Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Ningal: -kínos pofi, majd előveszi teloját és hívja Lucifert - /remélem nem bánja ha zavarom...a lányáról van szó/

-egy jó darabig csöng mire felveszi egy női komoly hang- igen?

Ningal: ühm...elnézést Lucifert keresem

-nő- uram...önnel akarnak beszélni

Lucifer: -morgolodás majd surrogás aztán átveszi a telefont- hallo?

Ningal: hello főnök, én vagyok

Lucifer: oh...Ningal?

Ningal: igen

Lucifer: történt valami?

Ningal: csak azért telefonálok, hogy Lucia már elvégezte a feladatát mára...mit adjak még neki?

Lucifer: -csend majd morgolódás- mindegy, fogd munkára a pultban vagy valahol ahol besegíthet neked

Ningal: biztos hogy jó ötlet ez...? alszik a lábán

Lucifer: hogy mit csinál??

Ningal: alszik...fejével az asztalon...

Lucifer: hát keltsd fel

Ningal: -vízcsepp- már elnézést, de nem olyan lány akit épp pult mögé találtak fel

Lucifer: akkor hát tanítsd te

Ningal: -sok-sok vízcsepp és lerakja-

Lucia:-kinyitja szemeit- rá tetted a telefont?

Ningal: rá én!

Lucia: -pislog majd mosoly-"

Izabella

"Ningal: próbáld élvezni -mosolyogva pillant hátra rá-

Lucia: -pislog kérdõn pillantva Ningalra- de....ezen mit lehet élvezni?

Ningal: oh lehet ez még érdekes is -vigyorog-

Lucia: -pislog- nos....ha te mondod...-válrándítás-

Ningal: -majd lépked a bárpultoshoz- kimehetsz szünetre

Pultos: -boldog mosoly és máris lelép-

Lucia: -a bárpultos után pillant majd a bárra majd Ningalra- italokat fogok kiadni?

Ningal: pontosan -int hogy be a pult mögé-

Lucia: azt mondtad apának hogy nem épp a pult mögé való vagyok -de azért belépked a pult mögé-

Ningal: ott van az a füzet, abban le van írva melyik koktélba mi jár és hogyan kell elkészíteni

Lucia: -pislogva pillant a füzetre majd kinyitja-

Ningal: -mivel meglátja hogy bejött egy új vendég máris siet elejébe-

Lucia: -pislog meglepetten utána pillantva- várj...itt hagysz...?

Ningal: -meg se hallotta-

Lucia:-vízcsepp majd sóhaj és hátra pillant a piákra- remek...remélem senkit se mérgezek meg...mert gondolom annak apu nem örülne

-férfi hang- hello

Lucia: -vissza fordul, a hang felé-

Hati: -csücsül az egyik bárszéken-

Lucia: jó estét....

Hati: -mosoly- kaphatnék valami ütõset?

Lucia: -pislog- oh...Ütõset? persze....öhm egy pillanat-kinyitja a füzetkét és lapozgat keresgélve azt a piát ami ezt a nevet kapta-

Hati: -nézelõdik felkönyökõlve- mikor nyílt a hely?

Lucia: -lapozgat közben- nem régen....pár hete

Hati: klassz...

Lucia: /oh a mindenit.....mégis hol ez az ital?/-a füzet végére ér pislog, majd gyorsan fel pillant, hogy meglátja e Ningalt, hogy segítséget tudjon kérni -

-Ningal nincs sehol-

Hati: -Luciara néz-

Lucia: /remek.../ -majd Hatira pillant- még egyszer megkérdezhetem a nevét az italnak?

Hati: -pislog- nem tudom...gõzöm sincs

Lucia:de hát amit az elõbb kértél...-pislog-

Hati: csak annyit mondtam, hogy valami ütõs legyen -vigyor- de édes vagy

Lucia: -pislog- oh....ja hogy ez...nem a koktél neve...

Hati: új vagy? -fordúl felé-

Lucia: -Hatira pillant majd végül csak bólint-

Hati: -mosoly- mindegy..adj amit akarsz...

Lucia: -pislog majd kínos mosoly és hátat fordít az italokat figyelve végig az üveg bárpolcokon- hm...abszint...? az elég ütős"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Top 5 kedvenc eredeti zenés klippem

Itt láthatjátok a top 5 kedvenc eredeti zenés klippjeink. Tehát nem fanok által készített munkáról van szó, hanem studióban filmezett stb. videóról.

Bj-Lydia: Nagyon nem könnyű kiválogatnom őket, de részben meg egyszerű is. Rengeteeeeeeeeeeeg dalt szeretek, de nálam a lényeg az, hogy kevéske olyan klipp van amiért teljesen oda vagyok, főként azokat szeretem amikben valamilyen sztory pereg le a zene alatt, inspirál vagy épp valami megfogott benne? Nem tudom, hogy mennyire tudom felállítani a sorrendet, mert ez változó és ezeket a klippeket tényleg nagyon szeretem, rengetegszer megnéztem már őket! Szóval a sorrendet ne vegyétek figyelembe nálam, a lényeg a klippeken van, ezért sem számoztam meg őket. Ha valakinek nem tetszenek, sorry, de nem vagyunk egyformák XD

•Sin with Sebastian-Shut up: A számért egyenesen oda vagyok, a klipp pedig zseniális. Engem nagyon inspirálnak a srác ruhái és még soha nem láttam, hogy pasin ilyen jól nézett volna ki a smink!

•Maroon 5-Misery: A számot szintén nagyon szeretem, és imádom a kis "történetet" benne, bár a Maroon 5 minden klippjében szinte van valami mese. És hát ki ne szeretné így kínozni a pasikat? XD Adam kifejezetten jól néz ki benne és inspiráló a szerepbeli karakterekhez.

•Walk the Moon-Shut up and dance: Megint egy "shut up and..."? XD Úgy látszik megfognak ezek a dalok. Előszőr a tvben láttam és egyből belezúgtam. Kérdéses hát az, hogy tökre Indivar-Lil kapcsolatot látom benne? Nagyon cuki!

•PIL-This is not a love song: Rettentő nehéz kiválasztani csak 1 darabot a PIL klippjei közül, mert a mondanivaló mellett nagyon sok jó van, de végül ez lett, mert imádom a dalt (ez a csengőhangom jelenleg XD) és ez volt Johnny egyik legelső klippje a PILnél, mellesleg nagyon jól néz ki benne, pattog, táncikál, itt még viszonylag normális a vörös hajkoronája és annyira "Ő". Semmi túlzott effekt áradat, vagy menő helyek.

•Erasure-Drama: Uhh megint nehéz volt választani, mert annyi jó klippjük van amit szeretek T.T De végülis ezt választottam, aminek szerintem elég nyilvánvaló az üzenete, emellett a dal is jó ritmusos és Andy hangja, mint mindig, tökéletes.

•Haddaway-Fly away: Na igen ez már 6, de ez legyen bónusz XD Nem hagyhattam ki, mert a dal és klipp is nagyon sokat jelent a számomra. Szerintem csodálatos üzenete van, egy csodálatos énekestől.

Izabella: Huuuha nagyon nem volt könnyû össze szedni a kedvenceimet XD Fõként mert inkább régebb voltam nagy klip nézegetõ, manapság vagy kedvem nincs hozzá vagy nincs jó klipp. Így felfedezhetõ a választottjaim között hogy elég régiek már, de nem baj ^^ mai napig szívesen nézem meg õket. Oooh és Lázadás forever XD

•Porcelain Black - This Is What Rock 'N' Roll Looks Like: Imádom ezt a clippet, mert a lázadásról szól, és oda vagyok az énekesnõ stílusáért, na meg szerepel benne egy másik kedvencem Lil Wayne ^^ És a fõ mondani valója számomra hogy ne hagyjuk elnyomni magunkat.

•Adam Lambert - For Your Entertainment: Régen teljes mértékben bele voltam zugva Adamba XDXD És mikor a tévében valami zenés csatornán az õ klippét adták én a tvre ragadva olvadoztam az arc mimikájától. A mai napig imádom ezt a klippet, illetve kis kulissza titok hogy ebben a klipben amit Adam a válán hord az a tüskés láncos váll dísz xD nos innen jött az ihlet Nina válán lévõhöz.

•Avril Lavigne - When You're Gone: Fiatal korom fõ kedvence volt Avril, de a mai napig imádom a hangját, hát még a klippjeit. És ez a klipp megmutatja hogy nem csak derürõl szól minden, nagyon szívbe markoló és megható videó ez számomra. Fiatalabb depisebb idõszakjaim meghatározõ klippe volt xD nem egyszer ejtettem könnyeket a hallgatása közben.

•P!nk - F**kin' Perfect: Pinkben is a lázadást imádom. Ez a klip nagyon sokat elmond a világban lévõ dolgokról, nagyon közel érzem magamhoz ezt a témát, hisz én is voltam tini, és mint egyik tininek se nekem se volt könnyû dollgom. De ez a klipp ösztönzi az embert hogy ne adja fel, hanem álljon talpra ^^

•Melanie Martinez - Dollhouse: Nos ez is egy elgondolkodtató klip, nem tehetek róla de valahogy oda vagyok ezekért xD És ez a téma is nagyon közel van hozzám. Utálom hogy mások azt a tökéletes álarcot látják ami alatt csak is a fájdalom van.

•Ram Chahe Leela - Goliyon Ki Rasleela Ram-leela ft. Priyanka Chopra: Hisz nem okozhatok csalóóódááást XD kell ide Indiai is. És oda vagyok ezért (köhm) filmrészletért. Oké ez nem klipp fõként hanem kiemelt rész egy filmbõl de ha már ennyi lázadós klippet beraktam hát én is lázadok XD Egyépként személyes kedvencem ez ^^ A történet magáért beszél.

•BOLO HAR HAR HAR Video Song | SHIVAAY Title Song | Ajay Devgn | Mithoon Badshah: Ugyan csak Indiai film részlet, deeeee én úgy hiszem ez maga külön a filmnek egy klipp változata xD lehet hülyeséget beszélek de szerintem ez nem szó szerint egy filmrészlet csak a filmnek valami klip verziója. Éééés imádom*-* Sokáig ez kint is volt a zenei drogomnál és ez volt a csengõ hangom meg minden. Olyan törzsies, az ember úgy érzi tõle hogy egy törzsi harcos xD Vagy legalább is én.

 
A hónap szülöttei

Július

09 Sofia
10 Ira
15 Su
31 Setsuna

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 07.09.-07.23.)

Szeretnél látni térképet az Alvilágról is?
Igen
Nem
Created with Poll Maker
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!