Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
MOCD opening

Az általunk elképzelt tökéletes opening dal a Monster OC Days történetnek:

Magyar dalszöveg

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Lithius: -elgondolkodik majd mosoly- ha Lil tényleg a házban maradna, akkor akár ide is jöhetnél lakni...a helyére

Ira: ide...? -meglepődött pofi-

Lithius: -bólogat- miért is ne? persze átalakíthatnád szerintem Lil szobáját -kínos mosoly- tudom, hogy kicsit fura az ízlése

Ira: -elpirúl és csészéjére néz- nagyon...sexy, hentaios

Lithius: -pislog- oh...tetszik....?

Ira: n-neem! -gyorsan emeli fel kezeit-

Lithius: -pislog majd mosoly- az se baj ha szereted....

Ira: -vörös fej-

Lithius: aranyos vagy -mosoly-"

Izabella

"Maciel: na kész vagy?

Brien: -összefogja haját épp- igen

Maciel: jó, akkor -átöleli hátúlról és egy kendõvel beköti Bri szemeit-

Brien: -meglepetten probálja szemérõl leszedni- mit csinálsz?

Maciel: hagyd, szeretném ha valamit kipróbálnánk

Brien: mi? mit?

Maciel: majd meglátod, gyere -fogja meg kezét és indul vele-

Brien: Maciel nem látok semmit

Maciel: ne aggódj, gyere csak nyugodtan

Brien: de ne vezzes neki semminek!

Maciel: aha -nevet- óvatosan itt lépcsõk jönnek

Brien:-óvatosan lépked-

Maciel: -kezeinél fogva vezeti szép lassan-

Brien: remélem nem így akarsz futni

Maciel: jaj mennyit tudsz nyafogni...-vezeti át a konyhán-

Ningal: -feléjük pillant az asztalnál ül és reggelizik-

Brien: ez nem nyafogás

Maciel: csss -vezeti ki a házból-

Brien: kimegyünk?

Maciel: igen

Brien: aha....

-mikor kiérnek-

Maciel: oké csüccs

Brien: mi? mire?

Maciel: -elkapja és leülteti a lépcsõkre-

Brien: nézhetek már?

Maciel: nem -húzza le Brien cipõit-

Brien:-meglepett pofi: mit csinálsz??

Maciel: majd meglátod -majd saját cipõit is lehúzza-"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Ez történt...

2015.08.05. 00:10, Bj-Lydia

Sziasztok! Na végre elkezdtem feltölteni a Galériámba a témás fotósorozataim is! Ma 5öt raktam fel: Happy Halloween 2012, Charu & Others, Summer Memories, Breathing és Freaky Halloween 2013. Mind a Galériámba találjátok őket!

Egyébként lenne egy körkérdésem is hozzátok. Hamarosan szeretnék egy új dizit felrakni, mert ezt már meguntam és hát szeretnék valami jobbat...szóval kit/kiket látnátok szivesen az új dizin? :)

Bj-Lydia

2015.08.04. 00:21, Izabella

Sziasztok


Nos, gondoltam adok egy kis életjelet magamról. Ugyanis történés az van bőven. Elsőnek is, sajnos a mai nap folyamán elpusztult Lili, a kutyusunk. Szegénykém elég sokat szenvedett így hát a túlvilág csakis jobbat hozhat neki, hisz nagyon aranyos és jó kutyus volt. Ezek mellett én is lebetegedtem, igaz most már jobban vagyok, de a tegnapi és a mai nap folyamán nem igen tudtam előre haladni a betervezett dolgokban, ami nagyon elszomorít, de a holnapi nappal újult erővel ugrok neki a teendőknek és így remélem, behozom a lemaradást.

Az oldallal kapcsolatos rajzos dolgokat is jó lenne megcsinizni már, de azok egyelőre csak sodrodnak, de reményeim szerint nem sokára neki tudok állni. Nos igazából nagyjából ennyit tudok most írni nektek ^^

Izabella

2015.08.02. 23:30, Bj-Lydia

Sziasztok! Gondoltam előkészítem a terepet a második kötetünknek A történet részben, de rájöttem, hogy eléggé silányúl néz ki, szóval vettem a fáradságot és néhány órát dolgoztam rajta, de szerintem megérte! :) Én nagyon elégedett vagyok az új kinézetével, remélem nektek is tetszik! Majd szépen lassan ilyesmi kinézetet szeretnék mindegyik menünek, mit gondoltok, jó ötlet?

Szóval most már szépen átlátható az egész, emellett persze a második kötet helye is "megépűlt" és máris láthatjátok az első 2 fejezet címét belőle! Várjátok már? :)

Bj-Lydia

2015.08.01. 21:24, Bj-Lydia

Sziasztok! Üdv mindenkinek augusztusban! XD Ebben a hónapban van a születésnapom yéé :D Na hát most arról írok egy picit, hogy mint láthatjátok, felkerűlt az új naptár oldalam, amin Su van rajta, igazán önmagát adva XD.

Az igazság az, hogy néhány héttel ezelőtt a Maroson töltöttünk egy délutánt, Jacket fürdettük, én is fürödtem. Nagyon jó volt! Az is, hogy jól leégett a fél válam és lábam XD, ez akkor történt mikor Sut és Asenathot fotóztam, mert őket vittem magammal :3 Nos, ebből a fotósorozatból láthattok egy darabot a mostani naptáron is! A többit még megkell kicsit szerkiznem, aztán feltöltésre kerülnek a DA-mra. Már nagyon össze kell szednem magam, hogy hozzálássak feltölteni ide az oldalra is a fotósorozataim, a Galériámba! :)

Bj-Lydia

2015.08.01. 00:29, Izabella

Sziasztooook ^^


Rég írtam már. Gondoltam írok kicsit, hogy lássátok még élek és virulok.  Éééés dolgozgatok XD Mindig van min dolgozni ^^ sőt van, hogy több mindenen. Számomra nagyon nehéz egy rendes időbeosztást összeállítani és azt be is tartani, de próbálkozok ^^ Az egyik főőőfőőő munkámról annyit elárulhatooook az egyik OCmen dolgozok, de hogy milyen módon és hogy melyiken az maradjon titoook :P

Nos viszont annyit elárulhatok, hogy miért is késik a Talk Show, mert, hogy sajna az én hibámból van ez most így ^^ Bár ez olyan hiba amiről nem tehetek, ugyanis az egyik unokatesóm a mai naptól vendégeskedik nálunk és hát a hét előző napjai kb reggeltől-estig a takarításból álltak, ugyanis anyum és nővérem is rendmániásak. Tehát így ha le is ültem végre, vagy hulla fáradt voltam vagy valami más okból nem jött össze. Előtte pedig tesóm volt beteg, és hát mi egy szobán osztozunk ketten így tekintettel kell lennem arra, hogy ne zavarjam, főleg ha beteg ^^ Szóval most kissé tolódik és ezért ne haragudjatok.

Izabella

 
A hónap szülöttei

December

04 Ulises
14 Imenand
20 Janina
27 Afanasiya
28 Asenath

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 26 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 12.04-12.18)

Szeretnéd ha a történetben többet szerepelnének az állatkák?
Igen, mert aranyosak lennének
Nem, mert nem érdekelnek
Mindegy, mert nem lényegesek
Created with PollMaker
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG