Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"-egyszer csak földrengés keletkezik, odakintről pedig kocsi fékek, dudálás stb, még koccanás is hallatszik-

Itzy:-meglepett pislogással néz ki az utcára-

-szépen kettényílt a föld-

Itzy:-felkel az asztaltól az ablakokon kifigyelve-

-többen is hasonlóan tesznek-

-feltőr a láva is-

Itzy: -meglepetten pislog és szárnyai valahogy reflexből megjelenek mintha csak a szervezete így készülne fel bármely csapásra ami jöhet-

-aztán szépen kisétál a nyílásból Nergal, mellette meg Ningal duzzogva-

Itzy: -pislogva pillant feléjük kilépkedve a cukrázda ajtalán-

Ningal: apa mondtam, hogy nem kell ilyen drámai belépő...-egy zöld lenge ruha van rajta, arany párduc mintákkal, zöld cipő mellé, most nincs kalap rajta, ezért látszanak szarvacskái, kis zöld táksát tart kezében-

Nergal: de kincsem, ez a leggyorsabb

Itzy:-végig méri Ningalt csillogó szemekkel, de nem akar tolakodó lenni így leplezi tetszését, majd Nergálra pillant óvatosabban felmérve az erejét, de nem lép közelebb csak figyeli őket cukin elmosolyodva- /nocsak....apja lánya.....és ez a bevonulás....lenyügöző../

Ningal: akkor is, felforgattuk megint az egész helyet! -majd észreveszi Itzyt és elpirúl- és most meg bámúlnak is! -püfölni kezdi Nergalt a táskájával-

Nergal: de szivecském! auuu! -csápjait kiengedve próbálja védeni magát-"

Izabella

"Indivar: -pislog, majd vízcsepp-

Eesha: és ha nem is azok....az én otthonomban szigorú szabályok kimondják hogy nem beszélhetünk, nézhetünk férfiakra....és nem érintkezhetünk velük...de nő nem lehet orvos...tehát ha orvoshoz kell mennünk nagyon vigyáznunk kell, mert könnyen vagdalkoznak a kurva szóval....

Indivar: lehet, de most már nem vagy otthon

Eesha: tudom....de nehéz alkalmazkodni az itteniekhez....folyton attól félek mikor teszek valamit rosszúl....amiért kiközösítenek vagy megölnek....vagy... elküldenek

Indivar: áh, nem hinném hogy megölnének -kínos pofi közben készíti a teát neki-

Eesha: -figyeli Indivart majd kipirúl- tudom....itt mások a férfiak....olyan aranyosak...bárcsak itt születtem volna...

Indivar: azért nem mindenki aranyos...

Eesha: -pislog és felmászik az egyik székre szembe a háttámlával török ülésbe ülve rajta- példáúl?

Indivar: hát pl...most nem igazán tudok példát mondani

Eesha: -elgondolkozik majd pislog- oh én igen......Imenand apukája...ő nem aranyos....és az a másik kutya se....aki valamiféle alfa lehet a házban.....ő ráadásul nagyon ijesztő is.....-meghúzgálja a nyakában a nyakörvet amit még mindig nagyon utál-

Indivar: -ijedt pofi- ne beszélj így róla, mert tényleg kivégeztet!

Eesha: -pislog majd ijedt pofival ajka elé kapja kezeit majd suttogja- de....most nincs is a házban

Indivar: de attól más beárulhat

Eesha: -pislog majd ajka szélét rágcsálva figyeli Indivart- igaz...

Indivar: -apró mosoly közben befejezi a tea elkészítését, hársfatea lett az eremény-

Eesha: Imenand kiküldött az esőbe....-suttogja-

Indivar: -pislog-

Eesha: -lepillant az asztallapra- azt hiszem ez volt a büntetésem -majd tüsszent egyet-

Indivar: és emiatt fáztál meg -sóhaj és lerakja elejébe a teát-

Eesha: -bólint lassan és kezeit a meleg teás bögrére fonja mint aki nagyon fázik- ühüm....de....nem hiszem hogy...ezt akarta....

Indivar: lehet...de kölyök még és nem gondolkozik

Eesha: -lepillant a teára, bele mélyen az aljába mintha csak elmerülne benne és lehúzza füleit-

Indivar: -figyeli-"

 

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
Friss hozzászólások
 
Top 5 kedvenc eredeti zenés klippem

Itt láthatjátok a top 5 kedvenc eredeti zenés klippjeink. Tehát nem fanok által készített munkáról van szó, hanem studióban filmezett stb. videóról.

Bj-Lydia: Nagyon nem könnyű kiválogatnom őket, de részben meg egyszerű is. Rengeteeeeeeeeeeeg dalt szeretek, de nálam a lényeg az, hogy kevéske olyan klipp van amiért teljesen oda vagyok, főként azokat szeretem amikben valamilyen sztory pereg le a zene alatt, inspirál vagy épp valami megfogott benne? Nem tudom, hogy mennyire tudom felállítani a sorrendet, mert ez változó és ezeket a klippeket tényleg nagyon szeretem, rengetegszer megnéztem már őket! Szóval a sorrendet ne vegyétek figyelembe nálam, a lényeg a klippeken van, ezért sem számoztam meg őket. Ha valakinek nem tetszenek, sorry, de nem vagyunk egyformák XD

•Sin with Sebastian-Shut up: A számért egyenesen oda vagyok, a klipp pedig zseniális. Engem nagyon inspirálnak a srác ruhái és még soha nem láttam, hogy pasin ilyen jól nézett volna ki a smink!

•Maroon 5-Misery: A számot szintén nagyon szeretem, és imádom a kis "történetet" benne, bár a Maroon 5 minden klippjében szinte van valami mese. És hát ki ne szeretné így kínozni a pasikat? XD Adam kifejezetten jól néz ki benne és inspiráló a szerepbeli karakterekhez.

•Walk the Moon-Shut up and dance: Megint egy "shut up and..."? XD Úgy látszik megfognak ezek a dalok. Előszőr a tvben láttam és egyből belezúgtam. Kérdéses hát az, hogy tökre Indivar-Lil kapcsolatot látom benne? Nagyon cuki!

•PIL-This is not a love song: Rettentő nehéz kiválasztani csak 1 darabot a PIL klippjei közül, mert a mondanivaló mellett nagyon sok jó van, de végül ez lett, mert imádom a dalt (ez a csengőhangom jelenleg XD) és ez volt Johnny egyik legelső klippje a PILnél, mellesleg nagyon jól néz ki benne, pattog, táncikál, itt még viszonylag normális a vörös hajkoronája és annyira "Ő". Semmi túlzott effekt áradat, vagy menő helyek.

•Erasure-Drama: Uhh megint nehéz volt választani, mert annyi jó klippjük van amit szeretek T.T De végülis ezt választottam, aminek szerintem elég nyilvánvaló az üzenete, emellett a dal is jó ritmusos és Andy hangja, mint mindig, tökéletes.

•Haddaway-Fly away: Na igen ez már 6, de ez legyen bónusz XD Nem hagyhattam ki, mert a dal és klipp is nagyon sokat jelent a számomra. Szerintem csodálatos üzenete van, egy csodálatos énekestől.

Izabella: Huuuha nagyon nem volt könnyû össze szedni a kedvenceimet XD Fõként mert inkább régebb voltam nagy klip nézegetõ, manapság vagy kedvem nincs hozzá vagy nincs jó klipp. Így felfedezhetõ a választottjaim között hogy elég régiek már, de nem baj ^^ mai napig szívesen nézem meg õket. Oooh és Lázadás forever XD

•Porcelain Black - This Is What Rock 'N' Roll Looks Like: Imádom ezt a clippet, mert a lázadásról szól, és oda vagyok az énekesnõ stílusáért, na meg szerepel benne egy másik kedvencem Lil Wayne ^^ És a fõ mondani valója számomra hogy ne hagyjuk elnyomni magunkat.

•Adam Lambert - For Your Entertainment: Régen teljes mértékben bele voltam zugva Adamba XDXD És mikor a tévében valami zenés csatornán az õ klippét adták én a tvre ragadva olvadoztam az arc mimikájától. A mai napig imádom ezt a klippet, illetve kis kulissza titok hogy ebben a klipben amit Adam a válán hord az a tüskés láncos váll dísz xD nos innen jött az ihlet Nina válán lévõhöz.

•Avril Lavigne - When You're Gone: Fiatal korom fõ kedvence volt Avril, de a mai napig imádom a hangját, hát még a klippjeit. És ez a klipp megmutatja hogy nem csak derürõl szól minden, nagyon szívbe markoló és megható videó ez számomra. Fiatalabb depisebb idõszakjaim meghatározõ klippe volt xD nem egyszer ejtettem könnyeket a hallgatása közben.

•P!nk - F**kin' Perfect: Pinkben is a lázadást imádom. Ez a klip nagyon sokat elmond a világban lévõ dolgokról, nagyon közel érzem magamhoz ezt a témát, hisz én is voltam tini, és mint egyik tininek se nekem se volt könnyû dollgom. De ez a klipp ösztönzi az embert hogy ne adja fel, hanem álljon talpra ^^

•Melanie Martinez - Dollhouse: Nos ez is egy elgondolkodtató klip, nem tehetek róla de valahogy oda vagyok ezekért xD És ez a téma is nagyon közel van hozzám. Utálom hogy mások azt a tökéletes álarcot látják ami alatt csak is a fájdalom van.

•Ram Chahe Leela - Goliyon Ki Rasleela Ram-leela ft. Priyanka Chopra: Hisz nem okozhatok csalóóódááást XD kell ide Indiai is. És oda vagyok ezért (köhm) filmrészletért. Oké ez nem klipp fõként hanem kiemelt rész egy filmbõl de ha már ennyi lázadós klippet beraktam hát én is lázadok XD Egyépként személyes kedvencem ez ^^ A történet magáért beszél.

•BOLO HAR HAR HAR Video Song | SHIVAAY Title Song | Ajay Devgn | Mithoon Badshah: Ugyan csak Indiai film részlet, deeeee én úgy hiszem ez maga külön a filmnek egy klipp változata xD lehet hülyeséget beszélek de szerintem ez nem szó szerint egy filmrészlet csak a filmnek valami klip verziója. Éééés imádom*-* Sokáig ez kint is volt a zenei drogomnál és ez volt a csengõ hangom meg minden. Olyan törzsies, az ember úgy érzi tõle hogy egy törzsi harcos xD Vagy legalább is én.

 
Kérdőív

Arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy kis kérdőívet az oldal témájával kapcsolatban, mert kiváncsiak vagyunk a véleményetekre és mert mindig örömmel tölt el minket, hogy ha akár negatív, akár pozitív visszajelzést kapunk tőletek.

Szóval ha van kedvetek és egy kis szórakozásra vágytok akkor nyugodtan töltsétek ki. Előre is köszönjük!

KATTINTS IDE!

 
A hónap szülöttei

Március

13 Momoka
24 Ali
27 Harmony
28 Lenore

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 03.12.-03.26.)

Kikről (kettő vagy több baba) szeretnél látni közös fotósorozatot a jövőben?
Mindegy kikkel, szívesen megnézem
Újra olyanokkal, akikről már volt
Nem érdekelnek a fotósorozatok
Egyéb válasz
Írd be a neveket:
 
 
 
 
 
 
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 

Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom