Az oldalról

Szereted a szörnyeket? Hát a szörnyes történeteket? Akkor pontosan a neked való világba csöppentél!

Két szerepjátékoholista lány több éve íródó történetét találod itt, a szörnyek világáról, aminek főként a sötét oldala van jelen!

Ismerd meg a saját készitésű karaktereket (OC) és azoknak bolondos szüleit! Nézz be a Galériába, ahol rengeteg képet találsz róluk!

Végűl ne feledd elolvasni a gyakran új fejezettel bővűlő történetet, hogy megtudd épp milyen új szituációkba csöppennek kedvenceid!

Indulás: 2015.05.01

E-mail címünk: monsterocdays@gmail.com

Az oldal hivatalos:

 
Chat

Két szerkesztő van: Bj-Lydia és Izabella

 
Idézet

A kedvenc heti idézetem:

(Az idézetek a jelen pillanatban futó szerepjátékból vannak!)

Bj-Lydia

"Itzy:-pislog- ennyi?

Maciel: -boldog, megnyugodott pofi-

Itzy: nyaaaj már azt hittem d*gnak

Maciel: -elborzadva néz Itzyre-

Itzy: mi az? -pislog-Maciel: mi az hogy d*gnak??

Itzy: miért akadsz úgy ki ezen?

Maciel: mi az hogy miért akadok ki??

Itzy : miért ne d*ghatnának? belőle simán kinézem hogy kordában tartja a nagymacskát

Maciel: csak mert nem -néz másfele-

Itzy: -gyanúsan pillant Macielre-

Maciel: -hallgat-

Itzy: az is lehet, hogy a nagymacskátol kapta azokat a fülbiket

Maciel: tessék??

Itzy: a fülében egy új fülbi lógott, nagyooon szép, biztos egy hodolótól kapta, talán Farrar az

Maciel: Tőlem kapta!!

Itzy:-rá pillant- igen....épp ahogy sejtettem

Maciel: -pislog-

 Itzy: bele vagy teljesen zúgva....

Maciel: -elpirúl-"

 

Izabella

"-hamarosan a Coffin Beanben-

-Maciel rendelt Itzynek kávét, meg egy nagy habos süteményt is-

Itzy:-a kanalával a habot eszegeti le a sütiről-

Maciel: -sóhaj- tudod egész okoska vagy

Itzy: -lenyalint egy habkupacot majd lenyeli- nem volt nehéz összetenni, csak kellett egy végső bizonyiték, Farrarhoz jár edzeni, bár ő azt hiszi nem tudom.....de nem olyan könnyű becsapni.....még is hányszor hazudhatatok nekem?

Maciel: nem hazudtunk

Itzy:-figyeli-

Maciel: legalábbis olyankor amikor akartál találkozni...olyankor mi sem találkoztunk vagy ilyesmi"

 

 
Letölthető

A történetünknek már a harmadik kötete is letölthető különböző formátumokba is! Katt a képre:

 
Társoldalak

Cserék

Üres helyek mindig vannak! :) De csak hogy tiszta legyen, aki nem frissít rendszeresen, vagy csak úgy szó nélkül levesz a cseréi közül, az tőlünk is lekerül!

 

Szünetelnek: Kishi világa, Art of the Devil, Psycho-Break, Cruel Island, Smile-You and Me, Monster High Múzsáim, Fantasy-Dream, NiaUnderworld,

Nyilatkozat

Az oldalon található összes kép, rajz, adat, szöveg és ötlet mind a szerkesztők tulajdonát képezi! Lemásolni, avagy ellopni tilos! Nem vállalunk felelősséget a következményekért!

Figyelem!

Az oldalon található folytatásos történet nagy mértékben tartalmaz -as dolgokat! Ezt minden fejezet mellett külön jelöljük! Nem vállalunk felelősséget a kiskorúak esetleges lelki vagy erkölcsi sérelmeiért!

2015/2016/2017

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
Friss hozzászólások
 

CSS Codes

Ez történt...
Archívum - 2017. augusztus

Édesség blog

2017.08.31. 00:52, Izabella

Sziasztook xD

Ez most bizony egy nagyon késői blogocska lesz, így nem is lesz valami hosszú, deee szeretném nektek megmutatni amit tegnap kaptam Lydiától. Ugyan is kaptam tőle csomagot, mert megint kellett neki vásárolgatnom, és olyan cuki vooolt hogy küldött a családomnak Romániai édességeket kostoloba*-* Nyuuuuuu

Oooh igen, a Halva már kezd szokássá válni*-* de remek szokás XDXD Mivel anyuval együtt imádjuuuuuk*-* Nem is titok hogy bizony már elfogyottXD

Ez a Pufuléc ahogy Lydiáék hívják ^^ Ilyet is kaptunk múltkor is, anyunak komoly kedvencévé vált, így a sajátját azonnal felfalta ahogy meglátta XD én még tartogatom (hülye fogyókúra XD nem lehet mindent egyszerre megenni)

Nyuuum ez egy új fajta finomság volt számomra, de kicsit azt a tipikus nyári mélyvacukor sütést idézte XDXD mikor kekszre rakjuk a ragacsos finomságot. Egyépként szerintem tuti ez is az volt, az egyiken torta darával(csokis) a másikon meg kokuszreszelékkel.

Oooh igen, ez is nagyoooon fincsi volt, ebből kicsi kostolok jutottak deeeeee imádtam az ízeket ^^ Szerintem valami hasonló van itt Magyarországon is.

És még így utoljára egy kép az utcsó kettőről kipakolva XD(kibontogatva)

Itt is szeretnééém megköszönni Lydiának hogy mindig ellát minket ilyen finomságokkal XD Szeriiiii 

És bizooony ma (mert hogy már túlvagyunk éjfélenXD) küldöm én is majd neki a csomagooot^^ főként az ajándékával és azokkal amiket kért hogy vegyek meg, na meg pár aprósággal amit össze gyűjtögettem neki menetközbenXD

Új fejezet

2017.08.29. 20:55, Bj-Lydia

Sziasztok! Ma egy új fejezettel kedveskedünk nektek, amiben elárúlhatom, egy új szereplő is belép :) A címe: A szomszéd lány

Heti kedvenc idézetek

2017.08.28. 20:43, Bj-Lydia, Izabella

Sziasztok! Ismét meghoztuk nektek a heti kedvenc idézeteink. Most mindketten ugyanabból a történet szálból választottunk, csak különböző szereplőkről :)

Új wallpaper

2017.08.28. 00:29, Bj-Lydia

Sziasztok! Ma vettem észre, hogy van a gépemen egy olyna wallpaper ami még nem kerűlt fel az oldalra, hogy ti is le tudjátok tölteni esetleg magatoknak. Ez egy olyan amin egy szülő párosunk szerepel, és hát nyilván azért nem kerűlt fel előbb, mert nem akartunk spoilerezni, de most már elég nyilvánvaló a dolog, szóval...

A teljes méretű képet az Extrák: Wallpapers menüből tölthetitek le. Erről jut eszembe, hogy ezer éve nem készítettem wallpapert, talán azért mert nem igazán volt ihletem vagy ötletem hozzá. De most szeretnélek megkérdezni titeket, hogy kivel/kikkel látnátok szívesen wallpapert az oldalon? Mert szívesen készítek kérésre :)

Szavazás eredmények és új szavazás

2017.08.26. 23:36, Bj-Lydia, Izabella

Sziasztok! Lezártuk a szavazásunk és egy újabbat indítottunk helyette, most rátok vonatkozik a kérdésünk :)

Az előző szavazás végeredménye:

Bj-Lydia: Nagyon érdekesen megoszlottak a vélemények :) Viccesnek tartom, hogy arra is kaptunk szavazatot, hogy "Nem", vagyis nem tudjátok elképzelni, hogy más világban játszódó történetet is tudnánk írni Izabellaval. Pedig tévedtek, mert a Monster OC Days története előtt szintén évekig írtunk (és szintén szerepjáték formájában), egy anime szereplős történetet. Egyaránt létező és kitalált szereplőkkel, különböző animekből :) Nem valószínű, hogy ezt valaha is nyilvánosan posztoljuk valahol, főként, hogy nagy részét nem is mentettem le, mint ahogy ezzel a történettel teszem szinte az eleje óta, így semmi értelme nem lenne. 

Izabella: Oooh nagyon érdekes lett a szavazás végeredménye XD 2 személy nem tud elképzelni másfajta szerep játékot tõlünk, 2 személy pedig eltud képzenli és kiváncsi is lenne rá, 1 pedig ugyan eltud képzelni de nem érdekelné xD Hmmm érdekes pedig volt a multban bizony másfajta szerepjátékunk, nem tudom kinek okozok most ezzel csalódást XD Vajon mit szolna hozzá az aki a kiváncsi lehetõséget választotta.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Az alkotók

Bj-Lydia: 25 éves, kicsit punk mániás, szorgalmas játék gyűjtő, álmában divattervező-szabó-varró, horror-anime-rajzfilm fan, munkaholista lány. >>>

Kövessetek itt is:

Facebookos boltom:

Jelenlegi zenei drogom: Erasure-Elevation

Jelenleg ezt olvasom:

-

Ezeket már olvastam...

Jelenleg ezeket játszom:


Izabella: 23 éves, olvasni szerető, horror és sorozat fan, dekoratőr de most a női szabászatot kostolgató, önbizalom hiányos, kicsit álomkórós lány. >>>

Kövessetek itt is:

Jelenlegi zenei drogom: Timmy Trumpet & Dimatik - Punjabi

Jelenleg ezeket nézem:

Ezeket már láttam...

Jelenleg ezeket játszom:

-

 
Naptár

Katt rá nagyobb méretért! :)
(Saját készítésű naptár! Tilos elvinni!)

 
Kihívás

52 hetes kihívás

Bj-Lydia:

49.hét téma: Olvasás

Izabella:

 33.hét téma: Ragyogás

>>>Előző hetek képei<<<

 
Szavazás

A szavazások két hétig tartanak, az ereményt majd ti is láthatjátok a főoldalon!

Figyelem!: Úgy van beállitva a szavazó, hogy mindenki csak 1x szavazhat, tehát jól gondold meg a választásod!

(Szavazás időtartama: 12.11.-12.25)

Szerinted melyik szereplő élne vissza a természetfeletti képességével?
Afanasiya Rasputin
BatHana
Blanche Juice
Charumati Neha
Epher
Harmony
Hosha'na
Idonygandr
Imenand
Ingmargandr
Itzpaloty
Janina I. Frost
Katherina C. Blake
Lenore Juice
LithinLil
Lithius
Lucia
Melanie Krueger
NellaChineel Hippomane
Reviva M. HaMavet
Seraphina Conley
Setsuna S. Tsukino
Shaheen Sevak
Sofia Dalma
Spikehead
doriddles
 
 
 
 
 
 
 
Számláló
Indulás: 2015-04-23
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints