Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

Az oldal hivatalos:

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Itzy:-pislog- ennyi?

Maciel: -boldog, megnyugodott pofi-

Itzy: nyaaaj már azt hittem d*gnak

Maciel: -elborzadva néz Itzyre-

Itzy: mi az? -pislog-Maciel: mi az hogy d*gnak??

Itzy: miért akadsz úgy ki ezen?

Maciel: mi az hogy miért akadok ki??

Itzy : miért ne d*ghatnának? belőle simán kinézem hogy kordában tartja a nagymacskát

Maciel: csak mert nem -néz másfele-

Itzy: -gyanúsan pillant Macielre-

Maciel: -hallgat-

Itzy: az is lehet, hogy a nagymacskátol kapta azokat a fülbiket

Maciel: tessék??

Itzy: a fülében egy új fülbi lógott, nagyooon szép, biztos egy hodolótól kapta, talán Farrar az

Maciel: Tőlem kapta!!

Itzy:-rá pillant- igen....épp ahogy sejtettem

Maciel: -pislog-

 Itzy: bele vagy teljesen zúgva....

Maciel: -elpirúl-"

 

Izabella

"-hamarosan a Coffin Beanben-

-Maciel rendelt Itzynek kávét, meg egy nagy habos süteményt is-

Itzy:-a kanalával a habot eszegeti le a sütiről-

Maciel: -sóhaj- tudod egész okoska vagy

Itzy: -lenyalint egy habkupacot majd lenyeli- nem volt nehéz összetenni, csak kellett egy végső bizonyiték, Farrarhoz jár edzeni, bár ő azt hiszi nem tudom.....de nem olyan könnyű becsapni.....még is hányszor hazudhatatok nekem?

Maciel: nem hazudtunk

Itzy:-figyeli-

Maciel: legalábbis olyankor amikor akartál találkozni...olyankor mi sem találkoztunk vagy ilyesmi"

 

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

 

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Psycho-Break, Cruel Island, Smile-You and Me, Monster High Múzsáim, Fantasy-Dream, NiaUnderworld,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2015/2016/2017

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

CSS Codes

Ez történt...

2015.08.11. 23:14, Bj-Lydia

Sziasztoook! Örömmel jelentem, hogy ezennel hivatalosan is elindúlt a történetünk második kötete! :D Remélem vártátok már! Az első fejezet belőle máris olvasható: Ígérd meg címen! :) Jó olvasást!

Bj-Lydia

2015.08.11. 01:53, Bj-Lydia

Sziasztok! Nagyon késői friss, de a WMM rohadt lassan mozog -_-" Így míg összevágtam a videókat és lementette, addig csomó óra pergett le. De mindegy, fent maradtam, hogy végre tudjam nektek hozni az új Talk Showt! Mostantól várjuk az e-mail címünkre a kérdéseitek és válaszaitok a következő adáshoz! :)

Bj-Lydia

2015.08.10. 01:38, Bj-Lydia, Izabella

Sziasztok! Ma ismét egy klassz kis táblázatot készítettünk el nektek az Érdekességek részben! Ez nem más mint a: Színek . Itt többet tudhattok meg arról, hogy kinek milyen színű eredetileg a haja vagy épp a szeme! :D

Bj-Lydia és Izabella

2015.08.08. 21:16, Izabella

Sziasztook ^^


Megfogadtam, hogy probálok odafigyelni arra, hogy ugyan nem minden nap, de azért rendszeresen adjak magamról életjelet xD ezért megint írok egy kis helyzet jelentést.


Nos betegeskedek még mindig, igaz az egyik nyavalya már elmúlt, a gyomrom úgy tűnik jól kezd lenni ill. jól van (nem akarom elkiabálni xD) viszont az Isten tudja, hogy hogyan a tikkadó melegben vagy mitől mert csak nem fáztam meg a pokolban, valamiért mégis köhögök, nagyon csúnyán. Nos, én gyerek koromban krupos voltam, az egy fulladásos betegség és a fő tünete az volt, hogy mikor betegedtem ment fel a hőm és ment el a hangom + rettenetesen köhögtem és fulladtam is egyszer-kétszer. Ezért anyu mikor most elkezdtem köhögni rögtön rugdosott volna orvoshoz, nos, sikerült pár napot ellenállnom xD de aztán én is észleltem, hogy ez így nem jó és rávettem magam, hogy elmenyjek a hülye orvoshoz (nem az orvossal van bajom, mert a házi orvosom tök rendes hanem azzal, hogy rengeteget kell várni sok hülye ember között és türelmem az nincs). Nos, mikorra épp oda értem az orvoshoz elfogyott a sorszám (hülye gépi sorszámos rendszer van), de a portás mondta, hogy üljek le és várjak, nos hallgattam rá és lecsüccsentem. Sokan voltak előttem, de annyira azért még se, a lényeg, hogy 10kor ott voltam és kb. 12kor végeztem. Szokásosan a dokinő úgy beszélt, hogy én ne értsek semmit XD ezért csak annyit értettem ki belőle, hogy igen szerinte is csúnyán köhögök. De sebaj, kaptam gyógyszert, eeh… Aztán végül elmentem pillanatragasztót venni és indultam haza ugyanis anyu és nővérem bementek Pestre kirándulni így enyém volt a ház, ami azt jelentette, hogy kedvemre dolgozgathatok.

Haladtaaam is rendesen hála az égnek! ^^ És, hogy húzogassam előttetek a mézes madzagot egy kis infót elejtek, hogy min is dolgoztam. Szárnyakon.  Bizony, bizony szárnyakon ügyködtem, de a többit a fantáziátokra bízom XD Lassan lassan haladok valamivel, ami talán nemsokára lelepleződik ^^ Csak idő kérdése.

Izabella

2015.08.08. 01:10, Bj-Lydia

Sziasztok! Nya kész lettem az új dizivel, mint látható, és én nagyon elégedett vagyok vele! :D Bár nem PSel oldottam meg végűl (köszi te idióta program! továbbra sem vagy hasznos számomra!), hanem a jó öreg Photofiltreval és egyebekkel, és lám, mégis tökre olyan mintha PSel lett volna megcsinálva! :)

Gondolom már kitaláltátok, hogy a javaslataitokból kit is sorsoltam ki, szerintem cukik, szóval úgy érzem ez most jó lett, ahhoz képest, hogy ez az első ilyen dizim, vagyis inkább fejlécem! Remélem nektek is tetszik!

Bj-Lydia

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:

Jelenlegi zenei drogom: Erasure-Elevation

Jelenleg ezt olvasom:

-

Ezeket már olvastam...

Jelenleg ezeket játszom:


Izabella: 23 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

Jelenlegi zenei drogom: Timmy Trumpet & Dimatik - Punjabi

Jelenleg ezeket nézem:

Ezeket már láttam...

Jelenleg ezeket játszom:

-

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

49.hét téma: Olvasás

Izabella:

 33.hét téma: Ragyogás

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 12.11.-12.25)

Szerinted melyik szereplő élne vissza a természetfeletti képességével?
Afanasiya Rasputin
BatHana
Blanche Juice
Charumati Neha
Epher
Harmony
Hosha'na
Idonygandr
Imenand
Ingmargandr
Itzpaloty
Janina I. Frost
Katherina C. Blake
Lenore Juice
LithinLil
Lithius
Lucia
Melanie Krueger
NellaChineel Hippomane
Reviva M. HaMavet
Seraphina Conley
Setsuna S. Tsukino
Shaheen Sevak
Sofia Dalma
Spikehead
doriddles
 
 
 
 
 
 
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints