Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Hati: de nagyon kedves anyukád van

Ana: -mosoly és bólogat- ő tanított meg zongorázni....imádom, csak kevés időt tölthetünk együtt

Hati: és tehetséges is...bár nem a főzésben -suttogja-

Ana: -nevet és bólogat- nem sokat hagyják fent főzicskézni, máshogy mennek ott a dolgok, de szeret rólunk gondoskodni...hagyjuk neki ilyenkor

Hati: -bólint- megértem és...jól teszitek, legalább ő itt van nektek, még ha ritkán is

Ana: -rá pillant majd bocsánatkérő tekintet- bocsi egy tuskó vagyok...

Hati: tuskó? esetleg ágacska -vigyor-

Ana: -vigyor- ágacska?

Hati: hááát -végignéz rajta-

Ana: na jó -nevet- egy szót se többet....

Hati: -nevet-"

Izabella

"Maciel: -aggódó pofi-

Brien: -figyeli Maciel pofiját- kár, hogy Farrart nem vihetjük magaddal...

Maciel: -meglepődve néz rá-

Brien: neki nem lenne gondja behúzni egyet ha hülyén viselkedek -apró mosoly-

Maciel: akkor én húznék be neki!

Brien: -sóhaj- Maciel....

Maciel: nem érhet hozzád...

az edző partnerem....

Maciel: ...edzések kivételével

Brien: -figyeli Macielt- szükség van rá hogy....megállíts ha elvesztem az eszem...

Maciel: oké, oké...valahogy elintézem...

Brien: és kell szereznünk töménytelen mennyiségű nyugtató injekciót meg altatót is

Maciel: Bri..ne vigyük túlzásba

Brien: ez az egyik legerősebb cucc a piacon Maciel.....nem túlzom el, hidd el...van aki a leszokásba hal bele....nekem az a szerencsém, hogy démon vagyok

Maciel: -felkönyökől rá pillantva-

Brien: ne nézz így rám....

Maciel: hát hogy nézzek?

Brien: azt hiszed hogy.....csak túl reagálom

Maciel: dehogy...

Brien: -figyeli- szükséged lesz altatóra és nyugtatóra is....ne feledd el, hogy alakot tudok váltani.....

Maciel: oh igen, bezárlak egy bödönbe...

Brien: -pislog majd nevet-"

 

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

CSS Codes

100 OC Remix 1

Szabályok:

  1. Írd fel a 12 OCd nevét sorban vagy össze-vissza, ahogy tetszik (akár ki is sorsolhatod őket), anélkűl, hogy megnéznéd előre a kérdéseket!
  2. Válaszolj a kérdésekre.
Sorszám Bj-Lydia Izabella
1 Hati Itzpaloty
2 Imenand Sofia
3 Sohaila Nella
4 Lenore Katherina
5 BatHana Mahamaya
6 Asenath Shaheen
7 Fenri-Rose Ali
8 Chiquita Ulises
9 Marcionila Lucia
10 Indivar Lithius
11 Cruelle Farrar
12 Seraphina Charu

1. 1,3,6 és 10 pokereznek, ki fog nyerni?

Bj-Lydia: Hati, Sohaila, Asenath és Indivar. Hát hogy ez a társaság hogy kerűlt össze és hogy fogtak neki kártyázni, arról fogalmam sincs, de úgy gondolom, hogy Indivar nyerne, mert katonasága idején sokat kártyázott és amúgy is egész nyugodt tud lenni mikor kell :)

Izabella: Itzy, Nella, Shaheen és Lithius együtt pókereznek xD Okééééé Ez szép kis játszma lesz. Az tuti hogy Nella nem tudná megnyerni, és szerintem talán Lithius se jó az ilyen kártya játékokban. Hmm de hogy Itzy vagy Shaheen nyerné e meg XD mindkettõjüket jónak képzelem az ilyen dolgokban. Így nem tudom megtippelni de kettõjük közül valaki.

2. 4 és 9 hamarosan összeházaodnak. 2, 5 és 7 tönkre akarja tenni az esküvőt, hogyan csinálják majd?

Bj-Lydia: Lenore és Marcionila?? XD Hááát azt kétlem, mert egyikük sem vonzódik a saját neme iránt. Imenand, BatHana és Fenri-Rose, meg tökre nem olyan szörnyek akik tönkre akarnának tenni egy esküvőt.

Izabella: Kate és Lucia elképzelhetetlen hogy valaha össze házasodjanak XDXD ugyan is nagyon is a férfi nemért verdes a szívük. De oké tegyük fel hogy igen, mert mondjuk a szülök bolondos nyomására XD Vagy ha mondjuk épp felborulna a rend a világban valami fõgonosz terveként, és Sofia, Maya na meg Ali akarná meg állítani ezt a fõgonoszt, de fõ lépésként meghiusítani a furcsa házasságot eme két leány között,de hogy hogyan csinálnák, hmm tuti valami botrányt rendeznének xD De ez az egész elmélet nagyon fura XD bizarr

3. Hogy ha 12es sikítozni kezd az éjszaka kellős közepén, annak mi lehet az oka?

Bj-Lydia: Seraphina, hát nem az a tipikus ijedős lány, szóval inkább olyan miatt kezdhetne el sikítozni, hogy épp meggyilkól valami betolakodót a házában?XD

Izabella: Oh igen XD elképzelhetõ hogy Charu sikitozzon az éjszaka kellõs közepén xD És fõként szerintem bármi lehet az oka. Egy rossz nap, egy letört köröm, egy vissza utasítás, egy elszakadt lap, egy kitört ceruza hegy XDXD Charumatiról van szó.

4. 2, 4 és 5 egy színdarab szereplői. Milyen színdarabról lehet szó?

Bj-Lydia: Imenand, Lenore, BatHana...hát tuti valami, amit a suliban rendeztek meg, sőt el tudom képzelni, hogy Lenore keze van a dologban, ezért valami vicces romantikus dologról lehet szó, aminek BatHana annyira nem örülne és Imi meg kétballábaskodna, szóval hozzá tökéletes lenne a szerencsétlen főszereplő pasi szerep XD

Izabella: Sofia, Kate és Maya szerintem klassz kis csapatot tudnának alkotni a szinpadon ^^ Eltudom képzelni hogy Mayácska azt a feladatot kapja az iskolában hogy készítsenek el egy rövid kis filmet a barátaival, és ezt vegyék kamerára. Maya feltétlen valami olyan szindarabot képzelne el szerintem ami közel áll az õ világához, avagy a színtér India lenne. Adott lenne õ mint egy híres akrobata aki bizony másoknak szemet szúr, fõleg a Sofia álltal alakított Oceán boszorkányának. Ezért felbérel egy bérgyilkost, aki ki is lehetne más ha nem Kate, aki végül még sikerrel is jár és megöli az ifju sztárt. Elég drámás szindarab lenne, de mostanában Mayácska hangulata is hasonló, bár valószínüleg azért a tanárai nem dicsérnék meg a sötét témáért xD

5. 3as születésnapi meghívót küld 4, 8 és 11esnek. Viszont ők nem jönnek el. Mi fog történni?

Bj-Lydia: Sohaila és a születésnapi meghívók XD Hát nem csodálkozok, hogy senki sem jönne el. Elképzelem, hogy még ha nem is mutatná ki, akkor is szarúl esne neki, persze ha a hadsereg kitudná a dolgot, akkor tuti meglepnék a parancsnokot cuki módon XD

Izabella: Juuuj Nellácska szülinapi meghívót küld, ezt már jó elképzelni*-* milyen kis cukin készülhet vele. És a meghívot Katenek, aki amúgy is közel áll hozzá, Ulisesnek és Farrarnak küldi. Mondjuk hogy szegény Kate valami nyomos ok miatt nem tud elmenni, és egyértelmüen valószinüleg a két fiu se menne el hisz nem ismerik Nellát, (oké Farrar még ha ismerné se menne el xD Ulises meg talán még úgy is elmenne hogy nem ismeri, végtére is hogy ne sértse meg, de tegyük fel hogy nem mennek el) Nos Nella lehullatná virágait, és nagyon rosszul esne neki a dolog.

6. 6ost meghívták egy táncversenyre, mint versenyző. Elmegy?

Bj-Lydia: Asenath mindenképpen elfogadná! Szerintem belevetné magát a dologba habozás nélkűl, bár valszeg akkor gyerek versenyről lehet szó.

Izabella: Nem XDXD Shaheen meg egy táncverseny XD szerintem kivan zárva, nem szeret táncolni.

7. Ki nyerne sakkban 1es vagy 2es?

Bj-Lydia: Mindenképp Imenand, mert Hati félre lökné az egész játékot egy "hagyjál már ezekkel a szarságokkal" kijelentéssel XD

Izabella: Egyértelmûen Sofia nyerne, XD Itzy ugyan is szerintem halálra unna egy sakk partyt

8. Hogy ha 4es és 7es "kidobósdit" játszana egymás ellen, ki nyerne?

Bj-Lydia: Lenore és Fenri-Rose, hát ez nagyon érdekes párosítás! És tuti, hogy kemény meccs lenne, mert Rose gyors és mozgékony, Lenore viszont szellemként képes repülni és "elengedni testrészeit", szóval megnézném ezt a harcot! Bár, talán Lenorenak kicsit több előnye van, viszont ő szeleburdibb is, szóval fogalmam sincs XD

Izabella: Kate és Ali? Huha XD jó kérdés. Mindkettõjüknek elég jó a fizikumuk és gyorsak is hisz egy félvámpír és egy fekete párduc, de valószínüleg végül Kate nyerne, Ali nem szereti bántani a lányokat XDXD Még egy kidobós erejéig se.

9. 4es vagy 7es nyerne egy valós harcban?

Bj-Lydia: Na megint ez a kettő XD Gőzöm sincs! A fent felsoroltak miatt, csak ugyanazt tudom elmondani.

Izabella: Megiiint õk ketten? Kate vagy Ali. Nos mind ketten kaptak a maguk módján harci kiképzést. Katet anyukája biztos vagyok benne hogy amolyan ügyes kis gyilkosnak nevelte ki, Ali meg ugye katonának kellett hogy tanuljon, bár tény és való hogy utálja ezt a tényt és jobban örvendene ha a konyhában kéne küzdenie valakivelXDXD De a fizikuma nagyon jó. Hmm még is szerintem Kate gyözne, és épp azért mert nem elég a fizikum egy harcban, kellenek praktikák, betanult cselek, mozdulatok, amit elképzelek hogy Ali elhanyagolt.

10. Hogy ha 1-6, és 7-12 két csapatot alkotnának, akkor ki vezetné a csapatokat és melyik csapat nyerne?

Bj-Lydia: Az első csapatot tuti Sohaila vezetné (Hati nem tetszéséreXD), a másodikat pedig Indivar, akiért a csapattársai nagyon oda lennének XD. Tuti, hogy kemény harc lenne, mert Sohaila és Indivar múltja/jelene is besegítene a taktikázásban stb, de talán Sohaila csapata jönne ki nyertesként, mert ő nem csak egyszerű katona, hanem hadvezér is, több tapasztalattal, mint egy ex-katona?

Izabella: Okéé 1. csapat: Itzy és Shaheen (XDXD) 2.csapat: Ali és Charu. oooh nos az elsõben tuti Itzy akarna irányítani, aminek Shaheen nem örülne, bár szerintem ráhagyná, a másodikban egyéprtemûen Charu irányítana xD és érdekes, ugyan is ez a csapat nem elképzelhetetlen, hisz gyerek korukban Charunak Ali volt a testõre. Nem tudom miben versengnének, de szerintem Itzy és Shaheen csapata nyerne XD Itzy elég ravasz és okos, Charu meg Ali viszont már egy ideje látványosan nincsenek jóban, így valszeg egész idõ alatt egymást marnák XD Oh Shaheen meg, csak lazsálna, ha már Itzy a vezetõ hát csinálja is õ a nehezét.

11. Képes lenne 3as megnyerni egy triatlont?

Bj-Lydia: Simán.

Izabella: Nem tudom elképzelni Nellát gyöztesként ilyesmibenXDXD

12. 1es és 6os randiznak. 7es és 12es követik őket, miért?

Bj-Lydia: Nyaj ez cuki XD Hati randira vinné Asenathot, valszeg felvidítás céljával, és nem komolyan. Rose kiváncsiságból követné őket, esetleg Seraphina motorján, akit út közben csípett el és ha tetszik neki, ha nem (tuti nemXD) követnie kell őket.

