Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

Az oldal hivatalos:

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Nella: igen -cuki mosoly- mondjuk néha ijesztő Hati...de...mikor nem ijesztő akkor aranyos

Sköll: -felhúzza fél szemöldökét-

Nina: ijesztő? -nevet- Hati?

Nella: - bólogat- mikor mérges....és azt hittem utál, mert Kate kedvel engem

 Sköll: de te...kedveled?

Nella: igen...

Sköll: oooh

Nina: eez cukiii

Nella: -pislog- Hati olyan mint egy kiskutya, -cuki mosoly- te is olyan vagy Sköll

Nina: -nevet-

Sköll: kiskutya? -szemöldök rángatózás-

Nina: -hasát fogva nevet-

Nella: igeen -cuki mosoly- szeretem a kutyusokat....messziről láttam ahogy sétáltatják őket...persze tudooom hogy ti nem vagytok olyanok, de a rokonaitok közé tartoznak és úgy tetszik a fülecskétek

Sköll: -halványan kipirúl-

 Nina: -abba hagyja a nevetést- oh tetszik a fülük....ha tudnád milyen puha -mosoly-

Nella: -pislog és Sköll füleire pillant- oh

Sköll: neeeeem -fogja meg füleit-"

 

Izabella

"Hati: egy kölyök?

Kate: ahaa

Hati: oh...ijesztõ

Kate: -nevet- miért?

Hati: mert a gyerekek ijesztõeeeek

Kate: -vigyor- kihívás

Hati: -figyeli Katet, majd megint ijedt pofi-

Kate: szóval Nina siethet betanítani -mosoly- aztán átveszem tõle a rémõrködést, õ pedig anyukáskodhat

Hati: mostantól védekezünk...

Kate: -pislogva pillant rá- mi?

Hati: -bólogat és kifújja a füstöt-

Kate: Hati...eddig is védekeztünk

Hati: nem mindiiiiig

Kate: hééé mindig vettem be gyógyszeeeeert

Hati: gumival

Kate: nem akarom!

Hati: miééért?

Kate: 1. be van állva a gyógyszer...és eddig is tökéletesen bevált...2. mert szerintem sokkal jobb gumi nélkül....3.....mert..az is lehet, hogy nem is lehet gyerekem......félig meddig vámpír vagyok...nem tudhatjuk

Hati: -sóhaj- jó oké okostojás

Kate: naaaa az elõbb sznob liba, most meg okostojás

Hati: -sok vízcsepp-

Kate: -kuncog-

Hati: -Katere néz duzzogva-

Kate: szeretlek

Hati: -pislog-

Kate: -mosoly és fejét Hati vállának dönti-

Hati: -apró mosoly- nem tudok rád orrolni

Kate: -cuki mosoly- helyeees

Hati: -eldobja cigijét eltapossa-

Kate: -a cigire pillant-

Hati: -majd elkapja Kate derekát eldöntve a földön-

Kate: -sikkant meglepetségében majd kuncog- Hatiiii

Hati: -morrog-

Kate: -elpirúl-

Hati: szeretlek...

Kate: -szerelmes pofi-"

 

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Psycho-Break

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2015/2016/2017

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

CSS Codes

Top 5 kedvenc eredeti zenés klippem

Itt láthatjátok a top 5 kedvenc eredeti zenés klippjeink. Tehát nem fanok által készített munkáról van szó, hanem studióban filmezett stb. videóról.

Bj-Lydia: Nagyon nem könnyű kiválogatnom őket, de részben meg egyszerű is. Rengeteeeeeeeeeeeg dalt szeretek, de nálam a lényeg az, hogy kevéske olyan klipp van amiért teljesen oda vagyok, főként azokat szeretem amikben valamilyen sztory pereg le a zene alatt, inspirál vagy épp valami megfogott benne? Nem tudom, hogy mennyire tudom felállítani a sorrendet, mert ez változó és ezeket a klippeket tényleg nagyon szeretem, rengetegszer megnéztem már őket! Szóval a sorrendet ne vegyétek figyelembe nálam, a lényeg a klippeken van, ezért sem számoztam meg őket. Ha valakinek nem tetszenek, sorry, de nem vagyunk egyformák XD

•Sin with Sebastian-Shut up: A számért egyenesen oda vagyok, a klipp pedig zseniális. Engem nagyon inspirálnak a srác ruhái és még soha nem láttam, hogy pasin ilyen jól nézett volna ki a smink!

•Maroon 5-Misery: A számot szintén nagyon szeretem, és imádom a kis "történetet" benne, bár a Maroon 5 minden klippjében szinte van valami mese. És hát ki ne szeretné így kínozni a pasikat? XD Adam kifejezetten jól néz ki benne és inspiráló a szerepbeli karakterekhez.

•Walk the Moon-Shut up and dance: Megint egy "shut up and..."? XD Úgy látszik megfognak ezek a dalok. Előszőr a tvben láttam és egyből belezúgtam. Kérdéses hát az, hogy tökre Indivar-Lil kapcsolatot látom benne? Nagyon cuki!

•PIL-This is not a love song: Rettentő nehéz kiválasztani csak 1 darabot a PIL klippjei közül, mert a mondanivaló mellett nagyon sok jó van, de végül ez lett, mert imádom a dalt (ez a csengőhangom jelenleg XD) és ez volt Johnny egyik legelső klippje a PILnél, mellesleg nagyon jól néz ki benne, pattog, táncikál, itt még viszonylag normális a vörös hajkoronája és annyira "Ő". Semmi túlzott effekt áradat, vagy menő helyek.

•Erasure-Drama: Uhh megint nehéz volt választani, mert annyi jó klippjük van amit szeretek T.T De végülis ezt választottam, aminek szerintem elég nyilvánvaló az üzenete, emellett a dal is jó ritmusos és Andy hangja, mint mindig, tökéletes.

•Haddaway-Fly away: Na igen ez már 6, de ez legyen bónusz XD Nem hagyhattam ki, mert a dal és klipp is nagyon sokat jelent a számomra. Szerintem csodálatos üzenete van, egy csodálatos énekestől.

Izabella: Huuuha nagyon nem volt könnyû össze szedni a kedvenceimet XD Fõként mert inkább régebb voltam nagy klip nézegetõ, manapság vagy kedvem nincs hozzá vagy nincs jó klipp. Így felfedezhetõ a választottjaim között hogy elég régiek már, de nem baj ^^ mai napig szívesen nézem meg õket. Oooh és Lázadás forever XD

•Porcelain Black - This Is What Rock 'N' Roll Looks Like: Imádom ezt a clippet, mert a lázadásról szól, és oda vagyok az énekesnõ stílusáért, na meg szerepel benne egy másik kedvencem Lil Wayne ^^ És a fõ mondani valója számomra hogy ne hagyjuk elnyomni magunkat.

•Adam Lambert - For Your Entertainment: Régen teljes mértékben bele voltam zugva Adamba XDXD És mikor a tévében valami zenés csatornán az õ klippét adták én a tvre ragadva olvadoztam az arc mimikájától. A mai napig imádom ezt a klippet, illetve kis kulissza titok hogy ebben a klipben amit Adam a válán hord az a tüskés láncos váll dísz xD nos innen jött az ihlet Nina válán lévõhöz.

•Avril Lavigne - When You're Gone: Fiatal korom fõ kedvence volt Avril, de a mai napig imádom a hangját, hát még a klippjeit. És ez a klipp megmutatja hogy nem csak derürõl szól minden, nagyon szívbe markoló és megható videó ez számomra. Fiatalabb depisebb idõszakjaim meghatározõ klippe volt xD nem egyszer ejtettem könnyeket a hallgatása közben.

•P!nk - F**kin' Perfect: Pinkben is a lázadást imádom. Ez a klip nagyon sokat elmond a világban lévõ dolgokról, nagyon közel érzem magamhoz ezt a témát, hisz én is voltam tini, és mint egyik tininek se nekem se volt könnyû dollgom. De ez a klipp ösztönzi az embert hogy ne adja fel, hanem álljon talpra ^^

•Melanie Martinez - Dollhouse: Nos ez is egy elgondolkodtató klip, nem tehetek róla de valahogy oda vagyok ezekért xD És ez a téma is nagyon közel van hozzám. Utálom hogy mások azt a tökéletes álarcot látják ami alatt csak is a fájdalom van.

•Ram Chahe Leela - Goliyon Ki Rasleela Ram-leela ft. Priyanka Chopra: Hisz nem okozhatok csalóóódááást XD kell ide Indiai is. És oda vagyok ezért (köhm) filmrészletért. Oké ez nem klipp fõként hanem kiemelt rész egy filmbõl de ha már ennyi lázadós klippet beraktam hát én is lázadok XD Egyépként személyes kedvencem ez ^^ A történet magáért beszél.

•BOLO HAR HAR HAR Video Song | SHIVAAY Title Song | Ajay Devgn | Mithoon Badshah: Ugyan csak Indiai film részlet, deeeee én úgy hiszem ez maga külön a filmnek egy klipp változata xD lehet hülyeséget beszélek de szerintem ez nem szó szerint egy filmrészlet csak a filmnek valami klip verziója. Éééés imádom*-* Sokáig ez kint is volt a zenei drogomnál és ez volt a csengõ hangom meg minden. Olyan törzsies, az ember úgy érzi tõle hogy egy törzsi harcos xD Vagy legalább is én.

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:

Jelenlegi zenei drogom: Sin with Sebastian-Shut up

Jelenleg ezt olvasom:

Ezeket már olvastam...

Jelenleg ezeket játszom:

 

Izabella: 23 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

Jelenlegi zenei drogom: OMNIA - Free Ra Huri

Jelenleg ezeket nézem:

Ezeket már láttam...

Jelenleg ezeket játszom:

-

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

49.hét téma: Olvasás

Izabella:

 33.hét téma: Ragyogás

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 10.11.-10.25)

Örülnétek ha napló bejegyzéseket olvashatnátok bizonyos karakterektől?
Igen
Nem
Quotes 2 Know
 
 
 
 
 
 
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen