Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Lithius:- ott álldogál fekete farmer féle van rajta, a bőre sokkal napbarnítottabb, de most mintha csak úgy kicsattana, fantasztikusan helyes és sexy a megjelenése, bár ez Indivart valószínüleg nem indítja be, de hasonlót tapasztalhatott már Lilnél miután együtt voltak, ám de Lithius pofija bármennyire is csábító és vonzó nagyon ideges -

Indivar: -meglepődve néz végig rajta és mosoly- nahát, mennyit változtál a nyár alatt

Lithius: -Indivar fele pillant majd kihúzza magát dacos pofival- nyugodtan szólhatsz Lilnek is hogy előjöhet kiröhögni!

 Indivar: kiröhögni? -pislog- miért röhögne ki?

Lithius: oké megértem én bosszút akar állni, mert nem akartam haza jönni, de azért mindennek van határa!!

Indivar: miről...van szó? -pislog-

Lithius: képesek voltatok feltúrni az egész házat! csak hogy frászt kapjak mikor haza érek!

Indivar: te...miről beszélsz?

Lithius: hahaha, hagyd abba....és szólj Lilnek, hogy előjöhet

Indivar: Lil nincs itt...nem is beszéltem vele még ma

Lithius: -figyeli Indivart pislogva- akkor hol van?"

Izabella

"Maciel: -gyengéden keltegeti Brit-

Brien: -kinyitja szemeit álmosan kissé-

Maciel: -mosoly- jó reggelt muslincám

Brien:álmos vagyok....hány óra? -nyöszörgi-

Maciel: korán van még, de indulunk...

Brien: -sóhaj- máris?

Maciel: ühüm...hosszú az út, de közben aludhatsz majd

Brien: -sóhaj és felül-hát jó...

Maciel: -ő már fel van öltözve- a csomagokat levittük már a kocsihoz

Brien: -pislog- mikor keltetek?

Maciel: már kb. 2 órája

Brien: -nyöszörög felkelve- és engem miért nem keltettek?

Maciel: mert fáradt vagy drágám

Brien: miattam megyünk,nem henyélhetek míg ti mindent kipakoltok útra készen

Maciel: az én kedvesem addig henyél amíg csak akar -gyengéd mosoly és hozza neki a ruháit-

Brien: -pislog majd szemforgatás de elkezd öltözni-

Maciel: -szerelmes pofi-"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
100 OC Remix 4

Szabályok:

  1. Írd fel a 12 OCd nevét sorban vagy össze-vissza, ahogy tetszik (akár ki is sorsolhatod őket), anélkűl, hogy megnéznéd előre a kérdéseket!
  2. Válaszolj a kérdésekre.

Megjegyzés: Most össze kevertük az OCink és úgy sorsoltunk, hogy érdekesebb legyen! :) Így egymás OCiről is írogathatunk!

Sorszám Bj-Lydia Izabella
1 Mahasweta Melanie
2 Spikehead Epher
3 Hati Mahasweta
4 Hosha'na Charumati
5 Jazabelle Cyanne
6 Marcionila Stijn
7 Lucia Setsuna
8 Stijn BatHana
9 Fenri-Rose Afanasiya
10 Eesha Lithius
11 Ningal Jazabelle
12 Chiquita Hosha'na

49. 11es jó lenne egy bomba hatástalanításában?

Bj-Lydia: Ningal? Tuti nem, szerintem még lenne benne egy amolyan beteges kiváncsiság is, hogy na mi történne ha felrobbana? XD Persze ő messziről figyelné.

Izabella: Jazabelle? Nos nem tudom. Tény hogy egy túl élőnek képzelem, hisz aki egy farmon él számomra már is a túlélők közé tartozik XD De valahogy a bomba hatástalanítást nem nézem ki belőle, max ha mondjuk valaki mondaná neki hogyan kell, aztán lehet meglepödnék XD

50. 5ös egy egész kultuszt hoz létre 9es tiszteletére, 9es mit gondol róla?

Bj-Lydia: Jazabelle kultuszt teremt Fenri-Rose tiszteletére. Szerintem Rose kicsit meglepődne a dolgon és elkönyvelné, hogy Belle drágám megzavarodott ott egyedül a farmon XD De azt hiszem azért hízna a mája is.

Izabella: Cyanne egy kultuszt hozna létre Afanasiya tiszteletére? Hmm meg lepő de tökre eltudom képzelni. Hisz Afanasiya olyan különleges, főleg a képességei, Cyanne meg kibortként szerintem átláthatja hogy egy ilyen lény megérdemel egy kultuszt. Bár Afanasiyát biztosan meglepödne XD mivel elég szerénynek ismertem meg, és nem értené mi ütött Cyannebe.

51. 9 és 12 összekap, 6os csinál valamit, hogy megállítsa őket?

Bj-Lydia: Rose és Chiquita összekapnak, hogy min az jó kérdés...talán valami megoldatlan kérdésen? Marcionila nem tudom hogy kerűlhetne a képbe, de tuti nem szólna közbe, mert élvezné a dolgot, legalábbis egy darabig, míg rá nem unna a "műsorra".

Izabella: Afanasiya és Hosha'na összekap, ami már azért furi mert nem ismerik egymást, de hát végülis ismeretlenül is össze kaphatnakxD és hogyStijn csinál e valamit hogy megállítsa őket? XD Oh hát lehet megpróbálkozna, márcsak azért is mert szereti megvédeni a hátrányosabb nőket, és tekintve hogy Afanasiya nem lát, Stijn mindenképp az ő oldalára állna, csak hogy XD Hosha'nat nem hiszem hogy az ellenfelének akarná, szóval lehet csak figyelné őket aztán kis idő múlva ingatva fejét ellépkedne kijelentve a tipikus mondatot: Nők! XD

52. 2es és 12es megtalálják a varázs lámpást, mit fognak előszőr kívánni?

Bj-Lydia: Spikehead és Chiquita megtalálját a lámpást...hát Spiky szerintem óriási hajkoronát kívánna magának előszőr XD Chiquita meg, hmm talán azt, hogy jobb látása legyen? Vicces, hogy jobban tudom mit kívánna Izabella OCje, mint az enyém XD

Izabella: Epher és Hosha'na megtalálják a varázs lámpást, ami szerintem tökre elképzelhető, mármint az a része hogy ők ketten XD hisz féltesok, és elég szoros a testvéri kapcsolatuk, na meg szeretik mind ketten a relytéjeket. És szerintem elsőnek elvarázsolja őket, de aztán rájönnek mennyire is valóságos hogy nekik most lehet egy kérésük, szerintem egyre gondolnak. Egy normális életet akarnak, pecsétek, és apokalipszis nélkülit.

53. 10esből tanár lesz. Milyen tantárgyat fog tanítani?

Bj-Lydia: Eeshaból tanítónéni lesz nyuj *-* Ez cuki XD Nos én valami tánc tanárnéniként tudnám elképzelni.

Izabella: Wooow xD Lithiusból tanár. Ez érdekesen hangzik. Nos szerintem valami kisiskolásokat oktatna, álltalános suliban, alsó osztályt, nem tudom milyen tananyagot, de úgy eltudom képzelni a kicsit között mint osztályfönök XD

54. Hogy ha egy szellem beköltözne 7es házába, mit tenne 7es előszőr?

Bj-Lydia: Lucia drága házába ha szellem költözne akkor, talán kicsit megréműlne előszőr, de utána szerintem barátságot kötne vele?

Izabella: Setsuna szerintem nem ijedne meg, vagy ha meg is ilyedne, tuti szólna Melanienek hogy legyen szíves valahogy segítsen orvosolni a helyzetet. XD De az is könnyen lehet hogy az első perctől nagyon jól kijönne a szellemmel ^^

55. 1est letartóztatják, 8as kifizetné a váltságdíjat?

Bj-Lydia: Wetát letartóztatják?? Wow, ez rekord lenne nála XD Stijn szerintem tuti nem fizetné ki a váltságdíjat, mert 1. nem lenne miből és 2. mert ha lenne is, akkor megtartaná magának.

Izabella: Melaniet letartoztatnák? uuuh sajnos nem hiszem hogy BatHana kifizetné a váltságdijat. 

56. 3, 6 és 10est bezárja 11es a pincébe, ki fognak szabadulni valaha is?

Bj-Lydia: Hatit, Marcit és Eeshat, Ningal bezárja a pincébe...vajon miért? XD Ejnye Ningal. Nos nem mernék mérget venni rá, hogy kiszabadulnak, mert attól is függ, hogy hol van az a pince? De talán Eesha ügyesen ki tudná szabadítani őket, vagy megszökne ő maga és esetleg küldene segítséget?

Izabella: Wetát, Stijnt és Lithiust, Jazabelle bezárná egy pincébe?? XD De miiiii? Miért? Ez annyira apszurd. Hacsaaaak, Jazabelle látott valamit a három személy jövöjével kapcsolatban, amitől megakarja őket óvni? XD És ezért zárja be őket? Nos Stijn szerintem simán kiszabadulni, senkise értené hogy sikerült neki XD de sikerülne. 

57. 2, 8, 10 és 11 papás-mamást játszanak. Ki milyen szerepet kap?

Bj-Lydia: Spikehead, Stijn, Eesha és Ningal papás-mamást játszanak?? XD Úristen, szerintem szegény Eesha járna a legrosszabbúl, mert tuti, hogy őt raknák be kisbabának. Spike és Stijn meg talán összeveszne azon, hogy ki legyen a férj szerepébe és ki legyen mondjuk a fiú gyermek?XD Ningal meg szemforgatva lelépne, hogy ő már nem lesz anyuka.