Izabella: HoppáááXDXD miután megnyerték a 10 pontban lévõ versenyt Itzy rámozdulna Shaheenre ( mert miért ne, végtére is nem rosz partyXD) és elcsábítaná egy italra, éés Charu mindenképpen követni akarja õket (kiváncsiXD) és hát Alit is magával rángatja.De hogy miért? XD Charu tuti felhasználná a dolgot hogy késõbb Sunak elújságolja, már csak hogy valamivel tudjon szurkálodni. (tény mi tény nem kedveli Sut, na meg Shaheenel is valószínüleg haragban van)

13. Ki bérelné fel 9est, hogy megölje 4est?

Bj-Lydia: Hű ez ám a kérdés XD Marcionila mint gyilkos?XD Lenoret egyáltalán meg lehet ölni?XD Hát ezt sajnos nem tudom elképzelni, már csak azért sem, hogy Marcit fel lehetne egyáltalán bérelni valamire...

Izabella: Fura párosítás XD Luciának kéne megölnie Katet. Fordítva jobban letudnám képzelni a dolgot, így hát hm nem is tudom ki akarná ilyenre felbérelni Luciát, tuti olyan aki nagyon utálja Katet. Mondjuk Bassant?XD

14. 4esnek 12es rendez egy vakrandit, ki lesz a másik fél?

Bj-Lydia: Lenorenak rendez Seraphina egy vakrandit...hmm valszeg csak szórakozna rajta, ezért valaki olyant küldene, akivel megszívathatná, mondjuk Stijn? Bár lehet vele még jól ki is jönnének XD És akkor fordítva sűlne el a dolog.

Izabella: Oooooh Jesszus Kate vakrandit szervez Charunak T.T ez elképzelhetetlen, és ne haragudjatok de most elmegyek bögni egyet xD -elvonul a sarokba bõgniXD-

15. 7es fel kell keltse 9est, hogy ne késsenek el. Hogyan jár el?

Bj-Lydia: Nahát Rose kell felkeltse Marcionilát? Vajon hogy kerűltek össze és honnan késnek el? XD Végülis Rose a legegyszerűbb és legbiztosabb módot választaná, Marcionila fülébe harapna XD

Izabella: Juuuj mivel Ali nagyon szeret fözicskélni, és bár tény és való hogy a valóéletben Luciát nem igen ismeri, ezért érdekes lehet hogy kerültek egymás közelébe, mondjuk egy véletlen folyamán, az utcán találta Ali a kis madárkát, elázva, megtörten, kisirt szemekkel, ezért befogadja éjszakára (nem kell semmi gonoszra gondolniXD) és eltudom képzelni hogy egy jó illatú meleg reggelivel ébresztené Luciát ^^

16. 3as és 7es egy bárban ülnek. Hogy ha kitőr egy verekedés, ki kezdte?

Bj-Lydia: Sohaila és Rose...megint ott a kérdés...áh hagyjuk XD Tuti Rose kezdené, Sohaila meg befejezné XD

Izabella: Nella és Ali??XD Oh jesszuuus, elképzelhetetlen lenne a verekedés xD Oké max ha valaki külsös személy nagyon rányomulna szegény kis Nellára, és ha esetleg az épp arra járó Ali észre venné hogy zaklatják Nellát, akkor valszeg kezdeményezne egy bunyot még ha nem is ismeri Nellát hogy megvédjen egy ártatlan leánykát.

 
Kérdőív

Arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy kis kérdőívet az oldal témájával kapcsolatban, mert kiváncsiak vagyunk a véleményetekre és mert mindig örömmel tölt el minket, hogy ha akár negatív, akár pozitív visszajelzést kapunk tőletek.

Szóval ha van kedvetek és egy kis szórakozásra vágytok akkor nyugodtan töltsétek ki. Előre is köszönjük!

KATTINTS IDE!

 
A hónap szülöttei

Április

10 Marcionila
25 Idonygandr
25 Ingmargandr

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 04.09.-04.23.)

Melyik szingli lánynak szeretnéd ha végre/újra párja kerülne? (első rész)
Asenath
Bassant
BatHana
Blanche
Brien
Charu
Chiquita
Cruelle
Cyanne
Eesha
Fenri-Rose
Harmony
Herdis
Hosha'na
Idonygandr
Ira
 
 
 
 
 
 
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt