Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
MOCD opening

Az általunk elképzelt tökéletes opening dal a Monster OC Days történetnek:

Magyar dalszöveg

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Indivar: értem mit akarsz mondani...de hagyd ezt rájuk...az is lehet, hogy nem igaz az egész

Lil: jó igazad van

Indivar: csak valaki be akarja kenni az alakot, mert üzletszörny vagy mi a franc...és hát az ilyeneknek sok az ellenségük


Lil: vagy tényleg megcsalta

Indivar: igen, ez is lehet

Lil: -sóhaj-

Indivar: -figyeli Lilt, majd apró mosoly- még a végén féltékeny leszek, hogy beleszerettél a nővérembe

Lil: nooos mondjuk tényleg nagyon sexy -kuncog majd mosoly- olyan imádnivaló volt

Indivar: mondom én -nevet-

Lil: -cuki mosoly -

Indivar: -elpirúl halványan- hát...felajánlhatnám az osztozkodást, de ő a nővérem...szóval kicsit fura lenne

Lil: -kuncog- édes vagy Doryu

Indivar: az nem azért -vigyor-

Lil: -nevet-
"

Izabella

"Hati: a divat bemutató miatt jött

Kate: ooh értem , tényleg milyen volt? -mosolyogva pillant előre Hatira-

Shaheen: oooh nagyon dögös volt Hati -vigyor-

Hati: -kínos pofi- jó hogy lejárt

Shaheen: csináltam róla sexy fotókat a telommal -vigyor- majd megmutatom

Kate:-mosoly- köszi

Hati: mi?? te lefotóztál??

Shaheen:-nevet- le én"

 

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

   

Szünetelnek/Bezártak

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2020

 

CSS Codes

MOCD

 

Évfordulós giveaway

Üdv mindenkinek!

Ismét itt vagyunk egy új giveawayel az oldalon, hiszen közeledünk az oldal második születésnapjához! Igen, lassan "totyogó" korba lép a picike oldalunk :D Ez alkalomból ismét szeretnénk megjutalmazni titeket, kitartó látogatóinkat, hiszen nélkületek semmit sem ér az egész! Szóval olvassátok el az infokat és jelentkezzetek! :)

Mi az a giveaway? És mit kell tennem, hogy jelentkezhessek?

Aki még nem hallotta volna a "giveaway" kifejezést, az amolyan adakozást jelent, ergo ingyen kaphatsz cuccokat, csupán a jelentkezésedért cserébe! Természetesen az sem árt, ha szerencsés vagy, mert sorsolás útján dől el a nyertes!

Szóval, ahhoz, hogy benne legyél a versenyben, alól a kommentek részben add meg a következő adatokat:

  1. Felhasználóneved
  2. E-mail címed
  3. Likeold a Facebookos oldalunk: (Ha már megtetted, akkor kérlek írd meg, hogy likeoltad már!)
  4. És válaszolj a következő kérdésre: Melyik a kedvenc "poszt/bejegyzés fajtád" az oldalon? (Melyik érdekel a legjobban? Melyiknek örvendesz a legjobban? stb.) és Miért? (Pl. Blog vagy szereplő leleplezés vagy új fejezet a történetből stb.)

Ha ez megvan, akkor már azt jelenti, hogy meg van az esélyed arra, hogy te legyél a szerencsés nyertes és már csak a sorsolásra kell várnod! Sorsolni a random.org oldalon fogunk, és videóra lesz véve!

A versenyre való jelentkezés: 2017.04.15-2017.05.01 között van! A sorsolás pedig 2017.05.02-án lesz!

Figyelem!: A soroslás csak akkor fog megtörténni, ha a kitűzött idő alatt minimum 5 jelentkező/versenyző összegyűl!

Nyeremények

Most csak egyetlen egy emberkét fogunk kisorsolni, tehát csak egy szerencsés nyertesünk lesz! Viszont ha nagy lesz az érdeklődés, akkor több nyertest is sorsolunk majd, több nyereménnyel!!

A nyeremény:

~Egy Monster High (vagy Ever After High) baba ruha, Bj-Lydia által elkészítve! (olyant kérhetsz amilyent szeretnél, amelyik szereplőnek/babának szeretnéd!)

Figyelem!: A nyertesnek majd el kell kérnem a lakhelyét és címét, hogy a nyereményeit el tudjam postázni!

Köszönjük szépen, hogy elolvastátok, jelentkeztek és játszotok velünk!

2 hozzászólás
Idézet
2017.04.22. 13:24
11star11

1. 11star11

2. ori20020312@freemail.hu

3. Likeoltam!

4. A blogot és a leleplezést szeretem a legjobban.A blogot azért mert érdekes, a leleplezést pedig mert nagyon szeretem az oc-ket és szeretek új karaktereket megismerni.

Idézet
2017.04.17. 17:17
chibilagoona

Felhasználónév:  chibilagoona

E - mail cím:   honfimelinda23@citromail.hu

 

A facebook oldalt likeoltam :)

 

Melyik a kedvenc poszt/ bejegyzés fajtám:     Nagyon szeretem a heti idézetek posztot, az új rész megosztásának posztjkát,   az OC leleplezéseket, a havi új naptár megosztását, a kapott ajándékok blogját, szülök adatlapjának megosztás blogját, valamint az új OC - k adatlapjának megosztását  és az új OC grafikájának megosztását. 

Melyik érdekell a legjobban? :  Ezek közül mind érdekel. A legjobban az új OC Leleplezés, új OC adatlapjának megosztása, grafikájának megosztása, szülök adatlapjának megosztása, új havi naptár megosztás, valamint az ajándékok megosztás blogja érdekell.

 

Miért? : A zok közül a blogok közül amelyek a legjobban érdekelnek egyszóban annyit tudnék mondani hogy azért érdekelnek annyira mert kiváncsi vagyok az új OC -re, adataira, szüleire, egyszerűen nagyon érdekell mert magam is űzném ezt ha több időm lenne rá.Emellett rettentő ügyes megoldásokat alkalmaztok ami szintén érdekell, hiszen mindig van újdonság benne!  A havi naptárnál a naptár megoldása, OC - k képen való szereplésének megoldása ami mindig nagyon érdekelt, mert annyira ügyesek vagytok! :) Mindig kiváncsi vagyok az új szerzeményeitekre az OC - k terén! :) Az ajándékok megosztás blogjánál is az ami érdekell hogy milyen ajándékokat kaptatok, valamint jó azt látni hogy mennyire örültök egymás ajándékainak. :)

 
A hónap szülöttei

Augusztus

01 NellaChineel
04 Sheyndal
10 Jazabelle
10 Lucia
18 Lithius
21 BatHana
23 Adohnis

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 27 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 26 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Atlasz

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 07.18-08.18)

Ha a történetünk elkészülne valaha is mozgóképben, akkor milyen stílusban lenne?
Felnőtteknek szánt rajzfilm
Anime
Élőszereplős sorozat
Élőszereplős több részes film
 
 
 
 
 
 
Created with PollMaker
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!