Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Charu: ne félj megoldjuk...-hajól és puszit nyom Indivar vállára- ne aggódj ezen most, viszont lehet felkéne hívnod most már a nővéred

Indivar: igen, igen -ül fel hirtelen és buksijával állba üti véletlenűl Charut-

Charu: auuucs

Indivar: -ijedt pofi- jaj jól vagy?? ugye nem haraptad el a nyelved??

Charu: jól...vajok...-de kicsordúl egy könnycsepp a szeméből, de kínos mosolyal mosolyog, szóval nem olyan nagy a probléma-

Indivar: nyaj Charu annyira sajnálom -fogja meg az állát- hadd lássam

Charu: -kínos mosoly és szétnyitja ajkát- nem olyan komoly...vékonyka a nyelvem...-sziszeg kicsit-

Indivar: öltsd ki

Charu: -halványan kipirúl, de kiölti nyelvét-

Indivar: nem látok rajta semmi harapás nyomot

Charu: -vissza húzza halványan pirúlva- inkább csak megnyomta a fogam és súrolta...meg meglepett, tényleg nincs gond

Indivar: bocsi...

Charu: nem direkt csináltad -mosoly és megérinti orrát-

Indivar: -elpirúl-"

Izabella

"Maya: -nemsokára egy jó 10-15 perc múlva jön is vissza egy nagy tálcával amit megpakolt finomságokkal, margarinnal megkent kakaós kaláccsal, kakaóval, vaniliás pudinggal, és egy kisebb kiszerelésű kicsit más fajta epres pudingot is talált a hűtőben, illetve lenyúlt egy egész doboznyi fagyit is, amihez hozott két kanalat, van még a tálcán egy zacskó csipsz, illetve dobozos narancslé, meg csokis tetejű cupcakek-

Ira: -a fürdőből lépked ki, kiengedte haját, egy cuki rózsaszín pizsi van rajta-

Maya: -felé pillant majd mosolyogva teszi le a tálcát az ágyra- ühm...gyorsan a tálcára kapkodtam pár dolgot...nem mondom, hogy épp egészségesek...

Ira: ooh jól néznek ki -boldog pofival lépked a tálcát nézve-

Maya: -cuki mosoly és leül az ágyra- akkor láss neki enni...

Ira: de ennyit nem tudok megenni

Maya: -kuncog- a fagyiban segítek én is, a többi pedig ami megmarad vissza csempészem a konyhára ne aggódj, annyit egyél amennyi jól esik

Ira: -leül és kb habzsolni kezd mindenfélét-
[00:35:38] Iza:

Mya-cuki pofival döl el az ágyon és figyeli-
"

 

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

 

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2018

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
Friss hozzászólások
 
Ez történt...

2015.05.07. 23:59, Bj-Lydia, Izabella

Sziasztok! Mivel már igencsak várjátok és kérdeztétek is...nos úgy döntöttem, hogy elkezdem a legújabb OCm: Chiquita Chupacabra baba verziójú leleplezését! És a Mattel módjára teszem ezt, hogy minél érdekesebb legyen, szóval 3 napba fog tartani míg teljesen láthatjátok majd, íme az első részlet:

Ja ma is van új fejezet: A fürdőruha címmel! Olvassátok és véleményezzetek :D


Sziasztoook ^^


Ma is egy kis kreatívval jövök nektek, mivel nagyon belendűlt a cipi gyártás xD Elkészűlt ma még két cipő ami Lydiának fog menniii ^^ Íme a képek:


 

2015.05.06. 23:21, Bj-Lydia

Sziasztok! Meghoztuk a napi fejezetet: "Randiguruk" címmel :D Vicces egy fejezet, és holnap jön a folytatása is, szóval ne hagyjátok ki!

2015.05.05. 23:57, Izabella

Sziasztook ^^

Egy hosszú, ámbár unalmas napot tudhatok magam után. Kivéve, hogy elfeledkeztem egy feladatról amit holnap kell leadnom suliban, így neki kellett ma ugranom, hogy kész legyen. Elég egyszerűre vettem a figurát, deee a követelményeket teljesítettem miszerint valamit fából kell készíteni, dee azt mondta a tanár lehet más anyagokat is használni. Nos az én művem azért kerűl most ide is fel mert Monster Highos xD Jobban mondva egy mini kis szoba, ami akár az OCk-nek beillene babaszobának. De megmutatom, hogy értsétek művemet:

Ééés, hogy bizonyítsam mennyire mini ez a szoba, szerencsére Kate épp kedvet kapott a fotózkodáshoz xD Igaz kissé torzonborz a drágám, szélfútta a haja.

Emellett ígértem nektek egy cipellőt is tegnap ^^ amit ugyancsak sikerült ma befejeznem, és a másik párja egészen hasonlít az előzőre xD szóval megelégszek vele és megy majd Lydiának. Íme róla pár kép:

Illetve ismét jelentkezünk egy újabb fejezettel, mert ez már megszokott dolog: "Szalagos Karácsony" lett a címe, eléggé becsapós, de majd megtudjátok mi is az értelme, ha elolvassátok!
 

2015.05.04. 23:31, Izabella

Sziasztoook! ^^


Végre valahára ismét volt kis időm az ocimmel, illetve most inkább Lydia ocivel foglalkozni xD. Hadd magyarázzam meg. Az új feladat amit kitűztem magam elé, hogy Lydia babáinak készítsek cipellőket. Ééés ma sikerűlt az elsőt megalkotnom, igaz csak fél pár xD Úgymond prototípus.

Dee ha minden igaz holnap elkészítem a párját is és akkor majd megmutatom nektek is, hogy milyen lett ^^ Addig viszont nem, mert ismerve magamat ha épp nem úgy sikerűl, ahogy az előző fél akkor elvetem az egészet és inkább csinálok egy másikat XD Így hát fél munkával nem dicsekszek. Azért remélem holnap sikerrel járok a párjával, mert tetszik ahogy jelenleg kinéz! ^^

Ja egyébként újabb fejezetet is raktunk fel nektek, címe: Az e-mail. Ne feledjétek elolvasni!

2015.05.03. 23:55, Bj-Lydia

Sziasztok! Nos felkerűlt ismét egy új fejezet a Történet részbe, ez már az ötödik! :D Egész szépen haladunk! Úgy érzem érdekes címet sikerűlt adnom neki, meg maga a fejezet is vicces egy-egy helyen, én sokat mosolyogtam míg szerkesztettem :D Nektek hogy tetszik?


Mivel ez az oldal amolyan blogféleként is szolgál számunkra, vagyis a munkánk felől, így gondoltam, hogy adok kis beszámolót, hogy épp min dolgozgatok jelenleg:

-Kész vagyok a legújabb OC babámmal, Chiquitaval (akiről minimális infot találtok ugyan a Szereplők részben), szóval őt majd hamarosan leleplezem szépen darabonként, ahogy a MH is szokta csinálni :D Megakarom majd csinálni róla is a karakter képeket (amiket amúgy felkellene pakoljak lassan a Galéria részembe). Viszont mindenek előtt jó lenne megírni a bióját, illetve megrajzolni a grafikáját is. Ez utóbbi az ami mindig nagyon nehezemre esik...én úgy érzem, hogy szörnyű rajzos vagyok és gépen sem rajzolok jobban az tuti! Így mindig napokig kell nógatnom magam, hogy leüljek és megrajzoljam az OCim XD

-Napközben pedig máson dolgozok most, pontosabban ma sikerűlt befejeznem Adohniskám állatkájának újrafestését. Tudni illik, Melita elég furán nézett ki eredetileg, de anno, mikor Adohnist készítettem, még nem éreztem magam olyan jónak, hogy képes legyek újrafesteni, viszont most már igen és elégedett is vagyok a végeredményel! Lehet, hogy még lesz 1-2 állatka akit újjávarázsolok. Íme a végeredmény, megjegyzem a szájába rohadt nehéz volt benyúlni...Ja amúgy Melita Hold-eb, így gondoltam azért rakok rá ezüst glittert, hogy ezt jobban szimbolizálja :)

Előtte

Utánna

-A jelenlegi új "projektem" baba ruhákat gyártani, mert szeretnék végre online boltot nyitni az Etsyn. Már a másodikon dolgozok! Majd láthattok képeket, mikor megcsinálom a reklám fotókat! :)

 
Kérdőív

Arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy kis kérdőívet az oldal témájával kapcsolatban, mert kiváncsiak vagyunk a véleményetekre és mert mindig örömmel tölt el minket, hogy ha akár negatív, akár pozitív visszajelzést kapunk tőletek.

Szóval ha van kedvetek és egy kis szórakozásra vágytok akkor nyugodtan töltsétek ki. Előre is köszönjük!

KATTINTS IDE!

 
A hónap szülöttei

Február

01 Ningal
12 Eesha
23 Maciel

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:

Jelenlegi zenei drogom: Erasure-Elevation

Jelenleg ezt olvasom:

Ezeket már olvastam...

Jelenleg ezeket játszom:


Izabella: 24 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

Jelenlegi zenei drogom: Timmy Trumpet & Dimatik - Punjabi

Jelenleg ezeket nézem:

Ezeket már láttam...

Jelenleg ezeket játszom:

-

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 02.10.-24.)

Hogy ha történne valami óriási természeti katasztrófa, szerinted ki élné túl mindenképpen?
Mindenki
Senki
Csak ő(k):
Írd be a neveket:
 
 
 
 
 
 
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend