Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Nella: -bólint lassan majd Ningalra pillant- Ningal...nem lehetne, hogy csak nekem ne legyen ilyen?

Ningal: -pislog, majd nevet- aranyos vagy

Nella: -pislog majd apró mosoly féle- te is....

Ningal: -vigyor és leül mellé az ágyra- viszont ha megjön a menszeszed akkor gondoskodnod is kell róla

Nella: -pislog- gondoskodnom? mármint megetetni meg...ilyesmik?

Ningal: nem -kínos pofi- csak úgymond, hogy nem kell mindenkinek látnia és tudnia, hogy te épp a periódusodban vagy

Nella: ooh értem

Ningal: szóval szükséged lesz ilyenekre -megmutatja neki a betétet-

Nella: -pislogva elvesz egy betétet nézegeti fordítgatja- de ezzel mit kell csinálni?

Ningal: be kell tapasztanod a bugyidba...

Nella: -nagy szemekkel pillant Ningalra- miért?

Ningal: hogy felszívja a vért

Nella: oooh tehát ezt akkor kell mikor vérzek és akkor elszívja belőlem a vért

Ningal: valahogy úgy..."

Izabella

"-kopognak Itzy ajtaján-

Itzy: igen?-az ágyán ül, combig érõ arany és vörös átmenetes selyem hálóingjében, és a körmét lakkozza-

Sieger: -benyit és bekukkant- zavarhatok...?

Itzy: -felé pillant majd bólint- gyere csak

Sieger: -belépked és becsukja az ajtót, õ is pizsamában van már, rajta van a köppenye is-

Itzy: -épp befejezi az utolsó körmének is a kifestését most szárítgatja ahogy Siegerre pillant-

Sieger: -végigpillant rajta, majd elpirúl és lesüti tekintetét- bocsi, hogy zavarlak...

Itzy: -szemforgatás-nem zavarsz

Sieger: csak...szerettem volna elmondani, hogy mennyire jó volt veled vacsorát készíteni

Itzy: -pislog majd apró mosoly-

Sieger: és máskor is szívesen fõznék veled együtt...persze a többségét te csináltad

Itzy: -mosoly- szívesen dolgoztam veled....és én is örülnék ha máskor is ilyen remek kuktám lenne

Sieger: -boldog mosoly- köszönöm

Itzy: -cuki mosoly- de ki kell találnunk hogy mi lesz a következõ közös mûvûnk

Sieger: nos...igazából szeretnék neked ajándékba adni egy régi süteményes szakács könyvet a könyvtárunkból...mikor haza megyünk

Itzy: -pislog meglepetten majd csillogó szemek- komolyan?

Sieger: igen, az...anyukámé volt

Itzy: -pislog majd lepillant kezeire- biztosan nekem szeretnéd adni? Elég értékes ha édesanyádé volt

Sieger: igen, mert szerintem te hasznát vennéd...mi nem használjuk vagy ilyesmi...öhm persze ezt nem úgy értettem, hogy nem tudsz fõzni és sütni, csak...

Itzy:-fel pillant rá- Sieger....nem fogadhatom el...nagyon aranyos vagy...de elõbb kérdezd meg errõl a nõvéredet, lehet számára fontos az a könyv

Sieger: -pislog- de...

Itzy: -mosoly és megpaskolja az ágyat- gyere csüccs.....ne álldogálj ott....nézd én örömmel elfogadom abban az esetben ha õ is rábólintott.....

Sieger: -apró mosoly és oda lépked leülve mellé- rendben

Itzy: de nagyon aranyos vagy....hogy nekem adnád -cuki mosoly- ez nagyon jól esik

Sieger: -szerelmes pofi-"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
100 OC Remix 4

Szabályok:

  1. Írd fel a 12 OCd nevét sorban vagy össze-vissza, ahogy tetszik (akár ki is sorsolhatod őket), anélkűl, hogy megnéznéd előre a kérdéseket!
  2. Válaszolj a kérdésekre.

Megjegyzés: Most össze kevertük az OCink és úgy sorsoltunk, hogy érdekesebb legyen! :) Így egymás OCiről is írogathatunk!

Sorszám Bj-Lydia Izabella
1 Mahasweta Melanie
2 Spikehead Epher
3 Hati Mahasweta
4 Hosha'na Charumati
5 Jazabelle Cyanne
6 Marcionila Stijn
7 Lucia Setsuna
8 Stijn BatHana
9 Fenri-Rose Afanasiya
10 Eesha Lithius
11 Ningal Jazabelle
12 Chiquita Hosha'na

49. 11es jó lenne egy bomba hatástalanításában?

Bj-Lydia: Ningal? Tuti nem, szerintem még lenne benne egy amolyan beteges kiváncsiság is, hogy na mi történne ha felrobbana? XD Persze ő messziről figyelné.

Izabella: Jazabelle? Nos nem tudom. Tény hogy egy túl élőnek képzelem, hisz aki egy farmon él számomra már is a túlélők közé tartozik XD De valahogy a bomba hatástalanítást nem nézem ki belőle, max ha mondjuk valaki mondaná neki hogyan kell, aztán lehet meglepödnék XD

50. 5ös egy egész kultuszt hoz létre 9es tiszteletére, 9es mit gondol róla?

Bj-Lydia: Jazabelle kultuszt teremt Fenri-Rose tiszteletére. Szerintem Rose kicsit meglepődne a dolgon és elkönyvelné, hogy Belle drágám megzavarodott ott egyedül a farmon XD De azt hiszem azért hízna a mája is.

Izabella: Cyanne egy kultuszt hozna létre Afanasiya tiszteletére? Hmm meg lepő de tökre eltudom képzelni. Hisz Afanasiya olyan különleges, főleg a képességei, Cyanne meg kibortként szerintem átláthatja hogy egy ilyen lény megérdemel egy kultuszt. Bár Afanasiyát biztosan meglepödne XD mivel elég szerénynek ismertem meg, és nem értené mi ütött Cyannebe.

51. 9 és 12 összekap, 6os csinál valamit, hogy megállítsa őket?

Bj-Lydia: Rose és Chiquita összekapnak, hogy min az jó kérdés...talán valami megoldatlan kérdésen? Marcionila nem tudom hogy kerűlhetne a képbe, de tuti nem szólna közbe, mert élvezné a dolgot, legalábbis egy darabig, míg rá nem unna a "műsorra".

Izabella: Afanasiya és Hosha'na összekap, ami már azért furi mert nem ismerik egymást, de hát végülis ismeretlenül is össze kaphatnakxD és hogyStijn csinál e valamit hogy megállítsa őket? XD Oh hát lehet megpróbálkozna, márcsak azért is mert szereti megvédeni a hátrányosabb nőket, és tekintve hogy Afanasiya nem lát, Stijn mindenképp az ő oldalára állna, csak hogy XD Hosha'nat nem hiszem hogy az ellenfelének akarná, szóval lehet csak figyelné őket aztán kis idő múlva ingatva fejét ellépkedne kijelentve a tipikus mondatot: Nők! XD

52. 2es és 12es megtalálják a varázs lámpást, mit fognak előszőr kívánni?

Bj-Lydia: Spikehead és Chiquita megtalálját a lámpást...hát Spiky szerintem óriási hajkoronát kívánna magának előszőr XD Chiquita meg, hmm talán azt, hogy jobb látása legyen? Vicces, hogy jobban tudom mit kívánna Izabella OCje, mint az enyém XD

Izabella: Epher és Hosha'na megtalálják a varázs lámpást, ami szerintem tökre elképzelhető, mármint az a része hogy ők ketten XD hisz féltesok, és elég szoros a testvéri kapcsolatuk, na meg szeretik mind ketten a relytéjeket. És szerintem elsőnek elvarázsolja őket, de aztán rájönnek mennyire is valóságos hogy nekik most lehet egy kérésük, szerintem egyre gondolnak. Egy normális életet akarnak, pecsétek, és apokalipszis nélkülit.

53. 10esből tanár lesz. Milyen tantárgyat fog tanítani?

Bj-Lydia: Eeshaból tanítónéni lesz nyuj *-* Ez cuki XD Nos én valami tánc tanárnéniként tudnám elképzelni.

Izabella: Wooow xD Lithiusból tanár. Ez érdekesen hangzik. Nos szerintem valami kisiskolásokat oktatna, álltalános suliban, alsó osztályt, nem tudom milyen tananyagot, de úgy eltudom képzelni a kicsit között mint osztályfönök XD

54. Hogy ha egy szellem beköltözne 7es házába, mit tenne 7es előszőr?

Bj-Lydia: Lucia drága házába ha szellem költözne akkor, talán kicsit megréműlne előszőr, de utána szerintem barátságot kötne vele?

Izabella: Setsuna szerintem nem ijedne meg, vagy ha meg is ilyedne, tuti szólna Melanienek hogy legyen szíves valahogy segítsen orvosolni a helyzetet. XD De az is könnyen lehet hogy az első perctől nagyon jól kijönne a szellemmel ^^

55. 1est letartóztatják, 8as kifizetné a váltságdíjat?

Bj-Lydia: Wetát letartóztatják?? Wow, ez rekord lenne nála XD Stijn szerintem tuti nem fizetné ki a váltságdíjat, mert 1. nem lenne miből és 2. mert ha lenne is, akkor megtartaná magának.

Izabella: Melaniet letartoztatnák? uuuh sajnos nem hiszem hogy BatHana kifizetné a váltságdijat. 

56. 3, 6 és 10est bezárja 11es a pincébe, ki fognak szabadulni valaha is?

Bj-Lydia: Hatit, Marcit és Eeshat, Ningal bezárja a pincébe...vajon miért? XD Ejnye Ningal. Nos nem mernék mérget venni rá, hogy kiszabadulnak, mert attól is függ, hogy hol van az a pince? De talán Eesha ügyesen ki tudná szabadítani őket, vagy megszökne ő maga és esetleg küldene segítséget?

Izabella: Wetát, Stijnt és Lithiust, Jazabelle bezárná egy pincébe?? XD De miiiii? Miért? Ez annyira apszurd. Hacsaaaak, Jazabelle látott valamit a három személy jövöjével kapcsolatban, amitől megakarja őket óvni? XD És ezért zárja be őket? Nos Stijn szerintem simán kiszabadulni, senkise értené hogy sikerült neki XD de sikerülne. 

57. 2, 8, 10 és 11 papás-mamást játszanak. Ki milyen szerepet kap?

Bj-Lydia: Spikehead, Stijn, Eesha és Ningal papás-mamást játszanak?? XD Úristen, szerintem szegény Eesha járna a legrosszabbúl, mert tuti, hogy őt raknák be kisbabának. Spike és Stijn meg talán összeveszne azon, hogy ki legyen a férj szerepébe és ki legyen mondjuk a fiú gyermek?XD Ningal meg szemforgatva lelépne, hogy ő már nem lesz anyuka.

Izabella: Epher, BatHana, és Lithius papás mamásat játszanak? XD Szerintem Ephert taszítanák a gyerek szerepbe, a többi pedig tiszta ügy, bár nehéz elképzelni ezt a hármast.

58. 3as véletlenűl megiszik egy szerelmi bájitalt. Kibe szeret bele elsőnek a felsoroltak közül?

Bj-Lydia: Hati drágám megissza a bájitalt, vajon ki tette a szeme elé?XD Elsőként szerintem vagy Marciba vagy Anaba szeret bele, bár ezekkel a bájitalokkal nem egészen így működik de mindegy...

Izabella: Juuuuuj XDXD Wetácska szerelmi bájitalt iszik, huha XD Nos vegyük alapul hogy Weta szereti a szép férfiakat XD főleg akik még aranyosak, és figyelmesek is. Nos szerintem Lithiusba zugna bele, főleg hogy őt legalább már ismeri is. de csak azért bele mert a fiuk közül Stijn és Epher neki kilenne zárva. Stijn egy huligán, Epher meg nos szerinte már túúúl okos, aki többet van a gépei elött XD Bár ezek a bájutalok nem így szoktak működni. 

59. 4es rajtakapja 12, amint ellopja épp a fehérneműjét. Mit fog 12es tenni?

Bj-Lydia: Hosha'na rajtakapja amint Chiquita ellopja a fehérneműjét?? XD Hát Ana drágám, valamiért nagyon kaposak a fehérneműid XD De hogy Chiquita miért akarná épp lenyulni, azt nem tudom. Szerintem Ana eléggé dühbe gurulna...nem tudom mi lehet a végkimenetel

Izabella: Charu elopja Hosha'na fehéreműjét??? XDXDXD Jesszus Ana bugyijai tényleg nagyon kaposak XD és igaza van Lydiának, Ana ebben az esetben is tuti dühös lenne, főleg hogy már nem ez az első eset, mindenki az ő fehérneműit akarja. Elege lesz abból hogy mindenki vele szorakozik XD Az tuti hogy jól leüvörti Charumati fejét, bár nehéz elképzelni hogy Charu ellop egy bugyit XD bár kitudja. 

60. 6os balesetet szenved. Mit vezetett épp?

Bj-Lydia: Marcionila balesetet szenvedett, mert kipróbálta motorozást és hát ehhez túl nagyok a szárnyai...

Izabella: Stijn balesetet szenved? Oh nem vezetett ő semmit, csak össze akadtak a lábai menetközben XDXD orra esett és betört az orra az aszfalton XD

61. 10es felébred és 8ast maga mellett találja, mi történik?

Bj-Lydia: Eesha felébred és Stijnt maga mellett találja...óriási sikoly és menekülés szerintem, legrosszabb esetben bele harap Stijnbe XD

Izabella: Lithius BatHana mellett ébred? Huha, érdekes szitu. Szerintem megijedne hogy miért olyan falfehér BatHana XD és rémületében megpróbálná felébreszteni gyorsan. Bepánikolna hogy ő okozta a gondot XD

62. 11 már nagyon rég nem találkozott 1essel, hogyan üdvözlik egymást mikor összefutnak?

Bj-Lydia: Ningal már nagyon rég nem találkozott Wetaval? Soha nem is találkoztak, szóval szerintem csak elsétálnak egymás mellett, mint két ismeretlen, mert hát azok is XD

Izabella: Jazabelle és Melanie nem tudom ismerik e egymást, így hirtelen nem ugrik ez most be, de talán nem ismerik. Tehát csak ugy elmenek egymás mellett?XD

63. 9 és 3 elmennek horgászni, mi történik?

Bj-Lydia: Rose és Hati elmennek horgászni, családi kiruccanás. Valszeg Hati bealszik az unalomtól, Rose meg mérgében bele harap?XD De őszintén szerintem egyikőjüknek sem való ez a hobby.

Izabella: Afanasiyát és Wetát is nagyon nehéz elképzelni hogy pecáznak O.O szóval szerintem ez képtelenség XD Bár Weta biztosan szereti a halat, de nem hiszem hogy azért elmenne horgászni. 

64. Mindenki elfelejtette, hogy 2es születésnapja van. Hogyan reagál erre ő?

Bj-Lydia: Kezdésnek Spikynak senki sem tudja a születésnapját, még ő maga sem, de ha létezne neki és elfelejtenék, szerintem hisztizne XD

Izabella: Sehogy XD Nem nagyon érdekli a szülinapja, csak barkácsolná tovább a robotait, hisz tudná Anának egy időmulva úgy is beugrik és felköszönti xD

 
A hónap szülöttei

November

05 Stijn
19 Charumati
27 LithinLil

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 26 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 11.06-11.20)

Mikor szoktad olvasni a történet új fejezeteit?
Azonnal ahogy felkerűl
Ahogy az időm engedi
Reggel
Délután
Este
Nem olvasom
 
 
 
 
 
 
Created with PollMaker
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu