Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Vendég: -nevet- légy rámenős Ana ha már bármit kívánhatsz

Ana: -vigyor és ingatja fejét a vendég fele pillantva- megelégedsz a kezem munkájával?

Vendég: hm...máshol is kipróbálnám ezeket a biztos kezeket -vigyor és lépked vissza-

Ana: na pattanj vissza az ágyra mielőtt bemosok egyet -vigyor-

Vendég: -visszadől az ágyra Hati fele pillantva- téged is maga alá gyűr az ágyba?

Hati: -pislog, majd halványan kipirúl- nem

Ana: -elővesz valami fertőtlenitő szert amit a tetkók után használnak és tesz belőle a kezére majd gyorsan munkának lát, de csak vigyorog-

Vendég: oh, tökösnek tünsz -vigyor- szerencsés vagy ha alattad vonaglik Ana

Ana: hé! olyan tockost kapsz mindjárt!

Hati: -vigyor- bocs hogy illuzió romboló vagyok, de nem vonaglik alattam sem

Vendég: oh, Ana hát milyen kegyetlen vagy te, mindenkinek csak a fejét csavargatod a formás kis fenekeddel

Ana: jaj halgass már! -nevet- és kész vagy -fel kel a székről és lépked kezet mosni-

Vendég: ááh király -vigyorogva felkel- kösz Ana, a köviért mikor jöhetek?

Hati: -Ana fenekére pillantXD-"

Izabella

"Charu: -mosolyogva bújik bele köntösébe közben Eesha felé pillant- oh....arra gondoltam...-Imi fele pillant- hogy Eeshának nem tesz túl jót azon a heverõn aludni, keresek neki ma egy szabad szobát és berendezem neki -mosoly-

Eesha:-gyorsan ismét vissza csukja szemeit-

Imenand: -pislogva néz Charura, majd Eesha felé aztán vissza rá-

Charu: persze...ha egyetértesz és engedélyezed -mosoly- Indivarnak is külön szobája van, így Eeshának is kijár egy kis külön rezidencia

Imenand: oh...oké, de azért megkérdezem õt is

Charu:-pislog- oh...ez természetes, bár buta lenne ha nem örvendene...sõt -cuki pofi és halkabbra veszi hangját közelebb lépkedve Imihez- hadd legyen neki meglepi

Imenand: -pislog, majd bizonytalan pofi- nem tudom...

Charu: minden lány oda van a meglepiért, ezzel igazán örömet okoznál neki biztosan -mosoly-

Imenand: -bólint lassan- oké

Charu: -mosoly- de klassz, szerinted mi a kedvenc színe?

Imenand: nem tudom...megkérdezem tõle

Charu: -bólogat mosolyogva- de most menjünk, minden bizonnyal már kész a reggeli

Imenand: oké -fogja meg Charu kezét-

Charu: -indul is vele -

Eesha: -amint becsukodik az ajtó felkel az ágyból  morogva lehajítja a földre a takarót majd indul az erkélyre ki-"

 

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

CSS Codes

Miért pont ők?

Itt egy kis "kulisszák mögötti" titkot tudhattok meg arról, hogy miért is és hogyan választottuk ki az OCink szörny fajtáját és szüleit.

Bj-Lydia OCi:

1.BatHana (avagy Báthory Hana): Mivel BatHana volt a legelső OCm és hát akkor még mit sem értettem az OC készítés mesterségéhez, ezért viszonylag szűk körben gondolkodtam. Mivel Draculaura babából készűlt, ezért rögtön eszembe jutott, hogy ha vámpír, akkor legyen a másik híres vámpír lánya, Báthory Erzsébeté! Nem kellett sok idő és már a nevét is kitaláltam, kissé Monster Highosítottam és onnan már simán ment a többi. Szóval azért választottam Báthory Erzsébetet, mert egy vámpír szülőre volt szükségem és valaki híreset akartam, meg persze olyant, akit nem használt még fel a hivatalos MH. Mellesleg olvastam is egy jó vastag könyvet az életéről, néhány infot megtudtam, de igazából semmi olyant amit túl hasznos lett volna a karakterem építéséhez.

2.Fenri-Rose: BatHana elkészítése után nagyon elkapott az OC gyártás szenvedély (azóta se hagyott alább XD) és kutatni kezdtem, hogy milyen szörnynek a gyerekét válthatnám valóra. Az egyik könyvemben "Híres állatok lexikona", keresgéltem és ott bukkantam rá Fenrir nevére, akiről azelőtt még sosem hallottam. A leírás nem túl hosszú, de máris ihletet kaptam és tudtam, hogy egy farkas karakter tökéletes lesz. Volt egy kis vissza utalt pénzem a kártyámon, így vettem meg az ebayről ezt a Clawdeen babát, akiből Rose készűlt. Természetesen itt sem csináltam tökéletes kutatási munkát, ezért maradt Rose (meg a tesói is) eredeti barna bőrrel és nem szürkével, ahogy kellett volna. Most már bánom, de nem fogok változtatni, túlságosan szeretem őket és csak elrontanám...Khm visszatérve, teljesen a fejemből képzeltem el a képét, és hát itt is jól mutatkozik meg az, hogy még nem igazán próbálkoztam extrém dolgokkal. Szóval azért választottam Fenrirt, mert véletlenszerűen rá bukkantam a könyvben és nagyon megtetszett az ötlet.

3.Melanie Krueger: Melanie ötlete egyszerre pattant ki a fejemből Setsunaéval. Míg a Setsuhoz szükséges Clawdeen úton volt felém, addig egy helyi boltból vettem meg a Cleot Melaniehoz. Mivel Freddy Krueger az egyik örök kedvenc horror ikon számomra, és annak ellenére, hogy rengeteg Krueger OCt láttam már, szerettem volna egy sajátot is. Jól ismerem Freddyt és még jobban utána néztem a hátterének, adatainak stb. Vicces módon Melanie volt az első baba akinél "többel" próbálkoztam és behoztam az akril festést, ami nagyon jól sikerült. Abban lett ő egyedi, hogy egyetlen egy olyan Krueger OCt sem láttam, akinek a fél teste lenne elégve. A nevét meg hát ugye magam után adtam, mert ennyire kreatív vagyok XD Tehát azért választottam Freddyt, mert nagyon szeretem és szerettem van egy egyedi, saját Krueger OCt.

4.Setsuna Sakurako Tsukino: Az első bonyolult nevű karakterem XD. Kitsune, avagy szellem róka. Mikor megkaptam ezt a Clawdeent, ami a lánytesók kettős csomagból jött, azon agyaltam, hogy mit kezdjek vele? Hiszen nem akartam egy másik farkas karaktert, aztán jött az ötlet és a japán mániám. Így született meg Setsu, aki az első teljesen átfestett OC babám. Nem kellett túl nagy kutató munka ahhoz, hogy tudjam hogyan is néz ki egy kitsune, hiszen csak rókát kellett festenem. Lényegében a róka a kedvenc állatom is és nagyon szeretem a japán kúltúrát, ezért esett erre a választásom.

5.Reviva Malach HaMavet: Reviva érdekes módon született meg a fejemben. A helyzet az, hogy akkoriban sokat nézegettem más emberek OCit, inspirációt gyűjtve, és elég sok csontváz átfestés keringett a neten, főként azért is, mert akkor még nem létezett Skelita. Eldöntöttem, hogy én is szeretnék egy ilyen karaktert, de unalmasnak tartottam a "Kaszás lánya" dolgot, szóval keresgélni próbáltam, hogy egy kis extrát vigyek a dologba, meg szerettem volna valami kúltúrát is bele keverni. Így jött be a képbe a zsidó mitológia és Malach HaMavet. Sajnos nem emlékszem, hogy pontosan hogyan találtam őt meg...A lényeg viszont az, hogy utólag nagy sajnálatomra nem végeztem tökéletes kutató munkát, mert Malach HaMavet nem csak egyszerű csontváz, hanem sokkal érdekesebb megjelenése is van (persze attól függ milyen ábrázolást nézünk, mert nem egyformák). Végülis kirohantam a közeli boltba és megvettem az akkor nagyon elterjedt és olcsó fekete-fehér Skull Shores Frankiet és szépen lassan elkészült Reviva, aki sokak szerint az egyik legjobb átfestésem lett. Tehát Reviva végtére is egy kicsit elsietett, nem pontos, de szépen kivitelezett ötlet lett, akit mások munkája inspirált.

6.Hati Hródvitnisson: Már 5 lány karakter után viszketett kicsit a tenyerem, hogy kellene már egy fiú is! Akkoriban nem volt túl nagy választék fiú opciók terén és épp kapóra jött az, hogy normális áron elérhető volt a Sweet 1600 Clawd baba, akiről egyből Rose bátyjai jutottak eszembe. Igen, Hati és Sköll eredetileg sosem készültek volna el, főként azért, mert őket nem teljes egészében "saját ötletek", mert a nevük szerepel a skandináv mitológiában, de aztán meggondoltam magam. Valószínű most már nem tennék ilyet, de akkor még nem vettem annyira szigorúan ezeket a "saját karakter" dolgokat. Bár végülis nekik csak a nevük és a "végzetük" van megemlítve, semmi más, szóval a többi rész már mind az enyém. Lényegében nem is kellett sokat gondolkodnom Hatin, csak eldöntöttem, hogy a kettőjük közül ki készül el hamarabb és máris rendeltem a babát hozzá. Végülis vicces, hogy az egyik legimádotabb fiam született meg így, ilyen egyszerűen, Rose miatt.

7.Ingmargandr: Első fiam után máris kellett egy második, akihez már kéznél volt a baba, a Gloom Beach kiadású Jackson Jekyll. Mivel akkoriban jött ki a rendes, alap kiadású Jackson, akit megkaptam születésnapomra, így természetesen kezdenem kellett valamit a plussz babával! Izabella is akkor már szépen haladt a saját OCinek tervezésével és gyártásával, akkor készült el Herdis is, akit a Fenrir családfájának kutatása eredményezett, Hél, szóval mondtam akkor már felkarolom a harmadik testvért is, Jörmungandr. Azt is elterveztem, hogy majd idővel lesz neki is egy ikertesója és egyszerre megalkottam a két nevet is, Ingmargandr és Idonygandr, mivel valóságban ezek nem is léteznek csak külön az  Ingmar és Idony, a "gandr" pedig az apukától jött. Így már "teljes" lett az unokatestvérek kis csapata is. Szóval Ingmargandr igazából azért készült el, mert volt egy plussz babám és mert teljes családot szerettünk volna.

 
Kérdőív

Arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy kis kérdőívet az oldal témájával kapcsolatban, mert kiváncsiak vagyunk a véleményetekre és mert mindig örömmel tölt el minket, hogy ha akár negatív, akár pozitív visszajelzést kapunk tőletek.

Szóval ha van kedvetek és egy kis szórakozásra vágytok akkor nyugodtan töltsétek ki. Előre is köszönjük!

KATTINTS IDE!

 
A hónap szülöttei

Május

03 Bassant
22 Blanche
24 Itzpaloty
28 Farrar
29 Sohaila

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 05.25.-06.08.)

Jó ötletnek tartod, hogy Rottenfieldről térkép készüljön?
Igen, mert segít a tájékozodásban
Nem, mert fölösleges
 
 
 
 
 
 
Created with PollMaker
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 

Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND