Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Ningal: -kínos pofi, majd előveszi teloját és hívja Lucifert - /remélem nem bánja ha zavarom...a lányáról van szó/

-egy jó darabig csöng mire felveszi egy női komoly hang- igen?

Ningal: ühm...elnézést Lucifert keresem

-nő- uram...önnel akarnak beszélni

Lucifer: -morgolodás majd surrogás aztán átveszi a telefont- hallo?

Ningal: hello főnök, én vagyok

Lucifer: oh...Ningal?

Ningal: igen

Lucifer: történt valami?

Ningal: csak azért telefonálok, hogy Lucia már elvégezte a feladatát mára...mit adjak még neki?

Lucifer: -csend majd morgolódás- mindegy, fogd munkára a pultban vagy valahol ahol besegíthet neked

Ningal: biztos hogy jó ötlet ez...? alszik a lábán

Lucifer: hogy mit csinál??

Ningal: alszik...fejével az asztalon...

Lucifer: hát keltsd fel

Ningal: -vízcsepp- már elnézést, de nem olyan lány akit épp pult mögé találtak fel

Lucifer: akkor hát tanítsd te

Ningal: -sok-sok vízcsepp és lerakja-

Lucia:-kinyitja szemeit- rá tetted a telefont?

Ningal: rá én!

Lucia: -pislog majd mosoly-"

Izabella

"Ningal: próbáld élvezni -mosolyogva pillant hátra rá-

Lucia: -pislog kérdõn pillantva Ningalra- de....ezen mit lehet élvezni?

Ningal: oh lehet ez még érdekes is -vigyorog-

Lucia: -pislog- nos....ha te mondod...-válrándítás-

Ningal: -majd lépked a bárpultoshoz- kimehetsz szünetre

Pultos: -boldog mosoly és máris lelép-

Lucia: -a bárpultos után pillant majd a bárra majd Ningalra- italokat fogok kiadni?

Ningal: pontosan -int hogy be a pult mögé-

Lucia: azt mondtad apának hogy nem épp a pult mögé való vagyok -de azért belépked a pult mögé-

Ningal: ott van az a füzet, abban le van írva melyik koktélba mi jár és hogyan kell elkészíteni

Lucia: -pislogva pillant a füzetre majd kinyitja-

Ningal: -mivel meglátja hogy bejött egy új vendég máris siet elejébe-

Lucia: -pislog meglepetten utána pillantva- várj...itt hagysz...?

Ningal: -meg se hallotta-

Lucia:-vízcsepp majd sóhaj és hátra pillant a piákra- remek...remélem senkit se mérgezek meg...mert gondolom annak apu nem örülne

-férfi hang- hello

Lucia: -vissza fordul, a hang felé-

Hati: -csücsül az egyik bárszéken-

Lucia: jó estét....

Hati: -mosoly- kaphatnék valami ütõset?

Lucia: -pislog- oh...Ütõset? persze....öhm egy pillanat-kinyitja a füzetkét és lapozgat keresgélve azt a piát ami ezt a nevet kapta-

Hati: -nézelõdik felkönyökõlve- mikor nyílt a hely?

Lucia: -lapozgat közben- nem régen....pár hete

Hati: klassz...

Lucia: /oh a mindenit.....mégis hol ez az ital?/-a füzet végére ér pislog, majd gyorsan fel pillant, hogy meglátja e Ningalt, hogy segítséget tudjon kérni -

-Ningal nincs sehol-

Hati: -Luciara néz-

Lucia: /remek.../ -majd Hatira pillant- még egyszer megkérdezhetem a nevét az italnak?

Hati: -pislog- nem tudom...gõzöm sincs

Lucia:de hát amit az elõbb kértél...-pislog-

Hati: csak annyit mondtam, hogy valami ütõs legyen -vigyor- de édes vagy

Lucia: -pislog- oh....ja hogy ez...nem a koktél neve...

Hati: új vagy? -fordúl felé-

Lucia: -Hatira pillant majd végül csak bólint-

Hati: -mosoly- mindegy..adj amit akarsz...

Lucia: -pislog majd kínos mosoly és hátat fordít az italokat figyelve végig az üveg bárpolcokon- hm...abszint...? az elég ütős"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ez történt...

2015.05.06. 23:21, Bj-Lydia

Sziasztok! Meghoztuk a napi fejezetet: "Randiguruk" címmel :D Vicces egy fejezet, és holnap jön a folytatása is, szóval ne hagyjátok ki!

2015.05.05. 23:57, Izabella

Sziasztook ^^

Egy hosszú, ámbár unalmas napot tudhatok magam után. Kivéve, hogy elfeledkeztem egy feladatról amit holnap kell leadnom suliban, így neki kellett ma ugranom, hogy kész legyen. Elég egyszerűre vettem a figurát, deee a követelményeket teljesítettem miszerint valamit fából kell készíteni, dee azt mondta a tanár lehet más anyagokat is használni. Nos az én művem azért kerűl most ide is fel mert Monster Highos xD Jobban mondva egy mini kis szoba, ami akár az OCk-nek beillene babaszobának. De megmutatom, hogy értsétek művemet:

Ééés, hogy bizonyítsam mennyire mini ez a szoba, szerencsére Kate épp kedvet kapott a fotózkodáshoz xD Igaz kissé torzonborz a drágám, szélfútta a haja.

Emellett ígértem nektek egy cipellőt is tegnap ^^ amit ugyancsak sikerült ma befejeznem, és a másik párja egészen hasonlít az előzőre xD szóval megelégszek vele és megy majd Lydiának. Íme róla pár kép:

Illetve ismét jelentkezünk egy újabb fejezettel, mert ez már megszokott dolog: "Szalagos Karácsony" lett a címe, eléggé becsapós, de majd megtudjátok mi is az értelme, ha elolvassátok!
 

2015.05.04. 23:31, Izabella

Sziasztoook! ^^


Végre valahára ismét volt kis időm az ocimmel, illetve most inkább Lydia ocivel foglalkozni xD. Hadd magyarázzam meg. Az új feladat amit kitűztem magam elé, hogy Lydia babáinak készítsek cipellőket. Ééés ma sikerűlt az elsőt megalkotnom, igaz csak fél pár xD Úgymond prototípus.

Dee ha minden igaz holnap elkészítem a párját is és akkor majd megmutatom nektek is, hogy milyen lett ^^ Addig viszont nem, mert ismerve magamat ha épp nem úgy sikerűl, ahogy az előző fél akkor elvetem az egészet és inkább csinálok egy másikat XD Így hát fél munkával nem dicsekszek. Azért remélem holnap sikerrel járok a párjával, mert tetszik ahogy jelenleg kinéz! ^^

Ja egyébként újabb fejezetet is raktunk fel nektek, címe: Az e-mail. Ne feledjétek elolvasni!

2015.05.03. 23:55, Bj-Lydia

Sziasztok! Nos felkerűlt ismét egy új fejezet a Történet részbe, ez már az ötödik! :D Egész szépen haladunk! Úgy érzem érdekes címet sikerűlt adnom neki, meg maga a fejezet is vicces egy-egy helyen, én sokat mosolyogtam míg szerkesztettem :D Nektek hogy tetszik?


Mivel ez az oldal amolyan blogféleként is szolgál számunkra, vagyis a munkánk felől, így gondoltam, hogy adok kis beszámolót, hogy épp min dolgozgatok jelenleg:

-Kész vagyok a legújabb OC babámmal, Chiquitaval (akiről minimális infot találtok ugyan a Szereplők részben), szóval őt majd hamarosan leleplezem szépen darabonként, ahogy a MH is szokta csinálni :D Megakarom majd csinálni róla is a karakter képeket (amiket amúgy felkellene pakoljak lassan a Galéria részembe). Viszont mindenek előtt jó lenne megírni a bióját, illetve megrajzolni a grafikáját is. Ez utóbbi az ami mindig nagyon nehezemre esik...én úgy érzem, hogy szörnyű rajzos vagyok és gépen sem rajzolok jobban az tuti! Így mindig napokig kell nógatnom magam, hogy leüljek és megrajzoljam az OCim XD

-Napközben pedig máson dolgozok most, pontosabban ma sikerűlt befejeznem Adohniskám állatkájának újrafestését. Tudni illik, Melita elég furán nézett ki eredetileg, de anno, mikor Adohnist készítettem, még nem éreztem magam olyan jónak, hogy képes legyek újrafesteni, viszont most már igen és elégedett is vagyok a végeredményel! Lehet, hogy még lesz 1-2 állatka akit újjávarázsolok. Íme a végeredmény, megjegyzem a szájába rohadt nehéz volt benyúlni...Ja amúgy Melita Hold-eb, így gondoltam azért rakok rá ezüst glittert, hogy ezt jobban szimbolizálja :)

Előtte

Utánna

-A jelenlegi új "projektem" baba ruhákat gyártani, mert szeretnék végre online boltot nyitni az Etsyn. Már a másodikon dolgozok! Majd láthattok képeket, mikor megcsinálom a reklám fotókat! :)

2015.05.03. 00:56, Bj-Lydia

Sziasztok! Nya, most már, hogy lassan kezdünk beindúlni, tovább frissitettem a Történetet, pontosabban felkerűlt a következő 2 fejezet. Igazság szerint ennek csak egynek kellett volna lennie, de túl hosszú volt és nem fért ki egy modulba, így kettéosztottam XD De nem baj, így jobban is néz ki! Szóval lehet olvasni őket, és véleményezni is!

(Elnézést kérünk, hogy a történet elején még a fejezetek viszonylag összefüggéstelenek, de anno még bele kellett rázódjunk a szörnyes szerepbe, és ötlethiányban voltunk sokszor, így mindig megragadtuk azt ami épp jött.)


Egyébként, Monster High rajongóknak, vagy csak simán baba mániásoknak: az egyik társoldalunk, a DIY, egy kis giveaway versenyt hirdetett ki! Cuki dolgot lehet nyerni, és nem kell mást tennetek, mint megadni egy minimális adatot magatokról! Szerintem nézzétek meg, mert megéri! Katt a táblára a részletekért:

 
A hónap szülöttei

Július

09 Sofia
10 Ira
15 Su
31 Setsuna

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 07.09.-07.23.)

Szeretnél látni térképet az Alvilágról is?
Igen
Nem
Created with Poll Maker
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!