
Mindhárom
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl