Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Lithius:- ott álldogál fekete farmer féle van rajta, a bőre sokkal napbarnítottabb, de most mintha csak úgy kicsattana, fantasztikusan helyes és sexy a megjelenése, bár ez Indivart valószínüleg nem indítja be, de hasonlót tapasztalhatott már Lilnél miután együtt voltak, ám de Lithius pofija bármennyire is csábító és vonzó nagyon ideges -

Indivar: -meglepődve néz végig rajta és mosoly- nahát, mennyit változtál a nyár alatt

Lithius: -Indivar fele pillant majd kihúzza magát dacos pofival- nyugodtan szólhatsz Lilnek is hogy előjöhet kiröhögni!

 Indivar: kiröhögni? -pislog- miért röhögne ki?

Lithius: oké megértem én bosszút akar állni, mert nem akartam haza jönni, de azért mindennek van határa!!

Indivar: miről...van szó? -pislog-

Lithius: képesek voltatok feltúrni az egész házat! csak hogy frászt kapjak mikor haza érek!

Indivar: te...miről beszélsz?

Lithius: hahaha, hagyd abba....és szólj Lilnek, hogy előjöhet

Indivar: Lil nincs itt...nem is beszéltem vele még ma

Lithius: -figyeli Indivart pislogva- akkor hol van?"

Izabella

"Maciel: -gyengéden keltegeti Brit-

Brien: -kinyitja szemeit álmosan kissé-

Maciel: -mosoly- jó reggelt muslincám

Brien:álmos vagyok....hány óra? -nyöszörgi-

Maciel: korán van még, de indulunk...

Brien: -sóhaj- máris?

Maciel: ühüm...hosszú az út, de közben aludhatsz majd

Brien: -sóhaj és felül-hát jó...

Maciel: -ő már fel van öltözve- a csomagokat levittük már a kocsihoz

Brien: -pislog- mikor keltetek?

Maciel: már kb. 2 órája

Brien: -nyöszörög felkelve- és engem miért nem keltettek?

Maciel: mert fáradt vagy drágám

Brien: miattam megyünk,nem henyélhetek míg ti mindent kipakoltok útra készen

Maciel: az én kedvesem addig henyél amíg csak akar -gyengéd mosoly és hozza neki a ruháit-

Brien: -pislog majd szemforgatás de elkezd öltözni-

Maciel: -szerelmes pofi-"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chibilagoona OCi

Név: Luna Rider Blaise
(szörny) Szülők: Johnny Blaise
                                 Roxanne Simpson

Kor: 21 év de hallhatatlan vagyok

Stílus: Szeretem ötvözni a vadnyugati stílust a divatos ruhákkal. Szellemlovas létemre nem  szeretem a bőrruhákat.  A ruháim az átváltozásomat követően nem égnek  el, enyhe  égett hatást keltenek. Valljuk be elég ciki lenne ha elégnének a ruháim.

Fura hiba: Ha mérges leszek, a testem elkezd enyhe lángokat kibocsátani. Ha nagyon mérges leszek, az egész testem lángba borul, így láthatóvá téve az egész csontvázamat. Így akaratom ellenére is megégethetem a körülöttem lévőket.  Ha  szerelmes vagyok, enyhe kék  lángot  bocsát ki a fejem.  Ez mind két formámban érvényes.

Kedvenc szín: fehér

Kedven étel:  krumplis tészta

Legidegesítőbb:  Az emberek és a normik közötti kapcsolattartás. Nem értem, hogy miért kell a szörnyeket a normiknak  utálni és fordítva? Hiszen mindannyian érző lények vagyunk. Visszaváltozásomat követően én is normi vagyok  akárcsak Jackson. Aminek előnye, d hátránya is van egy szörny iskolában.Én mind két világba „beleszülettem”, és tudom milyen nehéz elfogadni a másikat. De nem lehetetlen. A szeretet és a barátság ereje csodákra képes. A normiknak ha valami nem tetszik elkezdenek tőle félni, és a félelem gyűlöletet szül.  Nem kell félniük, hiszen megértjük mi is őket attól hogy mások vagyunk. Nem az számít a szörny és a normi hogyan kezdi az életét, hanem az milyen befejezést választ.

Kedvenc elfoglaltság:  A természetben egy padon ülve mélázni egyedül, vagy állatkáim társaságában. A másik kedvenc elfoglaltságom apuval tartani az éjszakai vadászataira. Én White 1-on követem apumat. Ugyanolyan gyors tudok lenni mint ő, hiszen White 1 is akárcsak apum motorja ha a nyergébe ülök átváltozik az akaratomra. Lélekégetésre nem vagyok képes, a tekintetemmel bénítani tudok. A lélekégetést apu végzi. Csak azokkal az emberekkel teszi ezt meg akiknek  az azonnali halálbüntetés jár.
Ha sérülést szerzek, a sebeim hamar begyógyulnak. Bár mikor visszaváltozom a sebeim helyei néha nagyon tudnak fájni. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg vizet kell fogyasztanom napfelkelte után.

Legjobb barát: a párom, Seraphina Conley, Lagoona Blue, Julia Stark de mindenkivel jóban vagyok.

Kedvenc tantárgy:  Bitology

Útált tantárgy: nincs

Állatka: White a hófehér postagalamb. Igaz barát, aki kedves és megértő. Mindig velem tart bárhol is legyek. Iskolai tanórák  alatt, a többi kis kedvenccel  a katakombákban töltik az időt. Levél szállításban is első, mikor a párommal levelezek  nagyon szívesen elviszi a levelemet a páromnak és fordítva.
White 1 az én fehér lovam. Nagyon gyors, és akár csak White igaz barát, és hűséges társ. Őt nem viszem magammal az iskolába, mert elég nagy, emellett jobban szeret kint a levegőn legelészni  és vágtatni a katakombákban töltött idő helyett. A hátán űlve vágtázni olyan érzés mintha repülnék.


Név:  Kitty Wagner

Szülők:  Kurt Wagner ( Nightcrawler)
               Katherine Anne (Kitty) Pryde ( Shadowcat)

Kor: 21 év

Stílus:  Divatos, kényelmes darabokat szeretem. Nem vagyok az a jaj letört a körmöm típus.

Fura hiba: Akár apum, én is képes vagyok teleportációra. A teleportáció számomra korlátolt, ami annyit jelent hogy olyan helyre nem tudok teleportálni ahol azelőtt még nem jártam. Mert könnyen előfordulhat, hogy olyan helyen kötök ki amely a halálomat okozza. A szilárd tárgyakon, vagy élőlényeken képes vagyok részben csak a felsőtestemmel áthaladni, felsőtestem anyagtalanná tételével. Teljes áthaladásra nem vagyok képes. Áthaladáskor is vigyáznom kell, nem szilárdíthatom meg a felsőtestem mert megsérülhetek. Mivel a szemem világító sárga, bizonyos szörnyeknek ijesztő lehet, ez sötétben, főleg ha nem tudják, hogy én vagyok. De aki ismer, tudja, hogy én vagyok.

Kedvenc szín:  rózsaszín, kék

Kedvenc étel: Vegetáriánus vagyok. Minden vegetáriánus ételt szeretek. De a kedvencem mégis: az  Erdei gyümölcs leves és a Gesztenyepüré

Legidegesítőbb: A farkam. Az érzelmi változásokra a farkam is meglengetem. De tényleg, néha nem is veszem észre, így a többi szörnyet fejen, derékon, hátba vagy egyéb helyen is megüthetem a farkammal ami elég ciki. Vagy bármit leverhetek a helyéről.

Kedvenc elfoglaltság: Bulizás. Persze a nyugodtabb, beszélgetős, táncolós bulikat szeretem.

Legjobb barát: Lagoona, Draculaura, és Indivar Doryu Jamyang

Kedvenc tantárgy: nincs

Utált tantárgy: nincs

Állatka: Gabriel az Iguana és Angyal a sólyom. Mindketten gyönyörű állatok, jó barátok, és tökéletesen kiegészítik az életem. Angyal minden tavasszal gyönyörű kicsiket nevel fészkében a párjával. Megengedi, hogy megszemléljen és kicsit megsimogassam a kicsinyeit. Tisztelem a bizalmát. Már a párja is engedékenyebb ez iránt mint korábban. Imádom mikor repülni tanítják párjával a kicsinyeiket. Ilyenkor én is szoktam a kicsiknek segíteni. Gabriel nagyon szeret a nyakamban lenni, és a mellkasomon pihenni. Még nem érte el a teljes testsúlyát, ezért könnyebben veszem a nyakamba.


Név: Julia Stark ( Iron Girl)

Szülők:  Tony Stark ( Iron Man)
                Virginia „Pepper” Potts

Kor: 18 év

Stílus:  Nagyon szeretem az úgymond iroda stílusú viseletet. Ebben anyukámra ütöttem. Néha az Iron Girl páncélomban, amelyet apumtól kaptam születésnapomra, megyek a suliba. Furcsa? Nekem nem az. Igaz hogy a páncélom minden eshetőségre gondolva a közelemben van, de ha rajtam van akkor már indulhatok is. Mikor milyen a kedvem.

Fura hiba:  A mellkasomban lévő kis reaktor, amely korábban apukámnak is volt. A múlt néha megismétli önmagát, ez esetben megismételte. A mellkasomban lévő reaktor, felfogja azokat a repeszeket amelyek olyannyira közel vannak a szívemhez, hogy az eltávolításuk műtéttel nagyon kockázatos lenne. Más részt normi vagyok egy szörny suliban. Én döntöttem úgy hogy ide iratkozom.

Kedvenc szín: arany és tűzpiros

Kedvenc étel: Gesztenyepüré

Legidegesítőbb: Mikor a szörnyek azt hiszik, hogy ha az ember/szörny milliomos családból származik akkor biztosan egy elkényeztetett személy. De ez nem így van. Nem az számít, hogy mennyi pénzünk van, hanem az mekkora a szívünk.

Kedvenc elfoglaltság: Anyunak segíteni az irodában, talán ez furcsa, de szeretem. Valamint apummal és Lunáékkal tartani a jó védelmében.  Lunával ketten, nagyon jó csapatot tudunk alkotni, akár Batman és Robin.

Legjobb barát:  Luna Rider Blaise, Clawdia Wolf, de mindenkivel jóban vagyok.

Kedvenc tantárgy: Holt nyelvek

Utált tantárgy: Mikor melyik, de főleg a tesi. A vízről ne is beszéljünk.

Állatka: White Hill a fehérfejű réti sas. Vele való repülés és idő töltés szuper.


Név: Freyana

Szülők: Thor
              Jeanne Foster

Kor: 19 év

Stílus: Ókori görög stílus keverése az Asgardi viselettel. Imádók tógát viselni, amelyet feldobok néhány Asgardi vagy görög stílusú kiegészítõvel.

Fura hiba:  Nagyobb erõvel rendelkezem mint a hétköznapi szörny lányok, félisteni mivoltomnak köszönhetõen. Ezért néha elég kellemetlen helyzetekbe kerülök. Ha valamit megfogok, elõfordúl, hogy akaratomon kívül nagyobb erõt fejtek ki rá. Ha megkérnek rá, vagy akár csak magamnak kinyitom a szekrény ajtót, elõfordúl hogy a kezemben marad. A nagyobb erõkifejtés tehát mind az élettelen dolgokra, mind az élõlényekre érvényes. Ez eléggé kellemetlen számomra. Ha valakit vállon veregetek? Lehet hogy a fa tetején köt ki, jobb esetben. Nem gyõzök bocsánatot kérni. Még nehezen kezelem az erõm, de már tanulom a kordában tartását.

Kedvenc szín:  Fehér és arany

Kedvenc étel: Horiatiki és Baklava

Legidegesítőbb: A legidegesítõbb számomra, hogy hangulat ingadozó vagyok, meg pici dolgokon kapom fel a vizet. Aztán késõbb rájövök, hogy ilyen apróságon kaptam fel. Na ez a legidegesítõbb!

Kedvenc elfoglaltság: Lovaglás, tengerben való fürdés

Legjobb barát:  Luna Rider Blaise, Olya, Ingmargandr, Idonygandr

Kedvenc tantárgy: Háztartástan. Imádok fõzni, és sütni.

Utált tantárgy:  Matek. Ha fejre állok akkor sem értem.

Állatka: Flute, az Asgardi nádi poszáta. Sokkal szelídebb, és barátságosabb Midgardi társainál. Jó barát, emellett édes, tollas, és aranyos.


Név: Olya

Szülők: driád ( anya)
               faun ( apa)

Kor: 144 év, de szörny években 18.

Stílus: Nagyon szeretem a sportos felsőket, amelyekben mindig készen állhatok egy kis testmozgásra.

Fura hiba: Félig driád vagyok, ezért elég kellemetlen tud lenni, ha a felső vagy az alsó testem elkezd a természet változásaihoz vagy az évszakok változásainak megfelelően reagálni. Az érzelmi változásokra is hasonló képen reagálok. Ki örülne egy rikító színű alsó vagy felső testnek amit egy napon át kell viselni? Komolyan! Mint egy kaméleon!

Kedvenc szín: változó

Kedvenc étel: Gyümölcs saláta, egy kis friss fűvel isteni.

Legidegesítőbb: Mivel még tanulom a driád erőm használatát, ezért néha még rá is tetézek a kellemetlen helyzetre nem hogy javítanék, vagy megszüntetném azt.

Kedvenc elfoglaltság: Természetesen a testedzés. Ennek bármely formája jöhet!

Legjobb barát: Freyana

Kedvenc tantárgy: Na vajon? Gymnastic

Utált tantárgy: Azok a tanórák, amelyeken sokat kell egy helyben ülni. S mint tudjuk a legtöbb tanóra ilyen.

Állatka: Ahellona az őz suta, és Ophira a szarvas tehén. Igaz barátok. Imádok velük együtt futni a réteken, és az erdőkön át.


 

 
A hónap szülöttei

Augusztus

01 Nella
10 Jazabelle
10 Lucia
18 Lithius
21 BatHana
23 Adohnis

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 08.08.-08.22.)

Szerinted jó ötlet, hogy a történetben több karakter is van ugyanabból a szörny fajtából?
Igen
Nem
 
 
 
 
 
 
Created with Poll Maker
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!