Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Lithius:- ott álldogál fekete farmer féle van rajta, a bőre sokkal napbarnítottabb, de most mintha csak úgy kicsattana, fantasztikusan helyes és sexy a megjelenése, bár ez Indivart valószínüleg nem indítja be, de hasonlót tapasztalhatott már Lilnél miután együtt voltak, ám de Lithius pofija bármennyire is csábító és vonzó nagyon ideges -

Indivar: -meglepődve néz végig rajta és mosoly- nahát, mennyit változtál a nyár alatt

Lithius: -Indivar fele pillant majd kihúzza magát dacos pofival- nyugodtan szólhatsz Lilnek is hogy előjöhet kiröhögni!

 Indivar: kiröhögni? -pislog- miért röhögne ki?

Lithius: oké megértem én bosszút akar állni, mert nem akartam haza jönni, de azért mindennek van határa!!

Indivar: miről...van szó? -pislog-

Lithius: képesek voltatok feltúrni az egész házat! csak hogy frászt kapjak mikor haza érek!

Indivar: te...miről beszélsz?

Lithius: hahaha, hagyd abba....és szólj Lilnek, hogy előjöhet

Indivar: Lil nincs itt...nem is beszéltem vele még ma

Lithius: -figyeli Indivart pislogva- akkor hol van?"

Izabella

"Maciel: -gyengéden keltegeti Brit-

Brien: -kinyitja szemeit álmosan kissé-

Maciel: -mosoly- jó reggelt muslincám

Brien:álmos vagyok....hány óra? -nyöszörgi-

Maciel: korán van még, de indulunk...

Brien: -sóhaj- máris?

Maciel: ühüm...hosszú az út, de közben aludhatsz majd

Brien: -sóhaj és felül-hát jó...

Maciel: -ő már fel van öltözve- a csomagokat levittük már a kocsihoz

Brien: -pislog- mikor keltetek?

Maciel: már kb. 2 órája

Brien: -nyöszörög felkelve- és engem miért nem keltettek?

Maciel: mert fáradt vagy drágám

Brien: miattam megyünk,nem henyélhetek míg ti mindent kipakoltok útra készen

Maciel: az én kedvesem addig henyél amíg csak akar -gyengéd mosoly és hozza neki a ruháit-

Brien: -pislog majd szemforgatás de elkezd öltözni-

Maciel: -szerelmes pofi-"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hosha na

(Név héberűl: וֹשׁע-נא )

Becenév: Ana, Annácska

Név jelentése: Elhozatal, elhoznak

Szülő(k): Apa: Háború (Apokalipszis 2. Lovasa, a Vörös Lovas) Anya: Angie

Szörny fajta: Apokalipszis lovasa (Isten hírnőke)

Kor: 21

Rémisztő stílus: Nem nehéz kitalálni, hogy mi felé húz az öltözködésem. Motoros csaj vagyok, némi csipkével és bőrkabáttal. De a stílusomat főként egyéninek is tartom, nem igazán mer bárki bármiért is beszólni. Nesze neked divat szabályok. A hajamban elől egy nagy cherry red tincs van, az arcomra pedig egészen a jobb szememig egy tetoválás fut fel absztrakt mintákkal, aminek a kiindulási pontja a szívem feletti pecsét, ami elzárja gyilkos erőmet.

Fura hiba: Nem tudok úszni, és épp ezért szeretem kerülni is a nagyobb vizeket. Nem lenne dicső vízbe fúlni. Arról nem is beszélve, hogy iszonyodok az igazi hús vér és szőr lovaktól, elég kínos dolog, apám nem is büszke rám. De én megmaradok a motoromnál. Egy ló volt az életemben Gash, és több nem kell, ő pedig velem van mindig és nem kell csutakolni.

Kedvenc szin: Vörös, fekete, barna és a Cherry Red. Vörös, mint a vér, ami a testből kicsordúl a kardom által. Fekete, mint a lángok utáni füst és barna, mint a föld, amibe majd szépen elrohad az ellenség. Na meg egy isteni gyümölcs a cseresznye.

Kedvenc kaja: Olajbogyó, Burek és kifelejthetetlen a cseresznye. Az olajbogyó magában a legjobb, bár salátákban is ízletesen jön ki. A Burek, Burke vagy ki hogyan nevezi, gyermekkorom nagy kedvence. Épp ahogy a csersznye is, imádtam cseresznyét lopkodni, azt hiszem akkor szoktam rá az ízére.

Legidegesítőbb: Hogy az első kis marakodásnál a lények már vasvillával akarnának nekem rontani. Könyörgöm, a háborút a harag táplálja, a haragot meg mindenki magának szüli. Nem mindig jogos az a vasvilla. Amúgy meg egy a testemen lévő pecsét óvja a világban élőket a nagyobb katasztrófáktól, szóval, csigavér…

Kedvenc elfoglaltság: Csak úgy menni a végtelen utakon a paripám hátán, a süvítő szélben összeolvad minden, elhomályosodik a valóság és csak a sebesség marad. Nah ezt persze nem városban vagy egy kis faluban kell élvezni. Még a végén valakit kicsinálsz, ha a motorod elé pattan lelépve a járdáról. A másik szenvedélyem a rajz, és a tetoválás. Na meg van egy zongorám, fantasztikusan jó megoldás azt püfölni mikor dühös vagyok.

Kedvenc tantárgy: Magánoktatóim voltak sulis időmben, a rajz órákat és a szörny anatómiát szerettem a legjobban.

Utált tantárgy: Óceánográfia volt. Kiver a víz tőle. Mindig valami rohadt mélység és a hideg jutott eszembe, ahova sülyedek lefelé fuldokolva.

Állatka: A motorom. Szó szerint, ugyanis az öregségben elhunyt lovam szelleme hajtja, neve pedig Gash.

Kapcsolatok:

  • Legjobb barát: Epher és Seraphina
  • Barátok: Janina, Cruelle, Hati (♥), Sköll
  • Párja:-
  • Rokonok: Fél testvér: Epher, Nagybáty: Éhinség az Apokalipszis 3. lovas.
  • Exek:-
  • Ellenség:-

Születésnap: 01.01

Horrorszkóp: Bak

Szármaszási hely: Mennyország

Három szó ami jellemez: Haragos, elmélkedő, művészi

Ebben jó vagyok: Sebesség, tetoválás, rajz, haragszítás, zongorázás.

Rossz szokás: Túl gyorsan felkapom a vizet (bár erről nem tehetek, a lényem része), nem tudom elviselni a negatív kritikát, főleg ha a munkámról, vagyis a tetoválásokról van szó, ha nem tetszik jobb, ha megtartod magadnak.

Munkahely: Tetóváló művész vagyok, szalonokban dolgozok, ahol épp akad üresedés.

Kapcsolatok egy szóban/dalban:

  • Hati: vonzalom
Még nincs hozzászólás.
 
A hónap szülöttei

Augusztus

01 Nella
10 Jazabelle
10 Lucia
18 Lithius
21 BatHana
23 Adohnis

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 08.08.-08.22.)

Szerinted jó ötlet, hogy a történetben több karakter is van ugyanabból a szörny fajtából?
Igen
Nem
 
 
 
 
 
 
Created with Poll Maker
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!