Izabella: Epher, BatHana, és Lithius papás mamásat játszanak? XD Szerintem Ephert taszítanák a gyerek szerepbe, a többi pedig tiszta ügy, bár nehéz elképzelni ezt a hármast.

58. 3as véletlenűl megiszik egy szerelmi bájitalt. Kibe szeret bele elsőnek a felsoroltak közül?

Bj-Lydia: Hati drágám megissza a bájitalt, vajon ki tette a szeme elé?XD Elsőként szerintem vagy Marciba vagy Anaba szeret bele, bár ezekkel a bájitalokkal nem egészen így működik de mindegy...

Izabella: Juuuuuj XDXD Wetácska szerelmi bájitalt iszik, huha XD Nos vegyük alapul hogy Weta szereti a szép férfiakat XD főleg akik még aranyosak, és figyelmesek is. Nos szerintem Lithiusba zugna bele, főleg hogy őt legalább már ismeri is. de csak azért bele mert a fiuk közül Stijn és Epher neki kilenne zárva. Stijn egy huligán, Epher meg nos szerinte már túúúl okos, aki többet van a gépei elött XD Bár ezek a bájutalok nem így szoktak működni. 

59. 4es rajtakapja 12, amint ellopja épp a fehérneműjét. Mit fog 12es tenni?

Bj-Lydia: Hosha'na rajtakapja amint Chiquita ellopja a fehérneműjét?? XD Hát Ana drágám, valamiért nagyon kaposak a fehérneműid XD De hogy Chiquita miért akarná épp lenyulni, azt nem tudom. Szerintem Ana eléggé dühbe gurulna...nem tudom mi lehet a végkimenetel

Izabella: Charu elopja Hosha'na fehéreműjét??? XDXDXD Jesszus Ana bugyijai tényleg nagyon kaposak XD és igaza van Lydiának, Ana ebben az esetben is tuti dühös lenne, főleg hogy már nem ez az első eset, mindenki az ő fehérneműit akarja. Elege lesz abból hogy mindenki vele szorakozik XD Az tuti hogy jól leüvörti Charumati fejét, bár nehéz elképzelni hogy Charu ellop egy bugyit XD bár kitudja. 

60. 6os balesetet szenved. Mit vezetett épp?

Bj-Lydia: Marcionila balesetet szenvedett, mert kipróbálta motorozást és hát ehhez túl nagyok a szárnyai...

Izabella: Stijn balesetet szenved? Oh nem vezetett ő semmit, csak össze akadtak a lábai menetközben XDXD orra esett és betört az orra az aszfalton XD

61. 10es felébred és 8ast maga mellett találja, mi történik?

Bj-Lydia: Eesha felébred és Stijnt maga mellett találja...óriási sikoly és menekülés szerintem, legrosszabb esetben bele harap Stijnbe XD

Izabella: Lithius BatHana mellett ébred? Huha, érdekes szitu. Szerintem megijedne hogy miért olyan falfehér BatHana XD és rémületében megpróbálná felébreszteni gyorsan. Bepánikolna hogy ő okozta a gondot XD

62. 11 már nagyon rég nem találkozott 1essel, hogyan üdvözlik egymást mikor összefutnak?

Bj-Lydia: Ningal már nagyon rég nem találkozott Wetaval? Soha nem is találkoztak, szóval szerintem csak elsétálnak egymás mellett, mint két ismeretlen, mert hát azok is XD

Izabella: Jazabelle és Melanie nem tudom ismerik e egymást, így hirtelen nem ugrik ez most be, de talán nem ismerik. Tehát csak ugy elmenek egymás mellett?XD

63. 9 és 3 elmennek horgászni, mi történik?

Bj-Lydia: Rose és Hati elmennek horgászni, családi kiruccanás. Valszeg Hati bealszik az unalomtól, Rose meg mérgében bele harap?XD De őszintén szerintem egyikőjüknek sem való ez a hobby.

Izabella: Afanasiyát és Wetát is nagyon nehéz elképzelni hogy pecáznak O.O szóval szerintem ez képtelenség XD Bár Weta biztosan szereti a halat, de nem hiszem hogy azért elmenne horgászni. 

64. Mindenki elfelejtette, hogy 2es születésnapja van. Hogyan reagál erre ő?

Bj-Lydia: Kezdésnek Spikynak senki sem tudja a születésnapját, még ő maga sem, de ha létezne neki és elfelejtenék, szerintem hisztizne XD

Izabella: Sehogy XD Nem nagyon érdekli a szülinapja, csak barkácsolná tovább a robotait, hisz tudná Anának egy időmulva úgy is beugrik és felköszönti xD

 
A hónap szülöttei

Augusztus

01 Nella
10 Jazabelle
10 Lucia
18 Lithius
21 BatHana
23 Adohnis

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 08.08.-08.22.)

Szerinted jó ötlet, hogy a történetben több karakter is van ugyanabból a szörny fajtából?
Igen
Nem
 
 
 
 
 
 
Created with Poll Maker
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!