Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Lithius:- ott álldogál fekete farmer féle van rajta, a bőre sokkal napbarnítottabb, de most mintha csak úgy kicsattana, fantasztikusan helyes és sexy a megjelenése, bár ez Indivart valószínüleg nem indítja be, de hasonlót tapasztalhatott már Lilnél miután együtt voltak, ám de Lithius pofija bármennyire is csábító és vonzó nagyon ideges -

Indivar: -meglepődve néz végig rajta és mosoly- nahát, mennyit változtál a nyár alatt

Lithius: -Indivar fele pillant majd kihúzza magát dacos pofival- nyugodtan szólhatsz Lilnek is hogy előjöhet kiröhögni!

 Indivar: kiröhögni? -pislog- miért röhögne ki?

Lithius: oké megértem én bosszút akar állni, mert nem akartam haza jönni, de azért mindennek van határa!!

Indivar: miről...van szó? -pislog-

Lithius: képesek voltatok feltúrni az egész házat! csak hogy frászt kapjak mikor haza érek!

Indivar: te...miről beszélsz?

Lithius: hahaha, hagyd abba....és szólj Lilnek, hogy előjöhet

Indivar: Lil nincs itt...nem is beszéltem vele még ma

Lithius: -figyeli Indivart pislogva- akkor hol van?"

Izabella

"Maciel: -gyengéden keltegeti Brit-

Brien: -kinyitja szemeit álmosan kissé-

Maciel: -mosoly- jó reggelt muslincám

Brien:álmos vagyok....hány óra? -nyöszörgi-

Maciel: korán van még, de indulunk...

Brien: -sóhaj- máris?

Maciel: ühüm...hosszú az út, de közben aludhatsz majd

Brien: -sóhaj és felül-hát jó...

Maciel: -ő már fel van öltözve- a csomagokat levittük már a kocsihoz

Brien: -pislog- mikor keltetek?

Maciel: már kb. 2 órája

Brien: -nyöszörög felkelve- és engem miért nem keltettek?

Maciel: mert fáradt vagy drágám

Brien: miattam megyünk,nem henyélhetek míg ti mindent kipakoltok útra készen

Maciel: az én kedvesem addig henyél amíg csak akar -gyengéd mosoly és hozza neki a ruháit-

Brien: -pislog majd szemforgatás de elkezd öltözni-

Maciel: -szerelmes pofi-"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kötetek
Monster OC Days I: Tripla randi
Írta: Bj-Lydia és Izabella
Borító grafika: Izabella
Borító tervező: Bj-Lydia
Kiadás éve: 2015
Szereplőgárda Fejezetek

~Előszó

Ehm nos, inkább egy helyzetjelentés előszó helyett, mivel az történt, hogy a történet eleje sajnos hiányzik. Igen, mert nem jutott időben eszembe, hogy kezdjem el lementeni a dolgokat...De szerencsére nem sok és nem túlságosan érdekes!

Összefoglaljuk nektek néhány szóban: BatHana és Ali összejöttek egy tengerparty buli alkalmával. Melanie és Shaheen szintén összejöttek, kisebb herce-hurca és dráma után, a korkülönbség ellenére. Fenri-Rose bátyja, Hati frissen költözött a városba és egy este a parkban megismerte Charut, aki rögtön megtetszett neki, az érzések pedig kölcsönösek, így Hati akcióba lendűl. Charu és Ali barátsága elkezd romlani.

A többit meg már mind olvashatjátok tovább! Jó szórakozást kívánunk!

Monster OC Days II: Nyugtalan Éjszaka
Írta: Bj-Lydia és Izabella
Borító grafika: Rosetta
Borító tervező: Bj-Lydia
Kiadás éve: 2015-2016
Szereplőgárda Fejezetek

~Előszó

Hati és Charu szakítottak, most Charu teljesen maga alatt van, de vajon Hati meggondolja magát? Mi történik mikor régi ismerősök bukkanak fel a városban és teljesen felkavarják az eseményeket és érzelmeket? Hova alakúl majd a Melanie és Ali közötti játszadozás, és mi lesz így BatHanaval? Vajon Shaheen új szerelmre talált?

Ezek mellett választ kaphattok arra is, hogy milyen ha valaki elveszít egy fogadást, vagy mi történik akkor ha egy seregnyi fiatal kirándulásra megy! Na meg, hogy milyen új barátságok, szerelmek és kapcsolatok alakúlnak szépen lassan!

Olvassátok csak tovább a történetünk és minden kiderül! Jó szórakozást kívánunk!

Monster OC Days III: Az új szolgáló
Írta: Bj-Lydia és Izabella
Borító grafika: Rosetta
Borító tervező: Bj-Lydia
Kiadás éve: 2016-2017
Szereplőgárda Fejezetek

~Előszó

A kirándulás tovább folytatódik! Csókok csattanak, kapcsolatok alakúlnak és mennek szét. Hati és Charu kapcsolata újabb próba elé kerűl, ahogy Sköll és Ninaé is, vajon sikeresen teljesítik ezt a feladatot is?

Shaheen fontos eseményt szervez, amire hivatalos minden szörny szülő, ezzel szeretné enyhíteni apja haragját és elvárásait, de vajon sikerül? Na és a szülők hogyan viszonyulnak majd egymáshoz?

Emellett kiderül még az is, hogy milyen új lakók érkeznek a városba és milyen célból, vajon ehhez hogyan viszonyulnak a kis szörnyecskéink?

Ha kiváncsiak vagytok a válaszokra, akkor szorgalmasan olvassátok tovább a történetünk újabb kötetét! Jó szórakozást kívánunk!

Monster OC Days IV: A szomszéd lány
Írta: Bj-Lydia és Izabella
Borító grafika:
Borító tervező:
Kiadás éve: 2017
Szereplőgárda Fejezetek

~Előszó

Történetünk tovább folytatódik a megszokott drámákkal és kapcsolatokkal!

Shaheen fontos döntés előtt áll, vajon nem szúrja el ismét a dolgokat? És hogyan reagálnak a barátai erre a meglepő fordulatra?
Eközben Charu kapcsolata továbbra romlik, főleg, hogy a jóképű és fess ex-katona, Indivar, beköltözött az életébe! Vajon lesz köztük valami vagy esetleg egy másik férfi is belép a képbe? Mit szól majd ezekhez Hati?

Melanie és Ali közben a nyári vakációt tervezgetik, és elmennek meglátogatni Setsuna szülőhelyét, Japánt! Pont ahogy más szörnyecskék is kirándulni indulnak és hát vajon mi fog ebből még kisűlni? Mit titkolhat Sköll, na és Indivar?

Ha szeretnétek tudni a válaszokat, illetve megismerni újabb szereplőket, akkor olvassátok el a történetünk újabb kötetét! Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Monster OC Days V:
Írta: Bj-Lydia és Izabella
Borító grafika:
Borító tervező:
Kiadás éve: 2018-Jelenleg
Szereplőgárda Fejezetek

~Előszó

-Hamarosan-

 

 
A hónap szülöttei

Augusztus

01 Nella
10 Jazabelle
10 Lucia
18 Lithius
21 BatHana
23 Adohnis

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 08.08.-08.22.)

Szerinted jó ötlet, hogy a történetben több karakter is van ugyanabból a szörny fajtából?
Igen
Nem
 
 
 
 
 
 
Created with Poll Maker
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!