Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Lithius:- ott álldogál fekete farmer féle van rajta, a bőre sokkal napbarnítottabb, de most mintha csak úgy kicsattana, fantasztikusan helyes és sexy a megjelenése, bár ez Indivart valószínüleg nem indítja be, de hasonlót tapasztalhatott már Lilnél miután együtt voltak, ám de Lithius pofija bármennyire is csábító és vonzó nagyon ideges -

Indivar: -meglepődve néz végig rajta és mosoly- nahát, mennyit változtál a nyár alatt

Lithius: -Indivar fele pillant majd kihúzza magát dacos pofival- nyugodtan szólhatsz Lilnek is hogy előjöhet kiröhögni!

 Indivar: kiröhögni? -pislog- miért röhögne ki?

Lithius: oké megértem én bosszút akar állni, mert nem akartam haza jönni, de azért mindennek van határa!!

Indivar: miről...van szó? -pislog-

Lithius: képesek voltatok feltúrni az egész házat! csak hogy frászt kapjak mikor haza érek!

Indivar: te...miről beszélsz?

Lithius: hahaha, hagyd abba....és szólj Lilnek, hogy előjöhet

Indivar: Lil nincs itt...nem is beszéltem vele még ma

Lithius: -figyeli Indivart pislogva- akkor hol van?"

Izabella

"Maciel: -gyengéden keltegeti Brit-

Brien: -kinyitja szemeit álmosan kissé-

Maciel: -mosoly- jó reggelt muslincám

Brien:álmos vagyok....hány óra? -nyöszörgi-

Maciel: korán van még, de indulunk...

Brien: -sóhaj- máris?

Maciel: ühüm...hosszú az út, de közben aludhatsz majd

Brien: -sóhaj és felül-hát jó...

Maciel: -ő már fel van öltözve- a csomagokat levittük már a kocsihoz

Brien: -pislog- mikor keltetek?

Maciel: már kb. 2 órája

Brien: -nyöszörög felkelve- és engem miért nem keltettek?

Maciel: mert fáradt vagy drágám

Brien: miattam megyünk,nem henyélhetek míg ti mindent kipakoltok útra készen

Maciel: az én kedvesem addig henyél amíg csak akar -gyengéd mosoly és hozza neki a ruháit-

Brien: -pislog majd szemforgatás de elkezd öltözni-

Maciel: -szerelmes pofi-"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Miért pont ők?

Itt egy kis "kulisszák mögötti" titkot tudhattok meg arról, hogy miért is és hogyan választottuk ki az OCink szörny fajtáját és szüleit.

Bj-Lydia OCi:

1.BatHana (avagy Báthory Hana): Mivel BatHana volt a legelső OCm és hát akkor még mit sem értettem az OC készítés mesterségéhez, ezért viszonylag szűk körben gondolkodtam. Mivel Draculaura babából készűlt, ezért rögtön eszembe jutott, hogy ha vámpír, akkor legyen a másik híres vámpír lánya, Báthory Erzsébeté! Nem kellett sok idő és már a nevét is kitaláltam, kissé Monster Highosítottam és onnan már simán ment a többi. Szóval azért választottam Báthory Erzsébetet, mert egy vámpír szülőre volt szükségem és valaki híreset akartam, meg persze olyant, akit nem használt még fel a hivatalos MH. Mellesleg olvastam is egy jó vastag könyvet az életéről, néhány infot megtudtam, de igazából semmi olyant amit túl hasznos lett volna a karakterem építéséhez.

2.Fenri-Rose: BatHana elkészítése után nagyon elkapott az OC gyártás szenvedély (azóta se hagyott alább XD) és kutatni kezdtem, hogy milyen szörnynek a gyerekét válthatnám valóra. Az egyik könyvemben "Híres állatok lexikona", keresgéltem és ott bukkantam rá Fenrir nevére, akiről azelőtt még sosem hallottam. A leírás nem túl hosszú, de máris ihletet kaptam és tudtam, hogy egy farkas karakter tökéletes lesz. Volt egy kis vissza utalt pénzem a kártyámon, így vettem meg az ebayről ezt a Clawdeen babát, akiből Rose készűlt. Természetesen itt sem csináltam tökéletes kutatási munkát, ezért maradt Rose (meg a tesói is) eredeti barna bőrrel és nem szürkével, ahogy kellett volna. Most már bánom, de nem fogok változtatni, túlságosan szeretem őket és csak elrontanám...Khm visszatérve, teljesen a fejemből képzeltem el a képét, és hát itt is jól mutatkozik meg az, hogy még nem igazán próbálkoztam extrém dolgokkal. Szóval azért választottam Fenrirt, mert véletlenszerűen rá bukkantam a könyvben és nagyon megtetszett az ötlet.

3.Melanie Krueger: Melanie ötlete egyszerre pattant ki a fejemből Setsunaéval. Míg a Setsuhoz szükséges Clawdeen úton volt felém, addig egy helyi boltból vettem meg a Cleot Melaniehoz. Mivel Freddy Krueger az egyik örök kedvenc horror ikon számomra, és annak ellenére, hogy rengeteg Krueger OCt láttam már, szerettem volna egy sajátot is. Jól ismerem Freddyt és még jobban utána néztem a hátterének, adatainak stb. Vicces módon Melanie volt az első baba akinél "többel" próbálkoztam és behoztam az akril festést, ami nagyon jól sikerült. Abban lett ő egyedi, hogy egyetlen egy olyan Krueger OCt sem láttam, akinek a fél teste lenne elégve. A nevét meg hát ugye magam után adtam, mert ennyire kreatív vagyok XD Tehát azért választottam Freddyt, mert nagyon szeretem és szerettem van egy egyedi, saját Krueger OCt.

4.Setsuna Sakurako Tsukino: Az első bonyolult nevű karakterem XD. Kitsune, avagy szellem róka. Mikor megkaptam ezt a Clawdeent, ami a lánytesók kettős csomagból jött, azon agyaltam, hogy mit kezdjek vele? Hiszen nem akartam egy másik farkas karaktert, aztán jött az ötlet és a japán mániám. Így született meg Setsu, aki az első teljesen átfestett OC babám. Nem kellett túl nagy kutató munka ahhoz, hogy tudjam hogyan is néz ki egy kitsune, hiszen csak rókát kellett festenem. Lényegében a róka a kedvenc állatom is és nagyon szeretem a japán kúltúrát, ezért esett erre a választásom.

5.Reviva Malach HaMavet: Reviva érdekes módon született meg a fejemben. A helyzet az, hogy akkoriban sokat nézegettem más emberek OCit, inspirációt gyűjtve, és elég sok csontváz átfestés keringett a neten, főként azért is, mert akkor még nem létezett Skelita. Eldöntöttem, hogy én is szeretnék egy ilyen karaktert, de unalmasnak tartottam a "Kaszás lánya" dolgot, szóval keresgélni próbáltam, hogy egy kis extrát vigyek a dologba, meg szerettem volna valami kúltúrát is bele keverni. Így jött be a képbe a zsidó mitológia és Malach HaMavet. Sajnos nem emlékszem, hogy pontosan hogyan találtam őt meg...A lényeg viszont az, hogy utólag nagy sajnálatomra nem végeztem tökéletes kutató munkát, mert Malach HaMavet nem csak egyszerű csontváz, hanem sokkal érdekesebb megjelenése is van (persze attól függ milyen ábrázolást nézünk, mert nem egyformák). Végülis kirohantam a közeli boltba és megvettem az akkor nagyon elterjedt és olcsó fekete-fehér Skull Shores Frankiet és szépen lassan elkészült Reviva, aki sokak szerint az egyik legjobb átfestésem lett. Tehát Reviva végtére is egy kicsit elsietett, nem pontos, de szépen kivitelezett ötlet lett, akit mások munkája inspirált.

6.Hati Hródvitnisson: Már 5 lány karakter után viszketett kicsit a tenyerem, hogy kellene már egy fiú is! Akkoriban nem volt túl nagy választék fiú opciók terén és épp kapóra jött az, hogy normális áron elérhető volt a Sweet 1600 Clawd baba, akiről egyből Rose bátyjai jutottak eszembe. Igen, Hati és Sköll eredetileg sosem készültek volna el, főként azért, mert őket nem teljes egészében "saját ötletek", mert a nevük szerepel a skandináv mitológiában, de aztán meggondoltam magam. Valószínű most már nem tennék ilyet, de akkor még nem vettem annyira szigorúan ezeket a "saját karakter" dolgokat. Bár végülis nekik csak a nevük és a "végzetük" van megemlítve, semmi más, szóval a többi rész már mind az enyém. Lényegében nem is kellett sokat gondolkodnom Hatin, csak eldöntöttem, hogy a kettőjük közül ki készül el hamarabb és máris rendeltem a babát hozzá. Végülis vicces, hogy az egyik legimádotabb fiam született meg így, ilyen egyszerűen, Rose miatt.

7.Ingmargandr: Első fiam után máris kellett egy második, akihez már kéznél volt a baba, a Gloom Beach kiadású Jackson Jekyll. Mivel akkoriban jött ki a rendes, alap kiadású Jackson, akit megkaptam születésnapomra, így természetesen kezdenem kellett valamit a plussz babával! Izabella is akkor már szépen haladt a saját OCinek tervezésével és gyártásával, akkor készült el Herdis is, akit a Fenrir családfájának kutatása eredményezett, Hél, szóval mondtam akkor már felkarolom a harmadik testvért is, Jörmungandr. Azt is elterveztem, hogy majd idővel lesz neki is egy ikertesója és egyszerre megalkottam a két nevet is, Ingmargandr és Idonygandr, mivel valóságban ezek nem is léteznek csak külön az  Ingmar és Idony, a "gandr" pedig az apukától jött. Így már "teljes" lett az unokatestvérek kis csapata is. Szóval Ingmargandr igazából azért készült el, mert volt egy plussz babám és mert teljes családot szerettünk volna.

 
A hónap szülöttei

Augusztus

01 Nella
10 Jazabelle
10 Lucia
18 Lithius
21 BatHana
23 Adohnis

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 08.08.-08.22.)

Szerinted jó ötlet, hogy a történetben több karakter is van ugyanabból a szörny fajtából?
Igen
Nem
 
 
 
 
 
 
Created with Poll Maker
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!