Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

Az oldal hivatalos:

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Indivar: -kopog Charu ajtaján-

Charu: igen....-az ágyban fekszik, bár már nincs a fején a takaró, szemei becsukva-

Indivar: -benyit és belépked-

Charu: -nem veszi a fáradtságot, hogy kinyissa a szemeit-

 Indivar: Charu?

Charu: igen?

Indivar: megérkeztek az ikrek

Charu: megmutattad nekik a szobájukat? -kinyitja szemeit felé pillantva-

Indivar: Weta egyenesen Asenathoz ment, Maya pedig elvágtatott

Charu: oh...mi a baj Mayával hogy csak úgy elvágtatott? -pislog-

Indivar: haragszik rám...ráadásúl megváltozott...teljesen feketében van, mint valami bon pap -szemforgatás-

Charu:-pislog- milyen pap?

 Indivar: -legyint- nem fontos...fekete ruhát hordanak

Charu: -felül- valószínűleg a szüleik válása kavarta fel...

Indivar: ehm...lehet

Charu: ki kéne találni neki valamit ami eltereli a figyelmét -mosoly- kezdetnek a tiszteletükre együtt eszünk este-felkel az ágyból- intézkedek is....de mond miért haragszik rád?

Indivar: -sóhaj és elmondja mi történt-

Charu: oh...ez nem könnyű helyzet de hidd el jól tetted, most dühös, meg lázad, de később hálás lesz még ezért neked

Indivar: esküszöm olyan mintha kaptam volna még egy kistesót...-majd fél szemmel Charura néz- vagy hármat

Charu:-pislogva vonja fel félszemöldökét kérdőn- hármat?

Indivar: -vigyor-

Charu: héé remélem nem rám gondolsz

Indivar: oh de

Charu: naaa

 Indivar: -vigyor-"

 

Izabella

"Nella: -pislog majd elpirúl-

Hati: Sköll, magadba bolondítod a csajt

Nina: -vigyor- még a végén lesz egy

Kate: haaagyjátok már szegééényt

Sköll: -vízcseppel néz Katere- szerintem te vagy az egyedüli aki nem szórakozik jól, szóval engedj fel kicsit

Kate: -összehúzza szemeit ahogy Sköllre pillant- az elsõ megállónál helyet cserélünk

Sköll: -nyelvet ölt- nem

Hati: -vigyor-

Kate: mi az hogy nem??

Nella: -figyeli õket majd cuki mosoly-

Sköll: csak ha cserébe kapok valamit

Kate: -pislog- van egy olyan érzésem, hogy sokat akarsz

Sköll: -gonosz vigyor-

Hati: -nevet-

Kate: jó oké akkor csak ne szekáld ilyesmikkel Nellát, neki egy normális palit kell találnunk -vigyor-

Sköll: oh gondolom én nem vagyok normális

Kate: részlet kérdése -mosoly-

Sköll: ergo, akkor a te pasid se az -vigyor-

Hati: naaaa

Kate: naaa persze csak azért, mert ikrek vagytok még nem vagytok tök egyformák -vigyor- Hati tökéletesen normális

Sköll: eh még mindig engem oltogatsz

Kate: na most meg te nem vagy laza?

Sköll: beléd harapok...

Kate: aha persze

Sköll: -bele harap Kate vállába-

Kate: -meglepetten pislog- auu naaaa te megharaptáál!

Nina: -nevet-

Sköll: mondtam

Hati: -nevet fejét fogva-

Kate: -súrolgatja a vállát- na majd meglátjuk az hogy tetszik ha én haraplak meg

Hati: -vigyor- akkor tényleg beindítod

Sköll: -Hatira pillant-

Kate: heeeh meg is érdemelné hogy tiprodjon....-nyelvet ölt-

Sköll: heh, mert azt hiszed, hogy csak úgy fogok üldögélni akkor

Kate: na mert mit csinálnál?

Sköll: -perverz pofi és lehúzza sliccét-

Kate: -pislog majd vörösen pillant másfelé- Hatiiii szólj már ráááá!"

 

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Psycho-Break

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2015/2016/2017

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

Layouts

Top 5 kedvenc eredeti zenés klippem

Itt láthatjátok a top 5 kedvenc eredeti zenés klippjeink. Tehát nem fanok által készített munkáról van szó, hanem studióban filmezett stb. videóról.

Bj-Lydia: Nagyon nem könnyű kiválogatnom őket, de részben meg egyszerű is. Rengeteeeeeeeeeeeg dalt szeretek, de nálam a lényeg az, hogy kevéske olyan klipp van amiért teljesen oda vagyok, főként azokat szeretem amikben valamilyen sztory pereg le a zene alatt, inspirál vagy épp valami megfogott benne? Nem tudom, hogy mennyire tudom felállítani a sorrendet, mert ez változó és ezeket a klippeket tényleg nagyon szeretem, rengetegszer megnéztem már őket! Szóval a sorrendet ne vegyétek figyelembe nálam, a lényeg a klippeken van, ezért sem számoztam meg őket. Ha valakinek nem tetszenek, sorry, de nem vagyunk egyformák XD

•Sin with Sebastian-Shut up: A számért egyenesen oda vagyok, a klipp pedig zseniális. Engem nagyon inspirálnak a srác ruhái és még soha nem láttam, hogy pasin ilyen jól nézett volna ki a smink!

•Maroon 5-Misery: A számot szintén nagyon szeretem, és imádom a kis "történetet" benne, bár a Maroon 5 minden klippjében szinte van valami mese. És hát ki ne szeretné így kínozni a pasikat? XD Adam kifejezetten jól néz ki benne és inspiráló a szerepbeli karakterekhez.

•Walk the Moon-Shut up and dance: Megint egy "shut up and..."? XD Úgy látszik megfognak ezek a dalok. Előszőr a tvben láttam és egyből belezúgtam. Kérdéses hát az, hogy tökre Indivar-Lil kapcsolatot látom benne? Nagyon cuki!

•PIL-This is not a love song: Rettentő nehéz kiválasztani csak 1 darabot a PIL klippjei közül, mert a mondanivaló mellett nagyon sok jó van, de végül ez lett, mert imádom a dalt (ez a csengőhangom jelenleg XD) és ez volt Johnny egyik legelső klippje a PILnél, mellesleg nagyon jól néz ki benne, pattog, táncikál, itt még viszonylag normális a vörös hajkoronája és annyira "Ő". Semmi túlzott effekt áradat, vagy menő helyek.

•Erasure-Drama: Uhh megint nehéz volt választani, mert annyi jó klippjük van amit szeretek T.T De végülis ezt választottam, aminek szerintem elég nyilvánvaló az üzenete, emellett a dal is jó ritmusos és Andy hangja, mint mindig, tökéletes.

•Haddaway-Fly away: Na igen ez már 6, de ez legyen bónusz XD Nem hagyhattam ki, mert a dal és klipp is nagyon sokat jelent a számomra. Szerintem csodálatos üzenete van, egy csodálatos énekestől.

Izabella: Huuuha nagyon nem volt könnyû össze szedni a kedvenceimet XD Fõként mert inkább régebb voltam nagy klip nézegetõ, manapság vagy kedvem nincs hozzá vagy nincs jó klipp. Így felfedezhetõ a választottjaim között hogy elég régiek már, de nem baj ^^ mai napig szívesen nézem meg õket. Oooh és Lázadás forever XD

•Porcelain Black - This Is What Rock 'N' Roll Looks Like: Imádom ezt a clippet, mert a lázadásról szól, és oda vagyok az énekesnõ stílusáért, na meg szerepel benne egy másik kedvencem Lil Wayne ^^ És a fõ mondani valója számomra hogy ne hagyjuk elnyomni magunkat.

•Adam Lambert - For Your Entertainment: Régen teljes mértékben bele voltam zugva Adamba XDXD És mikor a tévében valami zenés csatornán az õ klippét adták én a tvre ragadva olvadoztam az arc mimikájától. A mai napig imádom ezt a klippet, illetve kis kulissza titok hogy ebben a klipben amit Adam a válán hord az a tüskés láncos váll dísz xD nos innen jött az ihlet Nina válán lévõhöz.

•Avril Lavigne - When You're Gone: Fiatal korom fõ kedvence volt Avril, de a mai napig imádom a hangját, hát még a klippjeit. És ez a klipp megmutatja hogy nem csak derürõl szól minden, nagyon szívbe markoló és megható videó ez számomra. Fiatalabb depisebb idõszakjaim meghatározõ klippe volt xD nem egyszer ejtettem könnyeket a hallgatása közben.

•P!nk - F**kin' Perfect: Pinkben is a lázadást imádom. Ez a klip nagyon sokat elmond a világban lévõ dolgokról, nagyon közel érzem magamhoz ezt a témát, hisz én is voltam tini, és mint egyik tininek se nekem se volt könnyû dollgom. De ez a klipp ösztönzi az embert hogy ne adja fel, hanem álljon talpra ^^

•Melanie Martinez - Dollhouse: Nos ez is egy elgondolkodtató klip, nem tehetek róla de valahogy oda vagyok ezekért xD És ez a téma is nagyon közel van hozzám. Utálom hogy mások azt a tökéletes álarcot látják ami alatt csak is a fájdalom van.

•Ram Chahe Leela - Goliyon Ki Rasleela Ram-leela ft. Priyanka Chopra: Hisz nem okozhatok csalóóódááást XD kell ide Indiai is. És oda vagyok ezért (köhm) filmrészletért. Oké ez nem klipp fõként hanem kiemelt rész egy filmbõl de ha már ennyi lázadós klippet beraktam hát én is lázadok XD Egyépként személyes kedvencem ez ^^ A történet magáért beszél.

•BOLO HAR HAR HAR Video Song | SHIVAAY Title Song | Ajay Devgn | Mithoon Badshah: Ugyan csak Indiai film részlet, deeeee én úgy hiszem ez maga külön a filmnek egy klipp változata xD lehet hülyeséget beszélek de szerintem ez nem szó szerint egy filmrészlet csak a filmnek valami klip verziója. Éééés imádom*-* Sokáig ez kint is volt a zenei drogomnál és ez volt a csengõ hangom meg minden. Olyan törzsies, az ember úgy érzi tõle hogy egy törzsi harcos xD Vagy legalább is én.

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 24 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:

Jelenlegi zenei drogom: Sin with Sebastian-Shut up

Jelenleg ezt olvasom:

-

Ezeket már olvastam...

Jelenleg ezeket játszom:

 

Izabella: 23 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

Jelenlegi zenei drogom: OMNIA - Free Ra Huri

Jelenleg ezt olvasom:

Ezeket már olvastam...

Jelenleg ezeket nézem:

Ezeket már láttam...

Jelenleg ezeket játszom:

 

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

49.hét téma: Olvasás

Izabella:

 33.hét téma: Ragyogás

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 08.12.-08.26)

El tudnál képzelni más témájú, más világban játszódó, általunk írt történetet is?
Igen, kiváncsi lennék rá
Igen, de nem érdekelne
Nem
SurveyMaker
 
 
 
 
 
 
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 

Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE