Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
MOCD opening

Az általunk elképzelt tökéletes opening dal a Monster OC Days történetnek:

Magyar dalszöveg

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Lil: tudod fontos a  fiataloknál, hogy ne érezzék azt hogy ez rossz dolog amit szégyelniük kell -mosoly- hisz ez egy természetes dolog, meg akarja ismerni a testét.....

Indivar: -aggódó pofi-

Lil: -figyeli Indivar pofiját- de ne aggódj szerintem jól reagáltál, mármint ezt nem lehet máshogy, a lényeg hogy nem szídtad le vagy ilyesmi -mosoly-

Indivar: mégis hogy szídtam volna le? -vörös fej-

Lil: csak azt mondom hogy akkor lenne gond, de így valószínüleg minden oké

Indivar: -másfele pillant- gondolod, hogy köze van ahhoz hogy az én pólóm van rajta?

Lil:-pislog- teljes mértékben

Indivar: -nagy szemek-

Lil: de eddig is tudtuk hogy beléd van zúgva

Indivar: jó de...akkor épp rám gondol...-felnyög megint eltakarva pofiját-

Lil: -kínos mosoly- ennek inkább örülnöd kéne...mármint a férfiak örülni szoktak ilyesmiknek

Indivar: de ha ezek után rá nézek akkor ez fog eszembe jutni...

Lil: nos.....ezt le kell győznöd és ne add alá a lovat azzal, hogy neki adod a pólódat

Indivar: -vízcsepp és rá néz-

Lil: -mosoly- de komolyan...

Indivar: nem aludhatott mesztelenül

Lil: nincs pizsije? -pislog-

Indivar: nem volt tisztája

Lil: szívesen adtam volna neki kölcsön
vagy akár a tesója is biztos

Indivar: -homlokon csapja magát-"

Izabella

"Indivar: megértem, hogy aggódsz, de szerintem túl sötéten látod a dolgokat...

Maya: hah...hát persze

Indivar: és nem vagy egyedül...

Maya: tudom, épp Irától jövök

Indivar: igen, de...miért akarsz mindenki mást eltaszítani magadtól?

Maya: nem akarok...

Indivar: igazán? mert nekem nagyon nem úgy tûnik...

Maya: nem kell eltaszítanom másokat.....maguktól távolodnak.. Wetának pl kb csak a kopasz srác létezik

Indivar: -pislog, majd nevet- szóval nem tetszenek a kopasz srácok?

Maya: nekem van ízlésem nem úgy mint Wetának -bólogat-

Indivar: -kuncog és megáll-

Maya:-megáll mellette-

Indivar: -elõveszi pénztárcáját és kivesz belõle egy fotót, majd mutatja neki-

Maya:-pislog és a fotóra pillant-

-a fotón több szörny srác is van, katona ruhában, tipikusan pasisan pózolva, de mindegyiküknek kopaszra nyírva a feje, Indivar is közöttük van-

Maya:-pislog meglepetten és megérinti a képen Indivart-

Indivar: -mosolyogva figyeli-

Maya: neked jól állt...

Indivar: na persze -vigyor- az elõbb még azt mondtad, hogy neked van ízlésed, ergo nem jönnek be a kopasz alakok

Maya: de te...katona voltál -elpirúl halványan- harcos....még most is az vagy -Indivarra pillant-"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

   

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2019

 

Ez történt...

Blog

2015.12.15. 23:19, Izabella

Sziasztok ^^

Most én jövök Lydia pélájára egy kis bloggal. Bár nálam a karácsony téma csupán egy nagyon kicsi rész lesz. Ugyan is utálom a karácsonyt.

Kiskoromban nagyon klasszak voltak a karácsonyaink. A két tesommal volt hogy énekeltünk vagy furujáztunk a szülöknek. És imádtam látni ahogy boldogság csillan anyuék arcán mikor olvasták az ajimhoz mellékelt kis lapocskákat ahol kiemeltem hogy édesanya, édesapa. Nagyon szereték ha így hívtuk őket, persze ezt észre véve egyre többször alkalmaztam XD a mai napig is ^^ Eltelt a karácsonyi időszak mindig a szűk családi körben, de sajnos sokszor viták szenyezték be mint ahogy a minden napokat is. Igazából így bele gondolva már hiányoznak azok a hibák amiket akkor utáltam, szívesen vissza tekerném az időt hozzájuk. Ugyan is mióta meghalt apu sokminden meghalt bennem, már nincs értelme nélküle. Ilyen a karácsony is, ezért utálom. Minden szép eltünt amit szeretem benne, hisz minden ugy volt jó hogy együtt voltunk, még ha vitázva is kissé akkor is együtt, ez már többé nem lehetséges. Persze ünnepli ettől a család mert rajtam kivül itthon mindenki más szereti és én is igyekszek jóképet vágni meg megjátszani hogy hu de nagyon jó, de igazából az ünnep hidegen hagy. Nem vonz se a sütögetés se a karácsonyfa feldíszítése, amiben szívesebben részt veszek azok a közös társasok a családdal és ha filmet nézünk közösen, de mostanság már ezek se vonzanak annyira.

Nos ennyit a karácsonyról ^^ viszooooooont a fantasztikus anyukáááám elkészítette a már egy ideje megálmodott párna huzataimat a mai napon. Annyira klasszak hogy muszály nektek is megmutatnom őket:

 

A fekete hátterű ördögös mintáju az egy férfi ing hátulján lévő mintából született, a rózsaszín hátterű halott indiános pedig egy férfi gatya lábrészén volt mintaként XD Mind két ruha darabot a minta miatt vettem csak meg mert olcso volt hisz használtak voltak de még jó álapotuak éééés megterveztem hogy varok belölük párnát. Nos sajna elég elfoglalt vagyok így nem volt rá sose időm így megkértem anyut aki nagyon szívesen megvarna nekem a párna huzatokat ^^

Nos most csak ennyit szántam a rövid kis blogbaa ^^

Heti kedvenc idézetek + Új fejezet

2015.12.14. 23:25, Bj-Lydia

Sziasztok! Újabb kedvenc idézetek kerűltek ki jobb oldalra. Sajnos Izabella idézetét valamiért nem hajlandó normálisan kezelni az oldal és folyton széthúzza az egész oldalt. Legalább 1 órát kínlódtam vele, de csak így tudtam megoldani, hogy kilóg a táblázat széle, pedig a két méret egyforma, mégis...

Új fejezet is kerűlt fel: Bizonytalan dolgok címen. Vigyázat, van benne -as is!

Őszinte blog a Karácsonyról

2015.12.13. 23:45, Bj-Lydia

Sziasztok! Gondoltam ma blogolok nektek kicsit, mert már rég hallottatok konkrét dolgot felőlem. :)

Azt hiszem mindenki készülődik már a Karácsonyra és ez természetes is. Tudom, hogy akik suliznak, már mennyire várják a vakációt, én is így voltam valamikor. A Karácsony közeledtével mindig eszembe jut, hogy kisebb koromban mennyire vártam ezt az ünnepet (nem csak a vakáció miatt), nyilvánvalóan az ajándékok miatt XD Úgy értem, melyik gyerek nem ezt látja az egészben? Emlékszem, hogy mindig meg akartam lesni a télapót (nálunk nem az angyal járt, hanem télapó), de sehogy sem sikerült. Volt alkalom mikor fogtam a párnám és takaróm és befeküdtem a fenyőfa alá XD aztán anyu mondta, hogy így nem fog jönni és ki kellett másznom. Kellemes emlékek jönnek akkor is vissza mikor eszembe jut, hogy minden évben ledőlt valamilyen módon a fenyőfa. Kinél nem történt ez még meg?

Viszont, most már egyáltalán nem várom. Úgy érzem, hogy túl sok fölösleges készülődés előtte egy egyszerű este miatt. Igen, igen családi vacsora és ajándékok, szép, de túl hamar eltelik. Egy néhány évben az volt a kedvenc dolgom a karácsonyban, hogy egyedül diszíthettem fel a fát, imádtam. Most csak egy nyűgnek érzem, ami sok időbe telik és fárasztó. Már néhány éve elkezdett kiveszni belőlem a karácsony iránti rajongás, azt hiszem az úgynevezett "karácsony szelleme". Máskor ilyen tájban már több mint egy hónapja gyakoroltuk mamámmal a karácsonyi énekeket...Valoszínű, hogy mamám halála nagyon sokat hozzá adott ehhez az egészhez, ez már a második karácsonyunk lesz nélküle és nagyon, nagyon rossz...Senkinek sem kívánom, hogy meghaljon egy ennyire közeli családtagja, aki azóta mellette volt amióta csak az eszét tudja.

Természetesen senkit sem akarok elkeseríteni és ettől eltekintve még mindig szeretem a karácsonyt, mert képtelen lennék utálni azt hiszem. Csak nagyon nehéz már olyan jópofát vágni hozzá, mint amilyent kellene. Így is vannak benne jó dolgok és emlékek amik mindig megmaradnak. Természetesen majd megosztok veletek is néhány fotót és lehet, hogy videót is.

Az oldalon is várnak majd meglepik titeket, szóval majd mindenképp nézzetek fel karácsony este, későn, mert én itt leszek és hozom nektek az "ajándékokat" :)

Szeretném, ha majd ti is beszámolnátok a karácsonyotokról. Hogy miket kaptatok meg ilyenek.

~

Ami a jelent illeti, kész vagyok egy újabb OC babával, szóval majd következik az ő leleplezése is. Új ruhákon is dolgozok a boltomba és nagyon elégedett vagyok velük. Reménykedek, hogy kapósak lesznek! Csak most rövid időre kénytelen voltam megszakítani minden munkálatom, mert takarítanom kell ugye az ünnep előtt. Ez pedig több napot is magába foglal, a kollekcióim számossága miatt és a rengeteg por...Meg lassan kifutok a helyből ahova pakolhatnám a dolgaim, főleg a babákat, eh...Na mindegy.

Egyébként nagyon rég nem volt új gameplay, tudom és nyugi folytatni fogom az eddig elkezdett játékokat is. Viszont most elkezdtem egy újat, ami épp a szezonhoz illik, itt is az első epizód belőle, ami jó hosszúra sikeredett:

Adatlap frissítések

2015.12.12. 23:46, Bj-Lydia, Izabella

Sziasztok! Ma tovább folytattuk az adatlapok frissítését. A kövi karakterek adatlapja lett felújítva:

Új dizi és körkérdés

2015.12.12. 01:45, Bj-Lydia

Sziasztok! Na puff, végre új dizit gyártottunk le nektek! :D Reméljük tetszik a sexy krampusz Lil-el a fejlécen XD Elégedettek vagyunk úgy hiszem az egésszel, egész hangulatos lett és olyan mint amilyennek megálmodtam! *-*

Na közben szeretnék nektek feltenni egy körkérdést. A kari ünnep közeledtével, akarok új wallpapereket összedobni a témában az OCinkkel, és szerettelek volna megkérdezni titeket: kivel szeretnétek letölthető wallpapert?

Az eddig készített wallpapereim az Extrák: Wallpapers részből tölthetitek le!

 
A hónap szülöttei

Május

03 Bassant
03 Míra
22 Blanche
24 Itzpaloty
28 Farrar
29 Sohaila

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 26 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 25 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 05.18-06.01)

Milyen "származású" OCk iránt érdeklődsz a legjobban?
Mitológiai származású
Film/könyv/egyéb fikció származású
A készítő által teljesen kitalált
Mindhárom
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl