Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

 
MOCD opening

Az általunk elképzelt tökéletes opening dal a Monster OC Days történetnek:

Magyar dalszöveg

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Lil: tudod fontos a  fiataloknál, hogy ne érezzék azt hogy ez rossz dolog amit szégyelniük kell -mosoly- hisz ez egy természetes dolog, meg akarja ismerni a testét.....

Indivar: -aggódó pofi-

Lil: -figyeli Indivar pofiját- de ne aggódj szerintem jól reagáltál, mármint ezt nem lehet máshogy, a lényeg hogy nem szídtad le vagy ilyesmi -mosoly-

Indivar: mégis hogy szídtam volna le? -vörös fej-

Lil: csak azt mondom hogy akkor lenne gond, de így valószínüleg minden oké

Indivar: -másfele pillant- gondolod, hogy köze van ahhoz hogy az én pólóm van rajta?

Lil:-pislog- teljes mértékben

Indivar: -nagy szemek-

Lil: de eddig is tudtuk hogy beléd van zúgva

Indivar: jó de...akkor épp rám gondol...-felnyög megint eltakarva pofiját-

Lil: -kínos mosoly- ennek inkább örülnöd kéne...mármint a férfiak örülni szoktak ilyesmiknek

Indivar: de ha ezek után rá nézek akkor ez fog eszembe jutni...

Lil: nos.....ezt le kell győznöd és ne add alá a lovat azzal, hogy neki adod a pólódat

Indivar: -vízcsepp és rá néz-

Lil: -mosoly- de komolyan...

Indivar: nem aludhatott mesztelenül

Lil: nincs pizsije? -pislog-

Indivar: nem volt tisztája

Lil: szívesen adtam volna neki kölcsön
vagy akár a tesója is biztos

Indivar: -homlokon csapja magát-"

Izabella

"Indivar: megértem, hogy aggódsz, de szerintem túl sötéten látod a dolgokat...

Maya: hah...hát persze

Indivar: és nem vagy egyedül...

Maya: tudom, épp Irától jövök

Indivar: igen, de...miért akarsz mindenki mást eltaszítani magadtól?

Maya: nem akarok...

Indivar: igazán? mert nekem nagyon nem úgy tûnik...

Maya: nem kell eltaszítanom másokat.....maguktól távolodnak.. Wetának pl kb csak a kopasz srác létezik

Indivar: -pislog, majd nevet- szóval nem tetszenek a kopasz srácok?

Maya: nekem van ízlésem nem úgy mint Wetának -bólogat-

Indivar: -kuncog és megáll-

Maya:-megáll mellette-

Indivar: -elõveszi pénztárcáját és kivesz belõle egy fotót, majd mutatja neki-

Maya:-pislog és a fotóra pillant-

-a fotón több szörny srác is van, katona ruhában, tipikusan pasisan pózolva, de mindegyiküknek kopaszra nyírva a feje, Indivar is közöttük van-

Maya:-pislog meglepetten és megérinti a képen Indivart-

Indivar: -mosolyogva figyeli-

Maya: neked jól állt...

Indivar: na persze -vigyor- az elõbb még azt mondtad, hogy neked van ízlésed, ergo nem jönnek be a kopasz alakok

Maya: de te...katona voltál -elpirúl halványan- harcos....még most is az vagy -Indivarra pillant-"

 

 
Atlasz

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

   

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Cruel Island, Smile-You and Me, Fantasy-Dream, NiaUnderworld, Sebaj-álomgyár, Szandy's artblog, Ten Wolves' Woods,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2019

 

Ez történt...
Archívum - 2018. szeptember

Aranyköpések

2018.09.30. 22:47, Bj-Lydia, Izabella

Sziasztok! Ma örömmel mutatunk be nektek egy új almenü pontot az Alkotók menüben, aminek nem meglepő módon, az Aranyköpések nevet adtuk. A névből már sejthetitek miről lehet szó benne, de azért kukkantsátok meg :) Természetesen ez a rész is majd bővűl amint feljegyzünk valami vicceset!

 

Helyzetjelentő blog

2018.09.29. 16:20, Izabella
Címkék: Blog Szerkesztők

Sziiiaasztok^^

Úgy gondoltam itt az ideje egy helyzet jelentő blognak, vagy hogy is szoktam ezeket nevezni XD Ugye a munka miatt nem jutok minden nap géphez, szóval főként Lydia szokott ügyködni az oldin, én pedig amikor csak tehetem :) Nos ma épp van egy szabad napom szóval úgy gondoltam neki kezdek az írásnak XD

Mert azért van mit mesélni :D Egyik másik kalandos esettől kezdve az örömteli pillanatokig, de akkor bele vágok rögtön az elején.

-Fej vakargatva mereng hol is kezdje xD-

Na jó azt hiszem a mostanában történtek első sztorija egy igazán örömteli dolog lesz. Bár erről csak úgy elnagyolva írok, de mert igazából ez annyira talán nem lehet nektek érdekes, de azért még is csak a minden napjaimhoz tartozott. 

Szóval, anyumat nem rég felhívták a telefon társaságtól ahova tartozunk (bocsi de a konkrétumok úgy se fontosak), hogy mivel hűségesek vagyunk -értsd hogy a mobiljaink, a vezetékes (bár azt nem is használjukXD) a tv sőt még a net is hozzájuk tartozik- ezért nagy kedvezményes cumokat kapunk most tőlük. Ez főleg arra vonatkozik hogy nagyobb mobil net csomagot kaptunk, illetve kicserélték az itthoni wifi hálózatott is egy gyorsabb netre, és ami még csodálatosabb és számomra a fő öröm oka, hogy úgy esett a mostani időszakban van egy olyan féle akció hogy olcsóbban lehet eszközökhöz jutni (nem tudom pontosan hogy volt mert anyum intézte XD én csak izgultam meg rábeszéltemXD) Nos elsőnek anyu rögtön lecsapott a dologra hogy kér egy olcsóbb mobilt hogy hugomét lelehessen cserélni (a kishugom rohadtul nem vigyáz a mobiljára -.-" amikor mind választottunk, neki főleg a márka volt fontos meg a flanc, nem a hasznosság, na meg azóta párszor leis esett a mobilja ezért már nem épp a legjobb állapotban van) na igen de említette a telefonosoknak azt is (anyum már csak ilyen xD ha talál egy embert akivel beszélgetni lehet akkor mindent elmesél XD) hogy nem régiben vettünk hugomnak a tanuláshoz laptopot.

Na igen, és ekkor a hölgy említette neki hogy jaj kár mert hogy most azt is lehetett volna akciósan. Na már, anyu a beszélgetés alatt erre az infóra nem harapot rá, csak mikor nekem mesélte  esett le a dolog, hogy basszus akkor miért is választunk hugomnak egy új telót amit tönkre tehet (meg valszeg neki nem is felelne meg, mert nemaz ő esete az a mobil) ha közben választhatnánk helyette egy klassz laptopot nővéremnek akinek talán már évek óta rossz a gépe és nem tud vele kezdeni semmit szóval tuti óriási öröm lenne számára végre egy laptop. Amint ezt felemlítettem kapott anyu rajta XD Mert hát igazam van alapon. Szóval azonnal azon ügyködtünk hogy vissza vonjuk a teló rendelést és inkább egylaptopot válasszunk, éééés sikerült ^^ egy szomorú dolog volt csak benne, hogy mikor kiszálították én dolgoztam T.T szóval sajnos nem láthattam nővérem meglepődését XD de anyu mesélte hogy nagyon aranyos volt, és az első kérdése szerényen az volt: Hogy ezt most miért? XD Cukiii az én nővérem.

Ezen kívűl egyépként a napokban sikerült neki szereznem ingyen egy óriási maciiit*-* amit talán néhányatok instagrammomon vagy facemen láthattatok, most meg mutatom itt is azoknak akik ezeken nem követnek. És említenem se kell hogy rettenetesen örült neki nővérem:D Bár ez nem meglepetés volt, mert tudott róla, hogy végül nekem adták az oldin ahol meg pályáztam,mert hogy ő is fent van azon a face csoporton ahol én, deee nekem épp akkoriban volt egy szabad napom, szóval gyorsan át is vettem aszemélytől és még aznap kimosattam a mosógéppel (látni kellett volna szegény macit hogy tunkoltam be XDXD de befért XD)  Szóval mire haza ért nővéremet frissen mosva az ágyán várta a maci ^^

És ha már ez így szóbajött, én múltkor a hugomtól kaptam egy pennys plüss majmócát*-* Aki óriási öröm volt számomra. Elneveztem Anonimusznak XD De igazából csak Nimusznak hívom XD Hipepuha kis cuki Nimusz*-*

Na de térjünk akkor át az izgalmas sztorira XD

Nem titok hogy a munka helyemen történt, pontosan most hét csütörtökön. Elsőnek egyátlagos napnak tünt ^^ Ment úgy ahogy a többi. Aki nem tudná egy játék boltban dolgozok, és betanítottak a kasszázás művészetébe XD szóval olykor engem lehet megtalálni a kasszában. Nos a lényeg hogy csütörtökön sok meló volt. Igazából akkor is van meló ha nincs sok vevő, de most még a vevők is elég szépen gyülekeztek ^^ ami nagyoooon is jóóóó. Szóval nem szaporítom a szót, szépen eltelt a nap. 21:00 záróra, aztán még zárjuk a kasszát és mehetünk is öltözni. Nos én mire kijöttem az átöltözésből, egyik kollégám azt az infot adta a tudtomra hogy nem kell rohanom ugyan is nem jön fel a biztonsági rács. Na én tökre azt hittem poénkodik XD

Ugye záráskor lekell húzni arácsot, hogy ne tudjanak bejönni zárás után a boltba. Volt egy kolégám aki 10 percel előbb indult haza és őt még kiengedték a többiek, aztán leengedték a rácsot, ééés amikor mi akartunk volna már kimenni, vették észre hogy bizony a rács már felfelé nem akar mozdulni. Puff, kiderült hogy nem viccelt a kollégám. Várnunk kellett míg kijött a szerelő, és akkor is igazából egy kis résen tudtunk átmászni hogy nekéssük le a buszunkat, mi akik távolabb lakunk. Az igazat megvalva nem tudok pontos időt mondani hogy mikor jöttem el, de azt tudom hogy a haza felé induló buszom 23:22 kor indult XD tehát éjfél után értem haza, és kb fél egyre kerültem ágyba. 

Hála nagyon imádni való a főnököm ^^ és rögtön írt hogy reggel (mert hogy másnap is dolgoztam és 9:40 kor kezdjük a melót álltalában, de ugye én már 9:20 ra szeretek be érni hogy átöltözzek meg hasonlók még meló elött) elég egy órával később bejönnöm. Mondjuk így is 7 kor ébredtem (ami mellesleg nem is olyan korai tudom, szóval nem áll szándékomban sajnáltatni magam vagy valami XD ezeket csak mesélem) Na de reggel valamiért (ma már kiderült miért de ezt nem részletezem XD) rettenetesen görcsölt a fejem, illetve hányingerem volt és szédültem mire beértem a boltba. Úgy voltam vele hogy tuti a fáradtság, és végül bevettem egy gyogyszert ami segített is ^^ szóval átvészeltem a napot.

Volt mit átvészelni XD Sajnos a rácsot szervizelték kb egész nap, ezért félig lehúzva volt, így elől kellett mindig maradnia valakinek hogy szoljunk a vásárlóknak hogy nyugodtan bejöhetnek, csak javítják a rácsot. Aztán egy időre el is ment a rács szerelője valami cuccot venni ami kellett a javításhoz. De a lényeg a lényegben hogy olyan 17:00 óra körül hirtelen elment a boltban az áram. Mondanom se kell hogy ez mindenkit meglepett, de a kollégák nagyon jól kezelték a helyzetet, kiküldtük a vásárlókat, az üzletvezető helyettes pedig rögtön ügyesen intézkedni kezdett.

Hála elég gyorsan jött egy villanyszerelő felelős és felmérte hogy az egyik világítás eszköznél volt a hiba ami leverte az áramot, aztán ezt orvosolva végül kinyithattunk újra. Nos estére a rács is elkészült ^^ Aztán eljött a zár óra. Úgy esett hogy nekem kellett leengednem a rácsot, és ahogy engedtem lefele, egyszercsak hallottam egy kattanást szóval gyorsanleállítottam a folyamatot a szerelőhöz fordulva, hogy én biza nem húzóm tovább mert kattant egyet XD na ő tovább huzta, mert már nem volt sok vissza, és aztán próbálta felhuzni. És....puff XD nem indult fel.

Oké most XD -ket írok de akkor ez a helyzet nem volt túl vicces. A frász jött rám hogy megint majd rohannom kell hogy le ne késsem az utolsó elötti buszom. Nos az még külön nagy öröm volt hogy a szerelő le vitte már a kocsijához a szerszámait ^^" és bezárodtunk....szerszámok nélkül. De végül sikerült felnyitnia az előző napi módszerrel XD így letudott menni a szerszámaiért, a kollégáim meg mondták hogy gyorsan én is másszak ki mert ugye ők pesten laknak de nekem meszebb kell mennem,mennyek nyugodtan ők maradnak. Szóval kikusztam XD és siettem haza megne gondolják magukat XD

Igazából ez a történet vége. Ez volt az izgis mese. És van még két utolsó rövid kis számomra nagyon megható esemény ^^ Az egyik tegnap történt és majdnem megrékatott.

Mielött bele kezdek mutatok nektek egy játékot. Ami a családom számára lassan meghatározóvá válik, ugyan is még anyu is nagyon szeret vele játszani. 

És moooost (illetve tegnap*-*) egy kedves kollégámtól megkaptam a játék kiegészítőjét, amit már nagyon rég óta megakartam venni ^^

Nagyon hálás voltam neki és nem csak a játék miatt hanem mert annyira kedves dolgokat mondott nekem, amik megerősítettek ^^ 

És ha már a meglepetéseknél tartunk*-* Ma kaptam még egy fantasztikus meglepetést Rosettától ^^ Még hozzá egy rajzot Míráról *-* Nagyoooon szépen köszönööööm nekiiii, fantasztikusan klassz rajz lett, de tudod hogy imádom ha Oc imet vagy Izát rajzolod XD Ezzel teljesen letudnak venni a lábamról XD

A kép elérhető a Fanartok részben a Ti küldtétek menün belül ^^

Huuu és ez most egy nagyon hosszú blog lett XD szóval jobb ha mára abba is hagyom ^^ bár igazából ami fontos volt leírtam:)

Új fejezet

2018.09.28. 22:56, Bj-Lydia

Sziasztok! Úgy gondoltam itt az ideje egy újabb fejezetet megosztani veletek, aminek a címe: A csábítás Jó szórakozást! :)

 

OC kvíz 3

2018.09.27. 23:11, Izabella

Sziasztoook

Ma kitöltöttem nektek egy kvízt amit Lydia nem rég fordított le. A címe simán OC kvíz 3, de sok érdekes, elgondolkodtattó kérdés van benne!

Érdekességek

2018.09.26. 22:02, Izabella

Nyaaam sziasztooook^^

Ma ismét kicsit Mírás post lesz XD Ugyan is kibővítettem az ő adataival is az Érdekességek részt(Érzékek, Színek, Méretek, Az első..., Nevek kiejtése,Havi gondok, Tetoválások, Okostojások, Mindig van nála...)

Jó falatozást xD 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
A hónap szülöttei

Május

03 Bassant
03 Míra
22 Blanche
24 Itzpaloty
28 Farrar
29 Sohaila

 
Az alkotók

Bj-Lydia: 26 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:


Izabella: 25 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

50.hét téma: Duplán látás

Izabella:

-Hiatus-

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 05.18-06.01)

Milyen "származású" OCk iránt érdeklődsz a legjobban?
Mitológiai származású
Film/könyv/egyéb fikció származású
A készítő által teljesen kitalált
Mindhárom
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl