Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Lithius:- ott álldogál fekete farmer féle van rajta, a bőre sokkal napbarnítottabb, de most mintha csak úgy kicsattana, fantasztikusan helyes és sexy a megjelenése, bár ez Indivart valószínüleg nem indítja be, de hasonlót tapasztalhatott már Lilnél miután együtt voltak, ám de Lithius pofija bármennyire is csábító és vonzó nagyon ideges -

Indivar: -meglepődve néz végig rajta és mosoly- nahát, mennyit változtál a nyár alatt

Lithius: -Indivar fele pillant majd kihúzza magát dacos pofival- nyugodtan szólhatsz Lilnek is hogy előjöhet kiröhögni!

 Indivar: kiröhögni? -pislog- miért röhögne ki?

Lithius: oké megértem én bosszút akar állni, mert nem akartam haza jönni, de azért mindennek van határa!!

Indivar: miről...van szó? -pislog-

Lithius: képesek voltatok feltúrni az egész házat! csak hogy frászt kapjak mikor haza érek!

Indivar: te...miről beszélsz?

Lithius: hahaha, hagyd abba....és szólj Lilnek, hogy előjöhet

Indivar: Lil nincs itt...nem is beszéltem vele még ma

Lithius: -figyeli Indivart pislogva- akkor hol van?"

Izabella

"Maciel: -gyengéden keltegeti Brit-

Brien: -kinyitja szemeit álmosan kissé-

Maciel: -mosoly- jó reggelt muslincám

Brien:álmos vagyok....hány óra? -nyöszörgi-

Maciel: korán van még, de indulunk...

Brien: -sóhaj- máris?

Maciel: ühüm...hosszú az út, de közben aludhatsz majd

Brien: -sóhaj és felül-hát jó...

Maciel: -ő már fel van öltözve- a csomagokat levittük már a kocsihoz

Brien: -pislog- mikor keltetek?

Maciel: már kb. 2 órája

Brien: -nyöszörög felkelve- és engem miért nem keltettek?

Maciel: mert fáradt vagy drágám

Brien: miattam megyünk,nem henyélhetek míg ti mindent kipakoltok útra készen

Maciel: az én kedvesem addig henyél amíg csak akar -gyengéd mosoly és hozza neki a ruháit-

Brien: -pislog majd szemforgatás de elkezd öltözni-

Maciel: -szerelmes pofi-"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Katherina Christine Blake

Becenév: Kate, Katie (Ingmargnadr), Chrissie (Hati), Vérszívó (Bassant, Su)

Név jelentése: Katherina (Katalin): Mindig tiszta, Christine (Krisztina): Krisztushoz tartozó, keresztény

Szülő(k): Apa: Jean-Claude, Anya: Anita Blake

Szörny fajta: Hallottkeltő (nekromanta) vámpír

Kor:17

Rémisztő stílus: Nos nehéz megfelelni a szüleim által felállított normának, mivel hogy anyám legszívesebben valami sportos cuccban szeret látni, apám meg habos-babos estélyikben és szép ruhákban. Természetesen anyum a modernebb, mivel, hogy apum valamikor a múlt századokban születhetett.
Rendszerint úgy öltözök ahogy ők javasolják, de a kedvencem a kettő között van. Nőies de mégis veszélyes. Emellett el se maradhatnak az ezüst ékszerek, amiket vagy épp azért veszek fel, hogy bosszantsam a kedves vámpír társaimat vagy aput (akiknek mellesleg árt az ezüst, csak én vagyok ez alól kivétel), vagy csak a szépség kedvéért, odavagyok az ezüstért. Anyum első ajándéka egy ezüst kereszt volt a nyakamba, amit persze apu nagyon ellenzett. Emellett két eredeti kereszt alakú sebhelyem is van a bőrömön. Ezekkel születtem, az érdekesség ebben csak az, hogy anyunak épp ott van a kezén egy kereszt alakú sebhely mint ahol nekem, és apunak épp ott van a mellkasán egy kereszt alakú sebhely ahol nekem a mellkasomon. Valószínüleg valamiképp tőlük örököltem ezeket, bár mindkettőt egy-egy sztori öleli körül, hogy hogyan szerezték.

Fura hiba: Az hogy élek. Ne értsen félre senki, nem vagyok mazohista vagy olyan aki utálja, hogy megszületett, de tény, hogy fura "hiba" vagy inkább érdekesség.
1. oka ennek: az hogy apám egész eddigi vámpír életében képtelen volt nőt megtermékenyíteni, talán valami különös mágia oka lehet, hogy épp megfogantam én mégis, vagy ki tudja?
2. oka: hogy anyám mellékállásban vámpírvadász (a vámpírok csak Hohérnak nevezik). Szóval különös véletlen apám és anyám között ez a vonzalom, amiből végül én is megszülettem.

Kedvenc szin: ezüst, piros, fekete, kék, de mindegyik színt elviselem, talán kicsit a rózsaszíntől van iszonyom.

Kedvenc kaja: Természetesen az apámtól örökölt kötelező eledel, a vér (vagy inkább az ital? eh nem tudom) emellett szükségem van épkézláb ételekre is, hogy egészséges maradjak. Szóval a kedvenceim közé tartoznak a gyors ételek, pizza, hamburger, vagy a sültkrumpli.

Legidegesítőbb: Ha valamiben nem vagyok biztos, és nem tudok dönteni. Ahogy anyu mondani szokta: „Az ismeretlen mágiára vonatkozó 369-es szabály szerint, ha az embernek kétségei vannak, inkább hagyja békén az egészet.” Nos sokszor követem ezt.

Kedvenc elfoglaltság: Amikor anyu mesél a vadászatairól, vagy kalandjairól, mikor elmeséli a sok heg történeteit ami a testén van. Vagy mikor anyu vagy Edward (A halál - anyu egy fejvadász ismerőse, akit amúgy nagyon csípek) tanítgatja hogyan kell használni a különböző fegyvereket. Vagy mikor apu vagy valamelyik vámpír szolgája anyuval veszekszik, hogy nem kéne engem arra tanítani hogyan lehet kicsinálni egy vámpírt xD Ilyenkor én csak nagyokat nevetek rajtuk. Bár mostanság inkább a tanulást szorgalmazom, vagy a barátokkal töltött időt.

Kedvenc tantárgy: Sárkányológia, fantasztikus, hogy léteznek ilyen hatalmas lények. Földrajz ugyancsak csodálatosnak tartom a Föld adottságait, sokszor eltöprengek azon, hogy hogyan is jöhetett ez mind létre és a Régészet, vonzanak a régi dolgok, az antik világ.

Utált tantárgy: Történelem, tökéletesen untatnak a háborúk meg a régi gazdasági bigyók. Kit érdekel, hogy mi volt 100 évvel ezelőtt? Ha tudni akarok valamit majd utána nézek, de hogy minek kell ezt mind meg tanulni azt nem értem.

Állatka: Sigmund, az én kis pingvinem. Anyu kedvenc plüss pingvinjéről kapta a nevét.

Kapcsolatok:

  • Legjobb barát: Hati (♥)
  • Barátok: Idonygandr, Janina, Nella, Sköll
  • Párja: Hati
  • Rokonok: -
  • Exek: Ingmargandr
  • Ellenség: Bassant, Ankhesenamun

Születésnap: 06.23

Horrorszkóp: Rák

Szármaszási hely: St. Louis (Missouri)

Három szó ami jellemez: Ragaszkodó, túl óvatos, védelmező

Ebben jó vagyok: Fegyverek használata.

Rossz szokás: Néha nehézkesen osztom be az időmet.

Munkahely: Suli és rémőr gyakornok

Kapcsolatok egy szóban/dalban:

Még nincs hozzászólás.
 
A hónap szülöttei

Augusztus

01 Nella
10 Jazabelle
10 Lucia
18 Lithius
21 BatHana
23 Adohnis

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 08.08.-08.22.)

Szerinted jó ötlet, hogy a történetben több karakter is van ugyanabból a szörny fajtából?
Igen
Nem
 
 
 
 
 
 
Created with Poll Maker
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!